2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 卡巴拉島 卡巴拉島 遊戲資料專區 冷酷龍配點與分析
樓主: 影之豪少
go

冷酷龍配點與分析 [複製鏈接]

Originally posted by saikahei at 2006-4-9 12:20 PM
我4魔,之後其他都係2
我應該點升呀??????
e家16lv,主要升攻擊力同防禦力

可以幫我指導嗎???????thx~~~~~~~~

4222 型. 嚴格黎講..基本上可以話創立人物時已經錯點.. 平均..咁者係冇樣勁啦 c_c" 係咪先 -.-"
1.命中問題 2.暴擊問題 3.負重問題~
再者~ 身為魔法師的你~加攻擊同埋防禦做咩 = =..?? 咁樣就攪到魔唔勁攻唔勁防唔高..
如果你係玩魔法師既話 , 我建議你重練 -0-
創立人物:   4魔4感    /    4魔3感2魅
升級配點:全魔法力   /    3魔法力1幸
職業去向隨你決定~ 我指既係光龍暗龍~~
光龍同埋暗龍既技能配點小弟的文章已經詳細寫明~

謝謝 @@!!

咁10lv用唔用eq好~~定等15or20lv呀???
=.=

Originally posted by 影之豪少 at 2006-4-9 01:36 PM

4魔4感~ 冇錯的確係放水人 -.-" 藍水紅水都一樣食得好勁~~
所以玩呢隻屬. 打怪得兩個方法..
1.組人做肉盾..等佢打到隻怪冇左3成血時你出魔技秒怪..
2.邊走邊出技.. 出完技又係咁走.. 者係所謂既拉怪 ...

出完技跟住走佬再出
咁樣升好慢的-.-
所以都係1 4 3 2呢個型好

Originally posted by takman2626 at 2006-4-9 02:34 PM
咁10lv用唔用eq好~~定等15or20lv呀???
=.=

你睇錯啦 =_= 係 5 10 20 30 40 50 ..
10 lv 要帶5 + 10 lv戒 c_c" 跟住慢慢升到20 帶埋其他魔法力裝吧

Originally posted by 少爺豪 at 2006-4-9 02:43 PM

出完技跟住走佬再出
咁樣升好慢的-.-
所以都係1 4 3 2呢個型好

我唔係嫁啵.. 我學完指環之後. 帶60-80支400紅水.. 60-80支400藍水..
跟住就組皇家去打波奇,, 邊走邊放,, 好快就到左26 =.=.."

Originally posted by 影之豪少 at 2006-4-9 03:58 PM

我唔係嫁啵.. 我學完指環之後. 帶60-80支400紅水.. 60-80支400藍水..
跟住就組皇家去打波奇,, 邊走邊放,, 好快就到左26 =.=.."

對住d主動怪呢..- -?

我想問皇家係咩黎嫁????

Originally posted by 影之豪少 at 2006-4-9 01:42 PM

4222 型. 嚴格黎講..基本上可以話創立人物時已經錯點.. 平均..咁者係冇樣勁啦 c_c" 係咪先 -.-"
1.命中問題 2.暴擊問題 3.負重問題~
再者~ 身為魔法師的你~加攻擊同埋防禦做咩 = =..?? 咁樣就攪到 ...

仲有冇得補救呀/.\????幫幫手唔該>.<

Originally posted by 少爺豪 at 2006-4-9 04:11 PM

對住d主動怪呢..- -?

很偉大地,,波奇已經係主動怪 =_="" 同埋成日比怪追.. so 慘 --

Originally posted by saikahei at 2006-4-9 07:26 PM

仲有冇得補救呀/.\????幫幫手唔該>.<

肯地的~ 冇得救  = ="" 入深切治療部都救唔返 - -"
魔b 加攻防 唔加魔法力已經係錯得好緊要 =_="" 重練吧啦 -3-"

而家12lv~~去排球埸到打
打死一隻怪先+1%tm=.=
仲有冇到快d?

Originally posted by 影之豪少 at 2006-4-9 07:47 PM

很偉大地,,波奇已經係主動怪 =_="" 同埋成日比怪追.. so 慘 --

低lv唔知..sor-.-
幾隻怪咁追住好易死=.=

我4魔4未. +錯左8點魔力. other 全部+魔法力.
我一開始唔知+爆左冰箭lv10,仲+左專注c法,同lv1治療.
咁我仲要升d乜野技能.個人lv15

Originally posted by takman2626 at 2006-4-9 08:10 PM
而家12lv~~去排球埸到打
打死一隻怪先+1%tm=.=
仲有冇到快d?

-0-..我升lv從來唔睇TM的 = =.. 佢加幾多%我都唔知= =" so.. TM % 邊度多你問其他高人吧 = ="
不過都係果句~皇家組 2.5倍 TM

Originally posted by takman2626 at 2006-4-9 05:38 PM
我想問皇家係咩黎嫁????

皇家組~ 意指一個組內有4隻唔同職~~
我只係知呢樣 = =" 不過有時組左4隻職都唔得,, 怪怪地 =.=.. 其實我唔識 c_c!!

Originally posted by leo8998 at 2006-4-9 08:24 PM
我4魔4未. +錯左8點魔力. other 全部+魔法力.
我一開始唔知+爆左冰箭lv10,仲+左專注c法,同lv1治療.
咁我仲要升d乜野技能.個人lv15

4魔4魅型~ 升lv 應該要 2魔法力2幸運 *_*" . (3魔法力1幸都得不過有時會miss)
15 lv 加爆左冰箭.. 對個人有冇影響因人而已.. 因為咁低lv升爆冰箭,, 日後既買水錢就多到xyz.. 不過如果你多錢都可以繼續升既 = =".. 但我建議你重練.
至於如果你唔重練, 就睇我暗龍既教學吧 . thx

Originally posted by 影之豪少 at 2006-4-9 09:12 PM

4魔4魅型~ 升lv 應該要 2魔法力2幸運 *_*" . (3魔法力1幸都得不過有時會miss)
15 lv 加爆左冰箭.. 對個人有冇影響因人而已.. 因為咁低lv升爆冰箭,, 日後既買水錢就多到xyz.. 不過如果你多錢都可以繼續升 ...

如果唔+幸運會點?
同埋我now升d乜野技,我睇唔明個表:(

Originally posted by leo8998 at 2006-4-10 06:05 PM

如果唔+幸運會點?
同埋我now升d乜野技,我睇唔明個表:(

唔加幸運既話, 前期命中已經會低
如果後期既話 ... 打唔打得中怪都成問題~"~
學技..回復10 ---> 提升魔攻10

唔該~請問光龍點加點~同埋要學d咩野技~仲有冰箭洗唔洗學??睇唔明個表

Originally posted by *過路人* at 2006-4-10 09:45 PM
唔該~請問光龍點加點~同埋要學d咩野技~仲有冰箭洗唔洗學??睇唔明個表

~"~.. sorsor啊. 小弟的文章太多字聚在一起了,, 令到大家難以閱讀~ sorsor啊
答返你既問題先~

光龍:
創造人物: 4魔4感 / 4魔3感2魅~
升級加法:全魔法力 / 3魔法力1幸~

技能:           *必練技能 : 指環攻擊 --20TM等級技能*

冰箭 1 lv ------> 專注施法 ------> 指環攻擊 10 lv ------>  治療 10 lv ------> 強化魔力 1 lv -------> 提昇魔攻10 lv -----> 強化指環 10 lv

(以上的技能你只需由左至右順著升,按著我所寫的lv加便可以了)

**專注回魔駛唔駛練因人而已~ 只係回魔快dd~最多只好點 1 lv [治療 10 lv後可練] **
***********如無必要.專注施法就唔駛點******************
                **能力高既人. 最好將指環攻擊,提升魔攻,強化指環升成大師級**

[ Last edited by 影之豪少 on 2006-4-10 at 10:39 PM ]
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 12:16 PM , Processed in 0.036666 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存