2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 亂2 Online 《亂Online》江湖區 友會琴日會戰...勁 比個服你
樓主: 幻影oo
go

友會琴日會戰...勁 比個服你 [複製鏈接]

虎影唔係唔好人 只不過我唔升佢地又話我 大佬呀我一定要升咩 唔升又話我 我唔似佢地咁得閒日日係車e升/本洞 我知你地想我地升高d lv 但係我唔係唔想升真係唔得閒嫁 打會戰贏輸唔緊要 我想講一講點解我星期三退友會 我見花會係到大家都知冇得打啦 之後我係會頻同講話企埋一邊 話我打擊士氣 之後 個仆街仔叛亂小子強9我個fd 我叫佢唔好再強 唔係唔好怪我唔比面 跟住我就同虎講話我冇講唔好強我個fd都算 之後又叫咩春野稀兔 話咩撚野轉黃名跟住z我 屌佢老味 之後又叫叛亂強番我 正一死on9 最on9係漢武帝話我同會都強正87 on99咁

笑傲無雙

原帖由 10851 於 2007-4-13 02:04 PM 發表
虎影唔係唔好人 只不過我唔升佢地又話我 大佬呀我一定要升咩 唔升又話我 我唔似佢地咁得閒日日係車e升/本洞 我知你地想我地升高d lv 但係我唔係唔想升真係唔得閒嫁 打會戰贏輸唔緊要 我想講一講點解我星期三退友 ...

虎影不嬲以為想自己d會員高lv,但係高lv左之後未必會係最勁
佢一向都叫自己d會員吸納d敏弓返黎
但係敏弓多唔代表勁
全部收埋晒d冇技術既敏弓
敏弓修法又唔識,大佬我搵個有技術d既都做晒你全個會
而且佢個會有好多人都係以利益行先
咁既會唔會勁得去邊

回復 #40 ericlok 的帖子

果時我見係你地係咁話人個會廢 的會員又廢,攪到人地興晒 強你,人地橙你地至打佢地 係我睇到

笑傲無雙

原帖由 朋良心 於 2007-4-13 04:13 PM 發表
果時我見係你地係咁話人個會廢 的會員又廢,攪到人地興晒 強你,人地橙你地至打佢地 係我睇到

佢地廢係事實
火既話只係佢eq太低,比人講一講就強人

你地唔高lv 大佬就會話你地架喇 咁玩黎做咩??

回復 #44 ericlok 的帖子

只得佢會咁?  都話即下口得好 我見另外d會比你地咁話 你地咪又叫人去0ser,咁全亂比你話都係eq低 你地最高??? 我見你地同人嘈咪又叫人去pk 咁又叫eq高?????  由頭到尾都係game姐 宜家可話無咩好話 仲整d野黎話 男人係咪心胸廣d好, 我睇到虎影只係吾中意就會直言   吾係人人都接受到,但你地亦係個game話自己勁而踩低人 咁又好咩???

笑傲無雙

原帖由 朋良心 於 2007-4-13 08:16 PM 發表
只得佢會咁?  都話即下口得好 我見另外d會比你地咁話 你地咪又叫人去0ser,咁全亂比你話都係eq低 你地最高??? 我見你地同人嘈咪又叫人去pk 咁又叫eq高?????  由頭到尾都係game姐 宜家可話無咩好話 仲整d野黎話 男 ...

佢心胸廣闊就唔會咁記仇啦
你試下叫佢up下我d衰野
仲長過人地一本小說
仲有,我叫人地去s0擺明開片ga啦
不過好多都唔會過@@"

回復 #47 ericlok 的帖子

咁人話你 你又叫人去0咁咪一樣///  起碼見人地無係度講===就算係,你講d野都係已前d野, 如人地d會廢吾廢都與任可人無關     仲有我只見攻完城大多都係攻起人 如踩低人都吾覺係一件 好有風度的事

回復 #41 10851 的帖子

想請問係咪佢地一定要你升高lv 定係你自己要升高d lv, 就算升高d 係咪佢都會高d lv? 如係你自己講要升高d 人地都係提醒你自己的志願,煩事兩面睇~~仲有攻城吾係一定要win, 玩得就預左吾係輸就win, 如未玩已話輸,不如直 頭吾好打,常試就有機會,吾常試就連機會都無     我只覺這個世界每一件事都係圓,要點變. 點諗. 或轉到三尖八角都係自己去制做出泥

笑傲無雙

原帖由 朋良心 於 2007-4-13 09:25 PM 發表
咁人話你 你又叫人去0咁咪一樣///  起碼見人地無係度講===就算係,你講d野都係已前d野, 如人地d會廢吾廢都與任可人無關     仲有我只見攻完城大多都係攻起人 如踩低人都吾覺係一件 好有風度的事

對住呢種人唔洗講風度

笑傲無雙

原帖由 朋良心 於 2007-4-13 10:05 PM 發表
想請問係咪佢地一定要你升高lv 定係你自己要升高d lv, 就算升高d 係咪佢都會高d lv? 如係你自己講要升高d 人地都係提醒你自己的志願,煩事兩面睇~~仲有攻城吾係一定要win, 玩得就預左吾係輸就win, 如未玩已話輸, ...

友會想勁?唔係講lv
改善下d個人技術先講
虎影呢個人做會長d會員技術唔會進步
因為佢做會長唔會教會員點樣打才對
友會輸唔係一個問題
佢地輸完仲覺得自己好光榮果下先難頂
好心佢地輸完都唔搵缺點出來改善
再試落去都係冇意c

回復 #51 ericlok 的帖子

點解你又知人地無講決點同改善, 就算少少地友會都攻到幾次城 如你踩友會廢咪即係比友會打敗d人咪仲廢,你咁就即係踩好多人\\\  而未見友會攻到城就會話人廢 講這些話,但吾明你點解覺得佢地輸了 仲好似好光榮咁,就算人地講會d人打得好好下次再努力,這些說話都係鼓勵會d人 叫人吾好棄屢,又吾覺係覺得光榮d說話

原帖由 ericlok 於 2007-4-13 10:17 PM 發表

友會想勁?唔係講lv
改善下d個人技術先講
虎影呢個人做會長d會員技術唔會進步
因為佢做會長唔會教會員點樣打才對
友會輸唔係一個問題
佢地輸完仲覺得自己好光榮果下先難頂
好心佢地輸完都唔搵缺點出來改 ...

咁有咩唔光榮呢?
要3個人打win一個洞就好光榮?
game講技術,你所講既技術,睇怕係用時間換的吧
人地可能多人,但打唔win,但唔win就等於失敗,丟架嗎?

回復 #53 playerfish 的帖子

時間=.=??我用左1個月學敏弓喳波a_a" 半個月學敏劍127 117波=.=好晒時間a_a??旦我見到友會d人日日on足12小時囉=.=咁都學唔到既就係佢個人教得唔好-.-屾.....右唔見田市教我敏弓我學唔到a_a?好心你話晒時間之前諗下友會係咪仲晒時間啦...係你地唔知點合定係掛住up lv呢a.a?
我真係好想知a.a....話你知啦人高lv係冇用既冇技術死左佢吧啦=.=

笑傲無雙

原帖由 playerfish 於 2007-4-13 11:31 PM 發表

咁有咩唔光榮呢?
要3個人打win一個洞就好光榮?
game講技術,你所講既技術,睇怕係用時間換的吧
人地可能多人,但打唔win,但唔win就等於失敗,丟架嗎?

時間?
我只要做一個隨身ec跟一個識玩既敏弓
跟一頭半個月,我未玩過敏弓我都識玩啦
好似友會d人咁咩玩足半年都仲係冇咩進步

笑傲無雙

原帖由 朋良心 於 2007-4-13 11:28 PM 發表
點解你又知人地無講決點同改善, 就算少少地友會都攻到幾次城 如你踩友會廢咪即係比友會打敗d人咪仲廢,你咁就即係踩好多人\\\  而未見友會攻到城就會話人廢 講這些話,但吾明你點解覺得佢地輸了 仲好似好光榮咁,就 ...

wa...你咁都得既
我整係踩友會廢都冇踩其他會廢a____a
你把口都幾識刷虎影鞋wo a_a
唔怪得佢派咁多糖你啦a_a

有思想都睇到 諗到啦~~話邊個廢都係本身無品

回復 #54 hkmanjustin 的帖子

咁又見你地死晒 吾係就吾駛認過正啦~~ 人地勁吾勁都吾到某人評語

笑傲無雙

原帖由 朋良心 於 2007-4-14 04:28 PM 發表
咁又見你地死晒 吾係就吾駛認過正啦~~ 人地勁吾勁都吾到某人評語

a___a傻仔
我地冇死過wo
走甩左判會個認正比佢認到先彈出ja ma 傻仔

原帖由 ericlok 於 2007-4-14 04:30 PM 發表

a___a傻仔
我地冇死過wo
走甩左判會個認正比佢認到先彈出ja ma 傻仔

仲好意思講出黎-.-
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:44 AM , Processed in 0.037401 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存