2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 "逆天行 及 同盟 不死怨念"幫會同盟聊天及幫會事務頻道 ...
樓主: 神一樂心
go

"逆天行 及 同盟 不死怨念"幫會同盟聊天及幫會事務頻道 [複製鏈接]

原帖由 o0葉問0o 於 09-9-23 05:37 PM 發表

咁閣下既C眼係開左定封左呀...讀書人請回答問題
讀書係無教人體器官點用既..傻仔..讀醫科LA
不過睇你都讀書唔成果堆黎...哈哈成日學人拋書包...正宗唔知個醜字點寫..哈哈哈

我※C眼(※因為怕肉酸,用C代替 面斥不雅)唔係開亦唔係封 有需要排泄時 肌肉自然會打開 OK?<=睇唔明唔好再話我冇答

讀書冇教 唔好咁大聲講俾人笑 OK?

幼稚園教你學器官讀音或串法 都會問你用黎做乜  岩就會話係 唔岩既 老師會再作進一步指導~

再深既 就會按你一路成長一路指導 當然唔會幼稚園教哂啦 凡事都按部就班 唔洗讀醫既 唔通讀醫先講眼睛要黎做乜嘛

我讀書就係真係唔多(但一定比你好) 但知識見識有時唔洗一定係書搵到 有謂:讀萬卷書不如行萬里路

你覺得我講野係拋書包 可能只係你自己知識淺窄吧

醜?你應該檢討下自己係到賴死醜唔醜先

P.S:學下多重引用啦,論壇都未識玩@@
原帖由 路斯化 於 09-9-23 08:30 PM 發表
如不是加入幫會/幫會成會,

請不在此生事/引起無謂的罵戰.

版主 辛苦你了

唔知點解我成日都惹埋啲麻煩人 Sorsor

受到警告
原帖由 o0葉問0o 於 09-9-22 04:24 PM 發表

發顛去第二度啦 版主係會要你貼人相先一個月 唔係封你 鬧人都打開對眼啦@@

封左=用唔到~禁言又係入唔到板面~封左同禁言禁訪有咩分別~唔通你唔明~狗0哥~唔明就讀多2年書~唔好係到玩小朋友捉字虱OK??
鬧 ... [/quote]
柒頭 我睇撚到啦  on9仔 番去食柒屎:) 多的是電腦#@@

哈哈哈~~~講到個頭夠柒~~都幾難搵個人柒得過你~~哈哈哈哈~~做咩向學校都要戴住個頭盔呀??乜課室好危險嫁咩~~哈哈哈哈~~呵呵呵呵~~!!!!!

原帖由 田田田田田田雞 於 09-9-28 03:49 PM 發表

封左=用唔到~禁言又係入唔到板面~封左同禁言禁訪有咩分別~唔通你唔明~狗0哥~唔明就讀多2年書~唔好係到玩小朋友捉字虱OK??
鬧 ...

柒頭 我睇撚到啦  on9仔 番去食柒屎:) 多的是電腦#@@ [/quote]
算啦你~~爆ac你自會咁勁渣 唔好以為自己好威咁啦

自己人ac都爆 睇得出你既人格係點喇~~乞兒仔 睇你大個都係乞飯食~~

所以唔怪你^^成日打比我 係電話到"種"傷人 你份人打到打到咁 小心有精神病~~

有無人仲玩緊墨炫?

原帖由 神一樂心 於 09-9-23 10:01 PM 發表

我※C眼(※因為怕肉酸,用C代替 面斥不雅)唔係開亦唔係封 有需要排泄時 肌肉自然會打開 OK?

你真係可以打唔知點解架wo
仲話惹到D麻煩人TIM
治標唔治本
不如你諗下點先唔會惹
問題係你個人到你明唔明?
又唔見好好地果D其他人比人惹
你真係好q有趣,叻仔!!
睇埋你點答先(用邊一類GE形式)
用藉口?定係址開話題,咁實係小我喇嗎,又或者有新野
我真係想學哂你d野!!

汗.... 90 還在玩嗎- -?

梵天散左啦??90幾時番黎打煉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 08:51 PM , Processed in 0.031287 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存