2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 道歉聲明!!..喜愛的可以入一入黎睇..討論下.. ...
go

[新聞] 道歉聲明!!..喜愛的可以入一入黎睇..討論下.. [複製鏈接]

道歉聲明真的有用?!你們不會燥底下去嗎?!

2008/07/01 7/1(二)FEZ 開發商及營運商道歉聲明

親愛的玩家:
謝謝各位一直以來對Fantasy Earth Zero的支持,有關目前在香港所出現的問題
,我們代表香港遊戲橘子及SQUARE ENIX向各位玩家致歉,及作出聲明如下。 過去的六天,無論是香港、日本及國內的技術人員,均紛紛為著能盡快提供給各
位正常的FEZ而努力。我們相當重視香港地區的營運及各位玩家的滿足感。技術人
員在這段期間可以說是廢寢忘食的努力著,幾乎是每次一完成檢查及維修,便盡
快把測驗推出,這點在不時間推出測試可以印證,也在這裡給各位不離不棄、甚
至在半夜三更也與工作人員一同努力測試的玩家再次致上我們最深的謝意。
站在營運商的立場,我們感到有必要澄清最近在討論區所說的指責:香港遊戲橘
子並無擅自修改任何的設定!因這是與履行代理合約相抵觸的。作為一間知名及
有經驗的遊戲代理商,在知悉情況異常時,我們第一時間便向開發商尋求幫助,
務求在最短時間內解決問題。對於有人在網上散怖此等不實及惡意的謠言,我們
感到十分難過。 無疑,這次維護的時間比起我們以往所經驗的為長。同樣,我們也知道這次事件
為各位帶來的失望。對於FEZ的魅力及不凡,玩家及我們也是深深體會到。目前,
三地的技術人員仍然在努力的拼搏著,而我相信所有人的目標是相同的,所以請
一起為三地的技術人員打氣加油,避免不實或負面的消息對他們的打擊。我們敢
保證目前他們遇到的是一個難題,就請各位以鼓勵作為他們的動力,再給他們一
點支持。而針對受影響的玩家,我們必定會作出滿意、合理的補償,謝謝。 日本SQUARE ENIX、
香港遊戲橘子、
FEZ營運小組敬上

大家..
GAME一隻
都係想玩姐-__-
搞到人地道唔道歉咁...
其實一隻GAME都難搞嫁啦...
人地都話搶修緊...
大家又可必咁燥底呢...
時間...大家有..又可必急於一時...
就算E+比你玩...那又如何....
都時有咩BUG...到個時整?!!到時又嘈?!!!!!
依家你POST埋D咩WEZ...好好玩?!
咁勁...你地整隻ONLINEGAME出黎比自己玩唔洗等人地整NA..
不要幼稚吧....好嗎?
唔等得可以唔玩...
(雖然真的有小小仆街的感覺)
但係都係GAME姐
搞到咁既局面做咩....一個道歉...一個挑釁..
咁玩黎有咩意思姐?!

已有 2 人評分Good 收起 理由
ken11155 + 2 支持你!下次繼續^_^
hauwharvey + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 3   查看全部評分

幾乎是每次一完成檢查及維修,便盡
快把測驗推出
姐係今日冇開工 ?

樓主講得好岩./...大家都係想玩...
你估佢地唔想開比你地玩賺錢咩..
呢d意外大家都唔想..何必係出面開咁多post鬧呢

完全講晒我想講既野,好惜我講冇人理+我自己on9+講野唔好=.=
大爛橙加油!!!!我十卜你們!!!!!!假期禁長,禁多game玩,玩小一隻1,2個星期又點...
不過d gash 好貴....希望係免費 la

原帖由 cw6394 於 2008-7-1 11:27 PM 發表
完全講晒我想講既野,好惜我講冇人理+我自己on9+講野唔好=.=
大爛橙加油!!!!我十卜你們!!!!!!假期禁長,禁多game玩,玩小一隻1,2個星期又點...
不過d gash 好貴....希望係免費 la

緊係收錢好啦  唔使錢既話會有好多小白架

樓主講得好岩呀
尼d 就係現今社年青人啦

攪唔掂話你廢,攪得掂話你雞
同時睇得出大家都唔想既意料之外既問題
聲明道歉係會影響公司聲譽的

如果你地唔接納係你唔厚道
試問,你地有邊條友有不是既時候會誠心道欺&改進

道歉唔係易事來的

原帖由 紅纓=^.^= 於 2008-7-1 11:31 PM 發表
樓主講得好岩呀
尼d 就係現今社年青人啦

攪唔掂話你廢,攪得掂話你雞
同時睇得出大家都唔想既意料之外既問題
聲明道歉係會影響公司聲譽的

如果你地唔接納係你唔厚道
試問,你地有邊條友有不是既時候會誠心道 ...

我都係年青人-____-我今年14歲咋-V-;'

冚家橙冚家橙冚家橙冚家橙冚家橙冚家橙冚家橙冚家橙冚家橙冚家橙冚家橙冚家橙冚家橙 冚家橙
已有 1 人評分威望 收起 理由
南極小貓 -40 惡意灌水 文不對題 過份粗口

總評分:  威望 -40   查看全部評分

原帖由 aesopu19157 於 2008-7-1 11:30 PM 發表

緊係收錢好啦  唔使錢既話會有好多小白架

哈哈 小白-,-  我在想 d gash 唔洗錢 d 小白會點.........

回復 8# Kaos 的帖子

請不要在我的帖發洩....
請自重!

原帖由 月牙° 於 2008-7-1 11:17 PM 發表
咁勁...你地整隻ONLINEGAME出黎比自己玩唔洗等人地整NA..
wow 此理論再現了!比人推翻左十萬九千七次 有疑問請爬文

唔等得可以唔玩...
又係呢句? 現實係就算你等得都無得你玩...
fez唔係玩等架喎 唔等得就唔玩?
應該話唔鍾意國戰可以唔玩 先岩

總結: 挺橙人士似乎經常有呢兩個point  不解

個人認為gamania準備不足 補救又慢 透明度低
比人批評好正常 雖然粗口四溢係唔岩 但批評係改進來源
如果一班玩家玩完個個都反而讚佢waiting 我會覺得大家癲左囉

錯就要認 打就企定 佢道得歉 玩家受得起

FEZ係考EQ既game^_^

咁我地咪比D鼓勵人 =]
等人地吾駛做完都要受1肚氣 ..
系背後比人咒罵 都不知

原帖由 suet_雪 於 2008-7-1 11:40 PM 發表

總結: 挺橙人士似乎經常有呢兩個point  不解

個人認為gamania準備不足 補救又慢 透明度低
比人批評好正常 雖然粗口四溢係唔岩 但批評係改進來源
如果一班玩家玩完個個都反而讚佢waiting 我會覺得大家癲左囉 ...

梗本就係借呢兩個point黎大做文章 ..
而且呢兩個所謂point .. 感覺上似唔夠人講發脾氣講出黎 ..
試諗下你係現實講呢兩個point既時候.. 多數係你同人嘈果時處於劣勢 ..

回復 11# suet_雪 的帖子

回11樓的話:
講真....
玩一隻game..
係唔係要搞咁多野出黎比個代理..
我都知你地等左好耐...都無等玩...
但係...呢d野人地都整緊...
道歉呢回事...係就係要...
不過佢講到討論區既野...
關事?!網評還網評...洗唔洗踩到咁??

回復 14# 天使淚 的帖子

大唔大做...
除你喜歡點講...
我只係想講句公道說話..
同討論人地係唔係真係好想壓測壓到3更半夜..
死都死比你地玩..

大家都想玩  比d耐性等多幾日吧

回復 17# 乂鬼谷子乂 的帖子

正確的態度...
sup+

十週年勳章(賀詞)

咁勁...你地整隻ONLINEGAME出黎比自己玩唔洗等人地整NA.. <<幾歲?

回復 19# 封鎖心靈 的帖子

不明白19樓的問題,,
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 01:54 AM , Processed in 0.042620 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存