2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online (一齊回報)強烈要求!:龍之庛佑3改番全日,唔改全日番工玩 ...
go

(一齊回報)強烈要求!:龍之庛佑3改番全日,唔改全日番工玩家點升呀? [複製鏈接]

今晚放工睇到個龍庛3,睇完佢真係想番工收夜的玩家唔使玩 我日日收11點(服務行業),番到去都12點啦點升呀!? 希望大家一齊回報下,要求改番全日!!(同龍庛2一樣都好啦)

改極都唔滿意嫁啦  "最好閒日 1萬%經 .星期6-日 5萬%經啦 岩唔岩聽"
不如叫佢一開ac就90lv咪得lo 一齊唔洗升
升唔到  冇人叫你玩落去嫁
咁多人唔滿意咪唔好玩lo
"""雲起又冇迫你地留係墨湘"""
唔滿意果d人唔好係到搞笑啦

由於不可能滿足到所有玩家的要求,所以我們對於這次決定,作出了非常長時間的考量及商討,希望修改後的「龍之庇佑III」,能夠滿足大部份玩家。而 經過這次修改,「龍之庇佑III」在正式推出後亦不會再作出任何變更

慳番啖氣啦、回左佢地都唔會再改!
你仲認為眾人壓力可以令佢再一次改?機會十分微!認命啦!樓主!

本來唔想出聲......但真係忍唔住
有又嘈,,無又話雲起唔做野....
講真...你咁唔滿意既你可以唔玩唔升
甚至你問佢地請唔請人,,,你去做埋佢個份好無??
依家有活動俾你升你就嫌呢樣嫌果樣....
咁我想問,,未出龍佑果陣...d人點升???
有無見人[[[轟炸式]]]]叫雲起開活動跟住又嫌呢樣果樣呀?
問心啦有陣時  唔好咩都以為玩家講既野就真係大晒

我知樓主想講咩@@... 其實雲起出尼個時間對有d人係唔公平既 ,
6點~12點先有活動 , 咁早上玩個d玩家點?? 有d人夜晚返工 , 早上玩嫁嘛= ="...
我覺得唔改好過改囉 , 24h活動先最公平!!!

原帖由 牙簽♂柴 於 2008-11-28 10:00 AM 發表
本來唔想出聲......但真係忍唔住
有又嘈,,無又話雲起唔做野....
講真...你咁唔滿意既你可以唔玩唔升
甚至你問佢地請唔請人,,,你去做埋佢個份好無??
依家有活動俾你升你就嫌呢樣嫌果樣....
咁我想問,,未出龍佑果 ...

你尼d學生哥點會明做野個d人點@@  出6~12咪岩晒你尼d學生哥囉 ~__~" 睇野睇多d好冇??唔可以諗埋其它人感受??個個都要6~12點玩?? 咁早上個d點?? 唔識諗多d? ...
原帖由 *趴地仔* 於 2008-11-28 08:25 AM 發表
由於不可能滿足到所有玩家的要求,所以我們對於這次決定,作出了非常長時間的考量及商討,希望修改後的「龍之庇佑III」,能夠滿足大部份玩家。而 經過這次修改,「龍之庇佑III」在正式推出後亦不會再作出任何變更。 ...

我又唔係咁諗wo , 如果多d早上玩既玩家回報 , 應該有小小機會改返d既 @@ ...

回復 2# ~vic~ 的帖子

你傻唔該行能開d!!我有要佢改到好勁咩d%??只係要求佢改番龍庛2咁就ok了(自己睇清楚)你亂9咁講有能用咩?喂:個龍庛3你無問題ja,唔係個個無問題呀!!想改番龍庛2咁有咩問題呢?你就真係最能搞笑果個,下次唔該睇清楚先回thx.

雖然機會好低(睇佢個自動回覆系統都知)= ="...但我都會幫下樓主既

回復 4# 牙簽♂柴 的帖子

你講咩做佢扮工呀!?(講能到亂9哂咁-.-')有無睇清楚我講咩野呀?我唔係要求佢+勁d活動%(唔睇清楚就話忍唔住講野=.='傻傻地),我只要求佢好似龍庛2咁全日就ok,咁就咩玩家都照顧到(唔理係番學,3失青年,番工人仕)個個唔使嘈大家開心,個龍庛3你無問題唔使講thx!!

回復 5# Harrison_ 的帖子

harrison 你完全明白哂!!我十分認同呀 改番龍庛2咁就ok啦,我就話雲起佢改番同龍庛2一樣無問題會搵到$ lo,個個一樣會買點數野同逍遙(699點)爆升 我想講,如果佢今次唔改番龍庛2咁照顧各玩家...龍庛3呢d時間(6-12p.m)..我可以大膽講:佢唔信可以出龍庛3(1-2 個月後)自己計下d 150/350點.108$包..呀,一定賣少好能多!!!!ms會流走大量番工收夜的玩家,我地幫d人個個夜on(好多真人fd)收11/12點...只有六.日有24h點玩?!  p.s:回我唔好同我講搵代代果d on 9說話,自己升先好玩 佢唔改,我地全幫唔會買點/108$包!全幫回報哂留哂幫名,雲起自己知可以睇下我地回報左d同幫人個個買幾多點,全幫決定今日之後唔會買任可野,佢係一定唔改,我地幫多數玩家會決定唔玩!想搵$定個個唔玩佢自己唸下啦!!

讀書啦你...學人打機...你返學一定大把時間升架!!~
仲係度忍唔住出聲!!讀書啦!!

好同意樓主的說法.

十週年勳章(賀詞)

原帖由 tommyk 於 2008-11-28 12:49 PM 發表
讀書啦你...學人打機...你返學一定大把時間升架!!~
仲係度忍唔住出聲!!讀書啦!!

人地番工  無啦啦去讀書 ? 你kai?

講多亦無謂、有過路人好心幫埋你一齊回報都冇用、得個自動回報系統訊息
好明顯無偈傾啦
真系認為回報一絲希望話、一系你努力炸爆雲起個電話.一系從此唔玩

基本上,你出POST之心睇得出
但迎合你既2000FUN會員又有幾多呢?
既然系咁,坦白講,響度講又有何用?

改左龍3就系龍3
疊埋心水等龍4罷啦,老友

原帖由 *趴地仔* 於 2008-11-28 02:28 PM 發表
講多亦無謂、有過路人好心幫埋你一齊回報都冇用、得個自動回報系統訊息
好明顯無偈傾啦
真系認為回報一絲希望話、一系你努力炸爆雲起個電話.一系從此唔玩

基本上,你出POST之心睇得出
但迎合你既2000FUN會員又 ...

討論下掛= ="...我唔信玩墨全部玩家都可以6點~12點 online囉=.=" ...

一句講哂啦 就算佢改到冇龍之都好
雲起冇迫你玩墨湘
唔滿意可以唔玩
唔好人地改左又話人改得唔好.
唔改又話人唔做野.
你話你要返工升唔到你可以唔返工.
怕追唔到lv可以收a/c.
唔好要人改到岩哂你心意為止
唔滿意玩私服lo

原帖由 ~vic~ 於 2008-11-28 03:36 PM 發表
一句講哂啦 就算佢改到冇龍之都好
雲起冇迫你玩墨湘
唔滿意可以唔玩
唔好人地改左又話人改得唔好.
唔改又話人唔做野.
你話你要返工升唔到你可以唔返工.
怕追唔到lv可以收a/c.
唔好要人改到岩哂你心意為止
唔 ...

如果龍3改早上6點~中午12點  你會玩嗎^^??你會狂小雲起嗎??  唔識掉轉黎諗下??? 好有問題囉你= =""...

明顯的, 龍3唔夠龍2好

同時 , 雲起亦想玩家更多消費(高逍,高快,高自) , 更有效控制跌寶率(即控制錢幣氾濫)  <---好處有2個

方針明顯係針對一班有消費能力之人(即係上班人仕)
唔買符升,唔請人代升 ,就會比沒有/較差消費能力(學生,etc)輕易超越

online game , 一向都是取同時多人在線為大方向的, 雲起反其道而行........

今次咁改會做成 18:00-24:00 人多在線(組隊) , 其他時間就會沒有人升,壞處有4個如下:

1.會做成人多場唔夠,系統過苛,彈game,lag, 一定會出現

2.沒有組經等時間, 大家好無聊, 會做成殺戮 <---對雲起係好處 =.=

3.下午至凌晨擺地攤玩家少,到凌晨後全世界擺地攤又沒人交易消費, 金錢流通惡性循環

4.江湖戰 , 攻城戰 形同虛設 , 本身都無咩好玩, 連緊餘項目都保不了嗎 ?

個人意見,不喜請提出參詳 :)

咪硬膠啦  佢果到話不會再作出任何變更。

樓主,我會考完之後都做過待應
其實你仲邊有咁多時間打機呀??
一日返10幾個鐘
d時間點改,你都唔會有好多時間玩啦
好好休息,輕鬆咁打下機咪算lor
駛咩咁執著升得快唔快
你會快過學生or全職打機既人?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-30 04:35 AM , Processed in 0.041543 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存