2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

3.7黃月瑛 [複製鏈接]

3.7 黃月英
ar 或 自選
都最好
起手裝:
中手:5樹支 1藥
高手:6樹

開頭最好去下路 吾得既可以打中路 一定吾可以打上路
太長易比人屈死 .......
首先,加點方法 可以1lv 點閃 不個好快升2lv冇咩所謂
1.散華 2.狂氣 3.閃 4.鳳穿 5.黃點
加點如下:
13131515544222233555555.......
如果系近攻就易壓 不個遇到典了 就最好留意多d 見到就閃
合因個d 削血可以 行埋去散華即走 最好一汁汁2-3隻兵
汁1隻都ok 同隊友 可以拉cp 如果同隊既系法或者 遠攻
可以您拉 甘會好d 拉cp 吾洗用散華汁 有人黎阻您 先用技汁 即閃
不個都要睇下咩人 ..好多時都要自已決定
只要吾死 汁下兵 每木當40蚊 汁到20木其實已經ok
7lv 就出到夜明g
呢個時候即使比人攻 都吾好理住 因為你得粒夜明g 做5到d乜
同埋要相信隊友
冇記錯買完夜明g 有600mp左右
下路如果系雙毒或者暈英 通常都會幫殺
即使吾系既話  應該都易壓到人
只要散華限住汁兵就ok 11lv 應該出銀劍未出既話
可以開鳳穿 汁兵 出埋銀劍就得
鞋既話你決定出5出 我就吾系幾like 出=.="
如果有飛就等佢閃埋去暈 之後  就開鳳穿  狂氣 由後面打隻司馬
記住吾可以用閃 就算你幾勁都好都吾好閃出去打
因為閃出去就可能致命
-------------------------------------------------------------------------------
好多人都話 冇人理你咩單機  下路多暗位 即使圍你
閃去d樹下面吾郁 都好難發覺 或者閃去右面個草位~
行入去都要好多時間 so 回番可以閃番出去
-------------------------------------------------------------------------------
裝備:
多技人的話:可以7星->巨人->吸血->月下->(冇所謂)
想玩爆攻的話:可以7星->吸血->月下->(冇所謂)
鞋睇你自己鐘5鐘意出 我個人 有凸500蚊先出
--------------------------------------------------------------------------------
會戰: 因為射程吾遠so 一定要系後面偷襲 殺法c 就能降低對面既戰鬥力
有巨人 本人都吾建議前面 正面揪 因為人地一定系從後走
所以 可以增加攻擊時間
--------------------------------------------------------------------------------
ps 爆塔睇情況先開鳳穿 因為每次會戰都好有用
    月英配合隊友先最強 單挑冇勝算
   因為月英好弱 2000血都冇~-~

想問下樓主,開始時點解要升2lv 閃呢 ? 升1lv 唔可以咩 ??

一點閃光夠了~
不要硬出 7 星劍~
可以試試先倚天~
因為可以長期留在戰線~
失了的血可以吸回~
但不要買盜短....
買盜短代表將要肥不起~
硬出銀劍是可行 / 一定要~
你有銀劍便開 鳳穿 + R  食兵~
跟樓主說的裝備一樣~(月美= =樓主真神啊~來ggc看看可否)
不過肥不起可以合 武士 ~

加點有兩種方法(本人)
       1 散華  2 狂氣  3閃光  4鳳穿   + 黃點

高手執木神:                                                              散華點法:
31+1+1+1+ 44 + 2222 4 ++++++333
                                                                               人家超壓可以這樣點~
                                                                                3++2+2+22 44 (隨意) 16級點大技~
我多用這玩法~可能你認為如何殺人~
沒錯~我認同點散華殺人較強~
但是你可以普攻磨血~
隊友放技能  你閃光追擊 ~
不是可以嗎?
如果殺人代表贏~你就別玩月瑛

3.7d 可以不合巨人 ~4.2一定要 ...
             月瑛一個耐頭可以更好~
             耐頭是敏英的大好物 ~
             順便一提~會戰別開鳳穿打張遼 / 高防英雄~(你超肥另計)
             因為反彈出去的都是很弱的攻擊~
             所以先選低防英雄~

更正

散華點法:
31+1+1+1+ 44 + 2222 4 ++++++333
高手執木神:
3++2+2+22 44 (隨意) 16級點大技

咩..你唔明可以的意思?肥唔起就唔出得月下..大陸仔?

請問月下..係點合唔該

鷹號3600 + 笛子 1300 +  g 做 1500

THXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!!3Q
已有 1 人評分威望 收起 理由
Meteor_han -5 惡意灌水

總評分:  威望 -5   查看全部評分

下合月下 我+ 3 同黃點 打得勁快你識唔識野ge
6lv+大一直都係10lv果時+ 11lv 兩點就用 1lv有咩用呀
咩月下玩我咩好明顯廢

你係唔係傻ge唔出鞋2史2你d點唔係爆閃一定死啦
你果d玩法真係幾廢wow 果d係唔係1打1 神eq 玩法

我玩法都係加閃同黃點少玩散華=.=”

支持你!下次繼續@.@

黃月可以出吸血先  因為有彈跳 可以吸得哂

打錯左 ,,SOR,,,,, 原來唔得彈跳唔吸..SORSOR 教錯人

我都點狂氣跟閃..
比較少再點第一昭...

太強了吧 .....果然是高手中的高手哦  感謝大大分享

功擊力高,就是無敵了

回覆 HinG~興 的帖子

黃月英很軟,一開始大致上要狂賺錢,輸出 角 沒傷害等於屁,會戰進場時機走位都要好‧
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 07:02 PM , Processed in 0.036476 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存