2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 古龍幫派吹水專區 「古龍幫派吹水專區」之幫派吹水Post 申請注意事項 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

「古龍幫派吹水專區」之幫派吹水Post 申請注意事項 [複製鏈接]

有關幫派吹水post之申請條件/注意事項

.申請post可以發問有關問題
.以後唔可以開個人吹水post

申請步驟及條件:

1. 申請者必須要有1500積分, 就有資格為幫派申請

2.係post內回覆申請 內容必須包括(古龍姓名、id、Ser、所屬幫會、為幫派作一個簡單既簡介)

請注意※可以 2 - 3 個幫會聯名一齊開一個post
 請注意※申請限額:每個Ser 有6個名額(必要限制住, 否則會產生大量吹水post)
     公開申請後, 請大家唔好私自為幫會另開吹水post !否則會被鎖起 扣40分(此規條會放於古龍版版規內)

請注意※版主會將 個人吹水post鎖起

4. 當申請後 版主會係1-2日之內 引用申請文章回覆, 收到回覆後便可以建立幫派吹水post, 在post的【第1篇文章】上 要有幫派既簡介, 而版主亦會將過1981回覆既幫派吹水post既topic顏色轉為綠色

5. 每一個幫會只可以申請一個post, 如發現同一個人重覆數次私自開任何類形既吹水post(網聚除外), 會鎖post 及扣40-60分不等

至於呃post方面 請大家先睇清楚新版規! 唔係既話扣左分都唔知咩事

古龍版 版規

申請限額上限為 6

Ser1:(水雲宮&冰島神宮&天國神族&真.神獸谷)、~魔幻天堂~
Ser2:龍飛鳳舞、( 天下第一樓,  殺手 神族, 吉野家, 不敗神兵, 血染銀夕 )滅神 魔族
Ser3:【忠義堂】、●月之海●、(悲戀劍魂 & 千與千尋 & 幻冰魅影 & 幻魔門)、咕嚕咕嚕 、╭童話國
Ser4:出前一丁、(新.幻之幽 & 真.狼族 & ~鬼影帝國~)、~武者回歸~、-天剎門- 、(☆新寧王★&寺少林)
Ser5:》傳奇《、*希刃閣*
Ser6:(→狼剎堂←&  友情世家) 、浪漫一族
Ser7:(【幻魔】&【天希】)、~血鬼墓~

[ Last edited by ☆江上不再。 on 2005-6-13 at 03:10 PM ]

冇分加仲要扣分??????????

Originally posted by 笨啦 at 2005-4-18 07:22 PM
冇分加仲要扣分??????????

但係冇分加又唔係冇王管ga wor=.=

呢塊子板會唔會汁笠或者有得加返分的-_-?

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 65535 才可瀏覽,你當前積分為 0

Originally posted by ☆~區佬~★ at 2005-4-21 06:37 PM
**** 本內容被作者隱藏 *****

可以幫埋血鬼開 0王+血鬼要同一個post
你地係咪要加埋少林寺?
係既我就加埋佢~

[ Last edited by ☆江上不再。 on 2005-4-22 at 11:00 PM ]

Originally posted by ☆江上不再。 at 2005-4-22 10:54 PM

可以幫埋血鬼開 0王+血鬼要同一個post
你地係咪要加埋少林寺?
係既我就加埋佢~

ya唔該晒~thx
係寺林少不是少林寺唔該晒:P

[ Last edited by ☆~區佬~★ on 2005-4-23 at 10:37 AM ]

Originally posted by ☆~區佬~★ at 2005-4-23 10:34 AM

ya唔該晒~thx
係寺林少不是少林寺唔該晒:P

你係吹水版到開post 我會將個post轉移黎呢到

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 99999 才可瀏覽,你當前積分為 0

Originally posted by 【天外劍客】 at 2005-4-24 11:17 AM

你係出面個古龍吹水版到開Post 我會幫你移個post過黎

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 65000 才可瀏覽,你當前積分為 0

Originally posted by wai14747 at 2005-5-12 06:26 PM

你係出面吹水版到開 我將個post移過黎幫派吹水區

Originally posted by ☆江上不再。 at 2005-5-12 08:02 PM

你係出面吹水版到開 我將個post移過黎幫派吹水區

ok~thx~

Ser2:(天下第一樓,  殺手 神族, 吉野家, 不敗神兵, 血染銀夕 ) <---- 麻煩版主幫我加埋 血染銀夕 落去 thx ~.~

Originally posted by 笨啦 at 2005-5-25 10:51 AM
Ser2:(天下第一樓,  殺手 神族, 吉野家, 不敗神兵, 血染銀夕 ) <---- 麻煩版主幫我加埋 血染銀夕 落去 thx ~.~

OK無問題丫哈:010:

Originally posted by ☆江上不再。 at 2005-4-18 06:50 PM
有關幫派吹水post之申請條件/注意事項

.申請post可以發問有關問題
.以後唔可以開個人吹水post

申請步驟及條件:

[size=3 ...

名:~浪風~
id:3730652
幫會:speed/邪門/神秘山莊
我地個幫唔係pk幫 大場先會打人    除外 我打只打帝王神社/珍惜 /天下第一樓/血染
你地唔打我 我地唔會打你 我地幫主係《神秘者》/大邪王 想入speed就比300萬就得嫁啦
我地個幫雖然一個5轉都冇 不過個有義氣

[ Last edited by 誠哥 on 2005-6-27 at 07:58 PM ]

千與千層.....ser3  .....

Originally posted by 誠哥 at 2005-6-27 07:21 PM

名:~浪風~
id:3730652
幫會:speed/邪門/神秘山莊
我地個幫唔係pk幫 大場先會打人    除外 我打只打帝王神社/珍惜 /天下第一樓/血染
你地唔打我 我地唔會打你 我地幫主係《神秘者》/大邪王 想入speed就比300 ...

係古龍吹水版到開post 我會將佢移動過黎
Originally posted by 百變小櫻2004 at 2005-7-12 02:34 PM
千與千層.....ser3  .....

留名留id留簡介plx

人物名:和勝和,~基路亞~
ID:3490127 or 3485547
幫會名稱:元綠壽司
我地個幫唔係pk幫  除外 我地起sev7係和平幫唔會搞事
你地唔打我 我地唔會打你 我地幫主係和勝和~基路亞~想入元綠壽司就入sev7密我地ID就得嫁啦
我地個幫雖然一個5轉都冇 不過個有義氣 有難我地幫到一定會幫
麻煩版主幫我地開個post

[ Last edited by 誠哥 on 2005-8-3 at 12:33 AM ]

Originally posted by 誠哥 at 2005-8-3 12:31 AM
人物名:和勝和,~基路亞~
ID:3490127 or 3485547
幫會名稱:元綠壽司
我地個幫唔係pk幫  除外 我地起sev7係和平幫唔會搞事
你地唔打我 我地唔會打你 我地幫主係和勝和~基路亞~想入元綠壽司就入sev7密我地ID就得 ...

你係吹水版個到開 我將佢移過黎..始終用你個名開好d
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 04:55 PM , Processed in 0.034547 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存