2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 亂2 Online 《亂Online》江湖區 MC西 食C狗 人獸戰...正淫虫
go

MC西 食C狗 人獸戰...正淫虫 [複製鏈接]

MC正一食C狗....最愛同沉迷+太郎+西牛+輸落....遲D搞埋巨人號....條能
2奶出名搞人獸戰......正淫虫...失戀不要太傷心.....賤人1個
MC西成日睇叮噹....睇小丸子...hellokitty....扑野日記...聖石小子 ..非常小特務...超音鼠
睇咁能多野仲要問MAMA扲錢買書+買火炎包+360點點數 的家中軟飯王....
低能仔家中自我玩賓周...只有MC西....同2奶先做得出......

你罵人不要罵得這麼兇LA(国語)

講野成個細路仔咁=.=

低B

原帖由 ExpRessJaI 於 2007-3-11 04:33 PM 發表
MC正一食C狗....最愛同沉迷+太郎+西牛+輸落....遲D搞埋巨人號....條能
2奶出名搞人......正淫虫...失戀不要太傷心.....賤人1個
MC西成日睇叮噹....睇小丸子...hellokitty....扑野日記...聖石小子 ..非常小 ...

小朋友...點解你會知咁多卡通既名既?哈哈..睇果個一定係你啦.如果唔係你都唔會知啦....
我好想知乜GAME都可以咩獸戰?咩輸落?你未打過輸洛?係洛唔係落....識唔識字呀你?

樓主好搞笑
你點 知人地睇果d野 @@!?!?
其實睇果 d 都無咩甘羞家姐
你敢講你以前未睇過 ??? = =+
我仲有睇蠟筆小新添
好笑米得囉 @@

原帖由 ExpRessJaI 於 2007-3-11 04:33 PM 發表
2奶出名搞人獸戰......正淫虫...失戀不要太傷心.....賤人1個
MC西成日睇叮噹....睇小丸子...hellokitty....扑野日記...聖石小子 ..非常小 ...

>w< d卡通好好睇嫁...
樓主都有睇開=]?
唔怪得咁熟>3<

死傻系 開post諗住diu人 比人diu返轉頭 你識咁能多卡通你童年一定好開心啦 大家都係睇卡通大 唔通你一出世睇電影咩 on99咁  睇卡通有 年齡限制呀? 亂都係5顏6色卡通人物組成架 唔好玩呀笨能7  死豬系 扮大人 唔diu你以為自己好能型 含家拎 入廁所對住塊鏡打完飛機啦 懵西

原帖由 Hei熙~* 於 2007-3-11 07:59 PM 發表
講野成個細路仔咁=.=

低B

你既簽名果隻咩game來架~_~?

另吊樓主開post on99

原帖由 Mc乂秋 於 2007-3-11 11:12 PM 發表

小朋友...點解你會知咁多卡通既名既?哈哈..睇果個一定係你啦.如果唔係你都唔會知啦....
我好想知乜GAME都可以咩獸戰?咩輸落?你未打過輸洛?係洛唔係落....識唔識字呀你?

mc西返屋企睇叮噹...扮哂野0 0廢西....mc狗..
唔知邊個係1ser叫佢落0ser....之後唔夠2分鍾又死返1ser呢....
mc狗我諗你知掛可???

原帖由 wetjai_jai 於 2007-3-12 02:56 AM 發表
死傻系 開post諗住diu人 比人diu返轉頭 你識咁能多卡通你童年一定好開心啦 大家都係睇卡通大 唔通你一出世睇電影咩 on99咁  睇卡通有 年齡限制呀? 亂都係5顏6色卡通人物組成架 唔好玩呀笨能7  死豬系 扮大人 唔 ...

我講就=我睇過?.???咩道理??? 你既傻西道理??

唔通人地話有女...我就係女?
唔好on9....
同埋邊1忽講我有"扮大人" 我有睇卡通????
你睇字睇到傻能左@@?

原帖由 解答專員 於 2007-3-12 12:06 AM 發表
樓主好搞笑
你點 知人地睇果d野 @@!?!?
其實睇果 d 都無咩甘羞家姐
你敢講你以前未睇過 ??? = =+
我仲有睇蠟筆小新添
好笑米得囉 @@

我話佢睇....我有話睇左唔岩?.??
thx睇字..啦....and.....你地又唔知我幾歲@@就話"叫小朋友"
我聽你咁講 唔通我話你老人家??

原帖由 Mc乂秋 於 2007-3-11 11:12 PM 發表

on9仔mc狗@_@'' 知唔=睇過........
如果你唔知卡通係咩...咁你又答到我?.?唔通你真係日日睇?.?

2奶唔係好多人???死左返大陸???
會戰thx win返次啦
次次win你冇意思啦~.~

"次次打完會戰...係要比人串你@@"

"如果大家唔信"

"可以星期3/星期6" 會戰後.....睇下d人講咩....哈哈"

比二奶盟打傻左=.=
好明顯係細路仔=.=
or kai子 =.=
小朋友~吊人就吊得精準d
唔係又長又煩就叫吊人吊得勁=.=
簡而精就ok

你真係堅on9=.=

簽名被屏蔽

我想問下你game度果名呀?
點解你要開新手吊人?
你係咪唔敢講你game度叫咩名呢?

去江湖區啦-.-''如果唔係-分咖

原帖由 麗姬 於 2007-3-12 03:51 PM 發表

小朋友這個字詞主要指心智不成熟,談論幼稚話題,
講粗口以及喜愛盲目批評別人等人士,所以年齡上已屬成年的也可以是小朋友。

Golden會員認為小朋友主要出沒於2000FUN,迷你論壇。
但由2006年3月在Gold ...

good!!! =o=
好解釋 

原帖由 leekho 於 2007-3-12 10:10 AM 發表

你既簽名果隻咩game來架~_~?

另吊樓主開post on99

雲起的新呃$作  末日戰曲-,-

原帖由 麗姬 於 2007-3-12 03:51 PM 發表

小朋友這個字詞主要指心智不成熟,談論幼稚話題,
講粗口以及喜愛盲目批評別人等人士,所以年齡上已屬成年的也可以是小朋友。

Golden會員認為小朋友主要出沒於2000FUN,迷你論壇。
但由2006年3月在Gold ...

哈哈~~你好正~_~" 好似d 博士解釋返小朋友依個詞點解

原帖由 孤天~ 於 2007-3-31 03:00 PM 發表

哈哈~~你好正~_~" 好似d 博士解釋返小朋友依個詞點解

這個嘛,麗姬是在大典見到呢個解釋,
覺得好正,於是轉貼係到,好讓其他會員明白,
何謂「小朋友」。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 05:04 AM , Processed in 0.039837 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存