2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 算啦,唔想再係個個post嘈
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難雜症] 算啦,唔想再係個個post嘈 [複製鏈接]

http://2000fun.com/thread-5445891-16-1.html
你地要講既係到講啦
你地要嘈既係到嘈啦,
樓主已經退出左場罵戰,
嘈到佢就無謂啦(畢竟我同佢意見立場都好不一致,但始終佢都冇再討論,咁嘈到人地不太好意思)
另外,我想對如果我令你地覺得我話更FFO好好既我道一道歉.抱歉!
因為由頭到尾我都冇話佢好好
畢竟佢問題重重,但係
我只係覺得係新game泥講算唔錯

根本大家唔同世界
大家所接觸既game都唔同
至於對於我話LFO係神作,我覺得人人意見不同(但我既意志仍然會覺得佢係,但我唔會講出泥,因為人人意見不一樣)
我不能勉強大家接受。
咁我就係中意LFO,我小學雞我既事,我念大家為左我而嘈係好無謂咁囉

對於離題,嘈到樓主(我覺得啦,樓主就冇講過,但我地由10幾開始已經冇再討論,咁做法對佢有D唔公平)
我有點悔意
SORRY.

但我覺得有D冇玩過FFO既人就請你地離開依個版吧
依到顯然是「幻想神域」既版塊,未玩過既入泥,
其實加入討論,討論到既野固然唔同
討論泥,好無意義。

其實我都覺得自己既「廢UP」真係好無聊
依加睇返都有D無聊,畢竟依到係game版
我只係一時火姐眼姐,
如果阻到大家既時間,我感到抱歉,對不起

咁你又開多個post做咩
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 12:25 PM , Processed in 0.022976 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存