2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 香港警察玩LUNA就可以橫行霸道?(討厭本話題者,大可以 ...
go

[閒聊] 香港警察玩LUNA就可以橫行霸道?(討厭本話題者,大可以勿進) [複製鏈接]

事源今日我開房放59智袍手

我心目中既底價就定1億既

有位叫siu佩既仁兄就入黎搞事

又話貴又話廢 又話1億不如收流浪啦

最後話自己有15億Game錢係身洗收我隻垃圾手?

有位正義既朋友睇吾過眼就幫我點化佢啦(P.S:就是紅夢呀-.-)

一點之下果位仁兄就話自己係做香港警察既

位仁兄一再濫用香港警察既身份要脅紅夢話會告佢襲警

老實講係香港警察就要平放比你

如果下次其他仁兄話自己係特首...我...咪要成件裝送比佢?

P.S:紅夢除左係惡少少之外 佢100%港"女"黎xDD

已有 1 人評分Good 收起 理由
鋼牙章魚丸 + 1 路過 條友真係....

總評分:  Good + 1   查看全部評分

唔該大家評下理= =..

我知我係粗魯左d..但都唔代表我係男仔/人妖

咁你地咁樣講我=0=..我都會hurt架..

已有 1 人評分Good 收起 理由
鋼牙章魚丸 + 1 路過X2

總評分:  Good + 1   查看全部評分

之前仲以為紅夢係男人tim= =

....一睇就智係年紀仲細既朋友...~.~冒警好大罪ga....
網上唔係真係講左就算既..
好似個個趙xx咁..攪大起來...乜底都俾人清哂...

告濫用職權0k?

咁夠膽話比人聽係做警察既, 就大聲d講埋個警員編號出嚟嘛 ..
你應該問下距知唔知咩係 CAPO ..
投訴警方獨立監察委員會 .. 24小時投訴熱線: 2866 7700 ..
打電話去警監會同發呢貼去各大報館問下, 點解依家d警察唔係非禮報案人就係蝦細路 ..

先唔評論佢 係真定假 警察

上面某人話 """ 網上唔係真係講左就算既.. ""

假設 對話中 有恐嚇成份 都係不合法的  請留意~

請解釋一下什麼叫橫行霸道? 批評價錢不合理??
難度講價都算橫行霸道??? 我又不太明白
入黎搞事 <--?? 那是你的感覺, 比人批評很不爽吧

從相片看來是紅夢先撩起火頭, 雙方都惡言相向

何來??有位正義既朋友?? 搞gag?

加上你果隻係咩手 ?唔明? 表達能力好少少ok?

係59lv 智手? 還是 +59智 的手?? 就算係+59智 是什麼lv的??

值唔值1e 大家再公開評下

上面果位人吧真係文肓- - 人地都話左係條友串咀紅夢先幫手 眼殘唔好係到嘈la--                 仲有 就算真係貴都唔洗用d咁粗糙ge說話掛 咁叫批評? gag?

我都挑眼皮...  我冇玩luna 但係都見到都想罵佢   xxy你

原帖由 夢天悅 於 09-10-2 11:54 PM 發表
....一睇就智係年紀仲細既朋友...~.~冒警好大罪ga....
網上唔係真係講左就算既..
好似個個趙xx咁..攪大起來...乜底都俾人清哂...

係咪x統

原帖由 十惡不赦XD 於 09-10-3 06:42 AM 發表

難度講價都算橫行霸道??? 我又不太 ...

你睇唔到圖? 恐嚇個個係佢唔係我地
我亦都講左紅夢唔係撩起火頭的 係睇唔過眼先幫手出聲
另雖然隻智手既資料唔係重點 係 態度問題&恐嚇&攪事 先係重點 不過你咁問 我就照講智手既資料:
智手係lv75 +3 25智附頂25智賢9智的
你有種話1e貴 但係唔好話我d野係廢 我唔會話自己d野神裝 但係唔係垃圾 起碼搵隻75lv高智過我隻手既唔係易事
唔買/買唔起就唔好踩人d野 當然我都接受客觀評理 但係就唔滿意個d唔買就要踩人d野個d人
我可以話你聽 75lv 50智手未賢我都放到1e(放到即係已交易) 50智手1e交易, 59智手1e底價不過份吧
賣比邊個人名我唔方便講 我費事因為呢件事而公開我之前買家遊戲中既全名 始終我既買家無辜的 無必要拖佢落水
但係我有個人名係度 有哂記錄 唔會講唔出先  唔同d人空口說白話 得個講字 詳細又咩都講唔出 話係警察就連pc編號都無個種

(by 千粉)

亦都多謝以下呢位朋友 佢講左我想同你講既野了
原帖由 RYAN2676 於 09-10-3 08:21 AM 發表
上面果位人吧真係文肓- - 人地都話左係條友串咀紅夢先幫手 眼殘唔好係到嘈la--                 仲有 就算真係貴都唔洗用d咁粗糙ge說話掛 咁叫批評? gag?

唔覺得佢係差佬囉 都係吹水多架喇~

原帖由 十惡不赦XD 於 09-10-3 06:42 AM 發表

難度講價都算橫行霸道??? 我又不太 ...

post已註明閒聊

另外我隻係75lv+25智附25智賢9.1智袍手

本人亦於以1億放過1隻75lv+25智附25智袍手

有洗過賢石既朋友仔都會知,

要洗件岩用加既數值又吾錯既裝出黎真係無幾千萬係身都吾會成功

人地惡言相向,我又有必要和顏悅色?

你右有錯59智手點值1E呢?
個SIU佩好心佢咪ON9啦個垃圾佬

原帖由 卍雪梨卍 於 09-10-3 03:30 PM 發表
你右有錯59智手點值1E呢?
個SIU佩好心佢咪ON9啦個垃圾佬

請問你紅ser嗎?

因為我玩開紫ser,1隻75lv50智手已經可以放倒1億

隻加59智手其實真係吾係咩神級裝,只不過底價都吾會少過1億

純粹個人經驗同意見~

算啦...佢吹佢係警察姐我夠可以吹我係劉德華囉
佢咁把炮叫佢講埋幾咩係邊區做pc幾多號啦

原帖由 小幻 於 09-10-3 02:59 PM 發表

post已註明閒聊

另外我隻係75lv+25智附25智賢9.1智袍手

本人亦於以1億放過1隻75lv+25智附25智袍手

有洗過賢石既朋友仔都會知,

要洗件岩用加既數值又吾錯既裝出黎真係無幾千 ...

我又無認同 佢地個態度 或是 所謂認警察 係1個正確 or 對的事

不過我更加睇唔過眼 大字標題去誇大1件咁無聊的問題

你那隻手 值不值就好個人點睇了

我個人覺得係不錯 不過也不值這個價錢

原帖由 十惡不赦XD 於 09-10-3 07:00 PM 發表

我又無認同 佢地個態度 或是 所謂認警察 係1個正確 or 對的事

不過我更加睇唔過眼 大字標題去1件咁無聊的問題

你那隻手 值不值就好個人點睇了

我個人覺得係不錯 不過也不值這個價錢

呵呵,事不關己閣下梗係覺得無聊

我只係照實情設個標題,絕無半點誇大

原帖由 小幻〃✽ 於 09-10-4 12:36 AM 發表

呵呵,事不關己閣下梗係覺得無聊

我只係照實情設個標題,絕無半點誇大

我覺得十惡不赦講得岩喎
你同佢既問題 應該自己私下o係game解決
唔應該下下都將自己既問題搬上等大家評理
你亦唔須要尋求人地既認同丫

你係當時人緊係覺得唔無聊
咁如果個個都好似你咁
呢度咪變左訴苦區?

佢(Siu佩)?冒警囉:)
唔通警察玩Online Game就大哂?
咁咪對我地呢D香港市民好唔公平?
就算佢真係警察..咁又點?就可以無理取鬧?
得唔到既野 就要嘈人地?
我覺得好冇天理囉!!
  (BY 紅夢)

Re SonfaN.;
    呢D唔係我,千粉+Siu佩既私人恩怨- -
又由我同千粉+siu佩1開始係中頻嘈交..
就唔淨只我地3個既事..
因為..此終有人會幫口
同埋..我想大家評下理:)
你無啦啦拍賣拍到比人鬧= =..
你既感受會係點呀?

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-9-28 01:26 PM , Processed in 0.038375 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:工作間 , 網頁寄存