2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星座命理 十二星座交流&交友討論版 天蠍座交流&交友討論區
返回列表 發新帖 回覆
go

天蠍座交流&交友討論區

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ~司~ 於 09-5-24 02:30 PM 發表
我都係天蠍女孩"
傾電話真係好似冇咩傾...
真心朋友唔會係多
1男1女
一眼看穿別人是好是壞
好多野諗
諗既野與眾不同
經常喱係一個角落諗野..

真心既朋友其實唔駛要咁多架..
能成知己的人始終唔多

系度既梗系天蠍座啦xd  吾系入黎做咩阿!!!
我同某些天蠍一樣...有時候會好靜!!好嚇人=_=
有時候會好隨和..nice~nice~~

我也是天蠍座的,平時系屋企無野做我會坐系床角落縮埋一舊,我又吾多鍾意出街(因為自己1個好悶,漫無目的甘行好悶),份兼職想返時就返,吾返既坐系屋企乜野都吾講,我又無可以傾計既朋友,部手機擺系到"嘔臭",打機又打到厭,都吾想掂電腦,無野做之後是旦望一樣野,勁專注望住果個位,之後就沉思諗野,咩都諗下甘,有時將現實見過既情節,系腦入面重組,再播返出黎,有時諗下同自己鍾意既人同佢一齊會做d野,諗下諗下又一日,總結黎講呢d叫幻想,不過我要準備同一個女仔表白喇!希望會成功0.0"第一次示愛好緊張
我吾系亂鍾意人既人黎,但呢個女仔我第一眼見到,同佢傾過幾次計,好想爆哂我D心事比佢知=.=",佢去左旅行,無見差吾多成1個月,日日系甘諗佢,雖然有少少辛苦,但我覺得值得!

同埋,,呢個帖= =好舊下..........
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 05:16 PM , Processed in 0.037425 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存