2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 〈小劍兒〉
go

法師專區

原帖由 Qoo記 於 2007-7-12 12:51 發表
都係勁d先玩全智 

只係攻比裝備法高!

而裝備學左魔人之後

續戰比較強!

請問我現在50lv
點了 熟讀10  火柴10  火柴連擊10  狂暴火10
冰劍5  冰爆5  凍結3 魔人1
請問我有冇點錯
我後期想住選 馭火
我想住只係玩單冰 單火 唔玩托怪ok?
中有我50lv 穿+6黑結  +3花包   +0幽杖  +0小惡翅附4魔    200防到  可以打咩怪??

原帖由 qwertyuiop2419 於 2007-7-13 00:27 發表
請問我現在50lv
點了 熟讀10  火柴10  火柴連擊10  狂暴火10
冰劍5  冰爆5  凍結3 魔人1
請問我有冇點錯
我後期想住選 馭火
我想住只係玩單冰 單火 唔玩托怪ok?
中有我50lv 穿+6黑結  +3花包   +0幽杖  ...

去守護者洞到打礦工路克(金)

應該可以一招秒!

一開始建唔建議玩雙修?

原帖由 gn01715308 於 2007-7-13 19:33 發表
一開始建唔建議玩雙修?

如果有資金的話就可以~沒有資金也可以!

有資金的話~到41lv前都好好升!

如不是的話~就免啦!

因為係41lv之前要好辛苦咁練!因為d技學唔滿打怪冇咁傷!

一定好難練!

我想問呢~我而家2lv唔識點升上去= ="
打怪俾d禮物盒打到好痛

我一開始係咪全力?

去到10lv有冇得重置點數架= =""

仲有呢~10lv之後要點配點(屬性點)

同技點=U="

希望有人有心人教禾

1-10lv 做任務 2字10lv  跟住去獅子轉職  之後到樂園打跨夏羊升 之後小妖基
唔講咁多

原帖由 oscarvivian 於 2007-7-14 18:02 發表
我想問呢~我而家2lv唔識點升上去= ="
打怪俾d禮物盒打到好痛

我一開始係咪全力?

去到10lv有冇得重置點數架= =""

仲有呢~10lv之後要點配點(屬性點)

同技點=U="

希望有人有心人教禾

一係上網睇果個15分鐘快速10等任務!一係就係幼幼島出世之彼係果邊練到10等!

人物點數>>>精神就跟裝備+++其他+精神!

熟讀咒語LV1>>>>火柴棒攻擊LV5>>>>火柴棒連擊LV10!

原帖由 靖節先生 於 2007-7-14 09:17 PM 發表

一係上網睇果個15分鐘快速10等任務!一係就係幼幼島出世之彼係果邊練到10等!

熟讀咒語LV1>>>>火柴棒攻擊LV5>>>>火柴棒連擊LV10!

但我一轉職就點左做--->熟讀咒語10LV>>>火柴棒攻擊LV5 =.=

原帖由 靖節先生 於 2007-7-14 09:17 PM 發表

但我一轉職就點左做--->熟讀咒語10LV>>>火柴棒攻擊LV5 =.=

原帖由 oscarvivian 於 2007-7-15 10:38 發表

咁你就重玩啦!

or等到後期都要點到10lv~~不依家難練d!

原帖由 靖節先生 於 2007-7-15 01:30 PM 發表

咁你就重玩啦!

or等到後期都要點到10lv~~不依家難練d!

咁個網係邊 = =?之前你講果個呢~可唔可以俾個網址禾= =

原帖由 oscarvivian 於 2007-7-15 15:49 發表

咁個網係邊 = =?之前你講果個呢~可唔可以俾個網址禾= =

http://webap.souldivas.org/srss/index_4.html就你呢個網!

點10 冇乜野 遲早都要10架LA  點到10回魔回得快
我的玩法 1-90lv  5sev
火法 白手起家
首先做艾娜料理書+哈代爾路牌+安娜拿肉  e3個任務升到10lv   10lv前自殺係最快飛城
10lv轉職後先不買裝只拿他送你的木杖 然後到搖滾菜頭升12lv
12lv後飛冰峰打跨夏羊 可打到20lv中邊應該有水錢賺好運打到風神g但必要換14lv杖跟19lv杖   20lv後到冰峰最入面打小妖姖可打到黑結  然後升到26lv
26lv先換風精靈  到星夢谷打熊媽媽 熊寶寶 可打到30lv
30lv到幻域河中游 打花仙子姐姐 這次又可打黑結賺錢
升到36lv轉大魔師法杖 轉到希爾特邊境 之後打鋼鐵機械人彧回聲山脈打趴啦趴啦 升到40lv
40lv 到咕咕洞穴  打合金機械人 升到47lv 46時轉白金之杖
47lv可到 守洞打毒蠍和大眼怪 可升到55lv  大家可選48lv幽杖/50lv十字之杖 我選了十字之杖
55lv先接肯的任務到封閉的森林 打骷髏兵
可升到60lv
60lv到希爾特邊境打雪姖公主和美人魚侍衛可升到70 63要找冰雪女王的結晶
70後可到奇幻樹海打蛋頭  可屈紅寶  66lv要換法杖
彧到遺跡森林 打惡魔王子和公主 可打王翅同公翅 升到75 73轉法杖
75lv到夢境平原 打泡泡龍和如花可升到80lv lv可打鯊魚船長
可升到85-90lv  記住 83lv要換法杖

以上我是沒提及裝備 因為唔知大家玩咩法  請自己衡量另外技能點法我也沒提及因為唔知大家玩托法 還是單打法
重有 我e隻打法係用最少水 因為要托住行黎打 唔好企係到打
只是我自己用了最快3星期升到80lv方法  
現在86lv 大家得閒找下我

原帖由 qwertyuiop2419 於 2007-7-15 18:18 發表
點10 冇乜野 遲早都要10架LA  點到10回魔回得快
我的玩法 1-90lv  5sev
火法 白手起家
首先做艾娜料理書+哈代爾路牌+安娜拿肉  e3個任務升到10lv   10lv前自殺係最快飛城
10lv轉職後先不買裝只拿他送你的 ...

好文!

附帶一提,這是裝備的玩法!

我想問下...封閉的森林係o係邊...?點去?

我想問下邊d技係屬於冰既單挑技???

法師全智升lv形技點點升

大家認為學馭冰勁d定馭火勁d???

馭火同馭冰其實講威力上係火勁d
但係最近我係d高手法師到聽講(2xx既全智/裝備)
佢地都話冰好用d
因為係死亡洞入面d怪速度快得離譜(本身已親身入去證實,我入到去唔夠4秒已經有3隻怪圍我)然後下場就係被秒0.0
因為冰招技扣移速攻速
所以打怪會好d
我識既幾個高lv法都轉左冰
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:26 AM , Processed in 0.037628 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存