2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 〈小劍兒〉
go

小丑專區 [複製鏈接]

回復 #160 joesho2005 的帖子

如果你玩全智丑既..自己一個升就遇左係冇得升嫁啦= =

全智丑升lv係一定要一個祭c跟身~.~

呢個係全智丑既壞處..但係全智丑到高lv爆標又最勁bo= =

係咁矛盾嫁啦= =

回復 #158 Vin仔~ 的帖子

48lv 你可以試下去打呀風or貓咪..

兩樣既掉寶率都好高..and怪既點都好密..(不過好易比怪圍死)

至於喵喵加唔加寶or加咩寶....見人見至嫁姐..你想打咩怪升..咪加粒克佢既寶low..

你覺得貴..唔加打d無屬既野又得~,~

唔係,,用咩都得....

我想問 係咪得200$同 300$既標??

同埋連續技會唔會計埋魔攻 ?

~o~連技係唔計魔攻既 只計攻擊力

我想問一下裝備丑D點跟裝備加,咁其他點加去邊,係加智or力?
仲有技能主要係學跳躍or投擲?
唔該幫幫忙啦,thx!!

小丑的成長心得(10等~150等)

初期的小丑.(10等~60等)如果你是G裝丑那就另當別論啊.剛開始當然是用咕咕手套.著火的尾巴.鬼爪.裝備跟武器最好是買現成+6的(因為現在的東西很多又便宜)千萬別自己衝呢 .把寶石拿去賣比較好.換取油錢.至於扁面跟黑湖結哪種好.建議黑蝴結.(因為裝備智丑比較強).而點數點剛好衣服可以穿的需求.(加到下一次要穿的衣服點數需求).其他的點數就點2智1敏.如果你要打怪物.最好找看起來粉紅色或淺紅色的怪來打比較好升等.至於寵物.當然要找有攻擊力跟魔法的喔.如5階豪野的婉豆.辣妹等等.(40等)初期可以帶4階的婉豆辣妹喔.(名聲一定要夠喔.)或5階超級咕咕(60等)或5階龐克烏鴉.(80等)當然啦如果你有錢買女武神的話是最好啦.(或真女武神)哈哈有錢人..如果你不想MISS的話.可以帶加有命中的配件.如果你要常常暴血的話(傷害力加倍)要帶有加必殺的配件喔.還有防禦力對小丑來說是很重要的喔.身邊如果有祭司的話就最好了.如果沒有的話.也最好跟法師在一起練.(因為模仿法師有加魔法).而魔法對小丑來說很重要.....................中期的小丑(60等~120等).有點數點剛好衣服可以穿的需求.(加到下一次要穿的衣服點數需求).其他的點數就點2智1敏.如果你是G裝丑那就另當別論啊.有人會問是忍練好還是結晶.我的建議是忍練好.在中期就需要頭刀跟天改.武器的需求最好買有屬性的.是相剋你常打的怪物.如光剋闇.闇剋光.金剋木.木剋土.土剋水.水剋火.火剋金...在中後期一般人就不會在守在太坦那裡了.而都守在機器人那裡(因為掉寶又多又好).但是注意一點.你的命中率一定要超過300喔.而且小丑的防禦力很重要喔(服裝要+8以上最好包括武器)..後期的小丑(120等以後)此時.G裝全智丑.已經不能稱霸群雄了.因為G裝的防禦力已經不能保護你了.(除非你有最頂級裝的G裝).否則你以後練攻就都一定要靠祭司了.而在地下墓地跟死亡森林的怪物是需要更多的命中率喔.南瓜紳士需要360以上的命中率喔.....樹妖則需要370以上的命中率呢 .小丑的敏點到150點(376命中率)打160等以下的怪就都不會MISS喔....還有如果你有+10忍練或+9恐怖項鍊.就更好啦.哈哈哈哈有錢人...........此時的裝備最好是啊提卡全裝+8以上喔.附加防禦力最好.頭刀跟天改都是+8以上...........黑蝴結也一定要+9以上最好.武器要針對相剋屬性的最好而且是G武...哇..超級有錢人哈哈.寵物也一定要龐克烏鴉以上好的寵物喔.有人問.真女武跟菲尼克斯哪種強.哈哈哈哈我跟你說....都強......(你還真有錢呢).真菲尼>菲尼>真女武>女武神>龐克烏鴉>超級咕咕>豪野婉豆....等等.當然我剛剛說的是目標啦.請各位玩家盡量買到才好升等喔..........

原帖由 龍雲仔 於 2007-7-12 03:17 PM 發表

要搵怪打個啵 例如熱血通常會用土寶打女王/公主  同埋你到60Lv先好玩標  如果唔係好晒錢嫁~~
你打得咁少應該仲好低lv- -"60級前建議用連技打怪= ="
小丑未到80Lv根本就無乜用...120級起你就覺得小丑係神嫁 ...

呢位人兄咪講到小醜好似好勁咁啦

我玩大陸希望   我176劍士 同  187小醜 P我都WIN啦    你話130換左武器 就話可以秒人  吹水都唔好吹咁勁啦

根本就唔關神唔神EQ 問題     就可以秒

我之前143劍同  14X  全智醜打 都秒唔到我啦   

小醜一比劍士行到身邊死緊啦

小醜120前打怪就快!!!   PK差少少

重有小醜無好多錢既就唔好玩 你隻小醜上左120up  比怪打一下 可能就要返屋企架啦  好多全智都等左係度

莫講話PK啦   打隻143既木奶伊都死    137既彊C  都死     好多小醜都係咁    點同我地 D 劍士打呀????

重有小醜PK永遠係輸比騎士

重有咁多位人兄 想出技型  打怪120前勁既就用小醜   如果你想話玩PK既  就洗點   做PK小醜   

上面係我玩咁耐大陸版希望所見既PK情況

我依家港版新希望    SEV1    傳說劍士    156級   歡迎各小醜黎同我P返場
龍雲仔    我睇你130級小醜    秒唔秒到我       !!!!得把口

原帖由 lungert2006 於 2007-10-1 07:05 PM 發表

我玩大陸希望   我176劍士 同  187小醜 P我都WIN啦    你話130換左武器 就話可以秒人  吹水都唔好吹咁勁啦

我之前143劍同  ...

你講到你自己咁勁- -
我都係1sever既
歡迎你黎同我打lo
我小丑黎既~
團:鬼族之風雲再起
id:小米豬

十週年勳章(賀詞)

原帖由 lungert2006 於 2007-10-1 07:05 PM 發表

我之前143劍同  ...

你講笑..秒就一定唔得..睇下你補血快定我標得又痛又快
你話騎士全身xg我就信唔夠打= =

原帖由 芯譕2戀 於 2007-10-16 08:29 PM 發表

你講笑..秒就一定唔得..睇下你補血快定我標得又痛又快
你話騎士全身xg我就信唔夠打= =

咁我唯有用153全智小醜同你打

我講我eq比你聽  得既你send message黎約戰

寵 +9 真菲
頭 DG+8 蝙面 4速 /  +9黑結
G+9   誘惑 上  下    各8速
G+9 流浪鞋 6速
DG+9 黑比首 8速
+9 公/王翅    /   DG+9火尾

+9天改

名:    標心

原帖由 lungert2006 於 2007-10-19 10:43 PM 發表

咁我唯有用153全智小醜同你打

我講我eq比你聽  得既你send message黎約戰

寵 +9 真菲
頭 DG+8 蝙面 4速 /  +9黑結
G+9   誘惑 上  下    各8速
G+9 流浪鞋 6速
DG+9 黑比首 8速
+9 公/王翅    /   ...

你地e家係叫你用劍士打人地個小丑啊

毛啦啦拎個小丑出黎講  做咩姐!?

知道劍士唔夠小丑打   想改口  小丑打小丑?

錯左密認囉  人少少  有咩好怕?

成日就話自己有幾勁  裝備有幾好

點知連認錯都怕   

真係講多都曬氣~_~

全智係點先可以買武器= =??

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 kit2012 於 2007-11-11 06:30 PM 發表
全智係點先可以買武器= =??

買一d唔洗能力的武器@@

點先可以買=    =同玩家收係最快.."

前提係要你有錢先得@@

真錢戰士最強咩@@xD!

沒錯=  =現金戰士差不多是最強(當然有好的技術@@)

54裝小醜-.- 係邊升好...?/

回復 #171 lungert2006 的帖子

你d咁既裝唔好講出黎啦 比人笑咩得g+9= = lv又低 練高d先講野啦

原帖由 XGXG 於 2008-1-5 10:36 PM 發表
你d咁既裝唔好講出黎啦 比人笑咩得g+9= = lv又低 練高d先講野啦

講得好@@
得隻真飛有叉用

HI 有冇人玩2ser

我53lv 可以係邊升 同我可以點找錢 買標都買到窮
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 01:50 PM , Processed in 0.055500 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存