2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 亂2 Online 亂Online 精華區 格鬥部討論區
樓主: 《紅雪》
go

格鬥部討論區 [複製鏈接]

Originally posted by 新記追少 at 2005-12-6 07:02 PM
個個高等級職業都秒到低等級既學色嫁啦!
又唔見佢地秒到我>w<

秒你唔到証明左佢地唔系高手囉....
如果用+9武器....加齊野ps.(狂戰...熱血..)如果本身系劍手加埋嗜血...升盡147技...在有pw...
你好難唔死囉!!!

Originally posted by 新記追少 at 2005-12-6 06:59 PM
我想問一問敏格加點既技表p.s.(我係講緊力敏雙修 我先學敏再學力既)唔該^0^
另外都想問一問敏格到94級開始打什麼怪?

我見過有人玩力敏155以上.....
力技..117/127/147技升盡...敏技就學cut技戈d...例如7星拳....
94可以打虎令b1  或  打狗洞打到97...

急問'我27力腳lv7同lv27個招都加左4點
會唔會多得制牙個d??請力拳高手解答^^

Originally posted by ♂歲月><傑〞 at 2005-12-31 09:26 PM
急問'我27力腳lv7同lv27個招都加左4點
會唔會多得制牙個d??請力拳高手解答^^

我雖然唔系高手..不過希望幫到你啦...
其實7lv同27lv技最好做前置技...因為你87技2招...每招升盡一定唔夠用....
87技飛燕炫風..我自己本人就升盡...疾風就得1lv(做cut技)

Originally posted by fic112000 at 2006-1-23 03:26 PM

我雖然唔系高手..不過希望幫到你啦...
其實7lv同27lv技最好做前置技...因為你87技2招...每招升盡一定唔夠用....
87技飛燕炫風..我自己本人就升盡...疾風就得1lv(做cut技)

疾風先有用   命中高  扣得多 cut得技
飛燕炫風冇咩用ga =.=
根疾風比冇得比=.=

The Game原名Jayceon Taylor,出生于美国加利福尼亚州的Compton,他的个人生涯一样是从街头小混混的肮脏生活开始的,但是依The Game自己所说,他本人根本不愿意从事这些肮脏的活动,在小的时候,Jayceon Taylor只是喜欢打篮球,踢足球,和狗玩,听音乐等等一切好玩的东西,这也是他的奶奶给他起绰号“The Game”的原因。尽管The Game如此为自己申辩,但是事实是他和他的同伙们已经成为了正宗的街痞,而改变是从他上高中之后开始的。跟着他那帮兄弟,The Game也开始了一个小流氓的街头成长史。跟着这帮兄弟们的生活并不好过,The Game只能在麦当劳这类地方打工糊口,平时结帮的搞些打家劫舍收保护费的一锤子买卖。但是街头生活危机四伏,The Game受到了街头黑帮的牵连,就在The Game住的房子里发生了一起枪击事件,他身边的一个家伙被爆头,The Game本人也中弹险些挂掉,好在经历一段时间昏迷之后还是在医院中苏醒,几个兄弟又把受伤的他从医院拖回了住的那所房子。这件险些令他致命的事情改变了The Game的生活,自认“我本善良”的The Game决定从良,远离违法犯罪,如The Game所说,以免哪天莫名其妙的就小命玩完。The Game给自己指了三条路选择,一是说唱,二是房地产,三是回学校里继续篮球梦,选择结果是说唱。  最初能够影响The Game的说唱音乐还是2Pac,Notorious B.I.G.这类的帮匪说唱大汉,2001年,The Game决定和过去告别,全力发展说唱事业,几个兄弟也帮他负责叫卖他的唱片小样。受到了Ice Cube,Jay-Z,Snoop Dogg等人作品影响之后,日渐成熟的西海岸帮匪说唱者The Game决定到东海岸去寻找机会,最终被Dr. Dre发觉其才,2003年正式签到了Aftermath唱片公司旗下,这里有与他街头命运几乎相同的50 Cent。加盟之后,The Game就开始了他的西海岸说唱专辑的制作,并与2004年秋天以独立方式发行了一张专辑《Untold Story》,不过,他的首张正式专辑发行时间上却一再推迟,2005年1月18日,The Game的首张个人专辑《The Documentary》终于正式推出,以期重新振作西海岸说唱。(CatCobain)

Originally posted by 得意好好仔 at 2006-1-26 11:45 AM

疾風先有用   命中高  扣得多 cut得技
飛燕炫風冇咩用ga =.=
根疾風比冇得比=.=

你咁諗我都唔怪你.....不過當你去到147以上....就唔會咁諗...
飛燕一來回技回得快...打怪又多...
疾風到後期有高手即頭唔學添....
一來回得慢....又有可能比其他技cut反轉頭...
不過前期學下都無妨ge....
     如有錯誤......請見諒

我想問下力拳招47lv 技 集中應唔應該加~???

聽人地話 敏拳100lv後 2敏1精 岩唔岩架@@?

Originally posted by ~~Mars~~ at 2006-3-25 06:03 PM
聽人地話 敏拳100lv後 2敏1精 岩唔岩架@@?

Sample Text
我覺得你最好你D點夠147技用就轉升其他............

咁其實敏拳係咪用電好過用冰@@?

原帖由 大飛飛 於 2005-5-20 07:11 PM 發表
小弟有個敏拳技能表~(教如何升技能)
可能幫到大家~
http://www1.2000fun.com/discuz/v ... &extra=page%3D1

咁白虎掌以下的技能點應該點加?

力拳點加點架?周埋技能點加
kmanxman 該用戶已被刪除

thx~~~~~~~~~~~~~~

精拳點+點好??

賣山崎最強拳防具~重琉璃拳套+8

賣山崎最強拳手eq 包武器~.~

賣A級武器拳手頂防+7(成套)    拳eq請電63517555  ICQ:111144343

+8重琉璃拳套~! 1億亂錢~1500蚊(散賣1000m180蚊~5000m以上150蚊)

1億亂錢請打~64936662/63517555 哦

松本秀人空AC以賣~~唔洗搵我喇 ^^

原帖由 天龍.仔 於 2006-6-11 11:22 PM 發表
精拳點+點好??

精拳 幾多lv開始講先你想a_a?

原帖由 qq001 於 2006-6-19 10:23 AM 發表

精拳 幾多lv開始講先你想a_a?

想開個人玩,講哂全部技點點+....
thx哂><

我好似加錯點~~點算好
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 02:43 AM , Processed in 0.055182 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存