2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

龐統3.7

1:雷擊 4lv扣300
2:用風定住人 4lv定5-6秒 (呢招定好耐)
3:第3招@@   最正係呢招...長時間既慢人
被動技 令到附近範圍既敵人減速   4lv好似減速28%定咩(唔記得)
4:大絕:召喚一道可以控制既龍捲風 4lv持續24秒(爆塔技)

係我提到既兩個玩法之中...我玩開第2種...即係1313咁加點
講埋我既起手裝先
$400再生之戒+全部$45魔水(-ar可以考慮再生戒轉回魔面具)
我咁加法..用到魔既就只係第1招雷擊
用黎汁兵//可以一次過汁兵+打近戰英雄
升到第4lv電真係好有用...
汁兵至少可以汁到2-3隻
加埋......你去幫殺個陣..條友得番最後一格血...咁就好有用
行埋佢身邊...佢行得勁慢...再加雷擊,,,,,$150 =D

點解我唔加大絕呢...第1,,1lv大絕得12秒...唔多有用
第2,,招大絕又唔可以用黎走佬...
第3,,初期好少會爆塔
寧願將個點+落第2招仲好
加爆左第1,3招就要開始加第2招定人同屬性點

買裝方面...肥到孫子先...肥唔到都係孫子先XD(當然啦..隊友有徐庶/劉比既,,,同佢地商糧下先)
\肥到既..出埋孟德    肥唔到就出朱雀翼/1550甲傍身
有時可以得意d...你個邊d主要英雄肥得起既話...出閃戒+朱雀翼...對面D人一定灰左

仲有比人壓住既...盡量有第1招雷汁兵出孫子快書
壓住人就梗係用普攻+雷汁啦

講講佢第2招先...佢第2招唔同徐庶...徐庶捉人係郁唔到既...比人暈一暈就散左...
但係龐定完佢之後...追殺既....行去佢身邊...佢就會行到勁慢@@
到時唔理邊個拿到$150都會好開心
走佬仲好@@定完佢之後佢點追都追唔到

大絕,,,多係14,15,16lv連點...大會戰/爆塔個陣勁有用
招龍捲風會減人速...當然啦...爆塔一流

支持你!下次繼續@.@

新手都不如

支持你x2,,加油吧

太強了吧 .....果然是高手中的高手哦

專武合出來,真的無敵...
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 03:52 AM , Processed in 0.029697 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存