2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 第九封印Online 《第九封印》心得討論區 大家一起分享打到技能卡/寵卡的經驗吧
返回列表 發新帖 回覆
go

大家一起分享打到技能卡/寵卡的經驗吧

活動勳章 十週年勳章(賀詞)

技能卡有的貴到沒錢買>"<希望大家能夠互相交流
我先講我打到而又記得的= =因為之前無刻意記錄@@"
打到的話再同大家分享~多D提供資料

希望大家唔好吝嗇,分享自己的經驗。因為知道地點打卡,都要睇運氣嘛>"<

拉克希

古代遺跡
lv2X 的妖女 --- 體力增加卡

東北部
lv3X 失憶天使 --- 精神破壞卡, 專注卡

塞壬島
lv43 野地少女(名唔知有無錯總之lv 43那隻) --- 塞壬空卡

卡坦

士力優沙漠西部(唔係沙地位置, 黑色地那邊)
lv 63 破壞X佣兵 --- 智力增加卡

好萊森

無情的月亮遺跡第一室/第二室 (月1,月2)
第一條樓梯之前的怪(五角位前方) --- 風之引力卡

倫多

水晶山腳
88-90lv的雪人(主動那隻) --- 雪人空卡  <<我連續掉左2張...相隔唔夠5分鐘..-0-

我試過用5張 ce卡捉 連爆.....破左產...人馬又未出技能..
所以帶住7隻寵退隱..

好耐冇回來拉!! e+玩緊魔獸法c 感覺真係同第9唔同

唔講廢話拉 以我以前的經驗 打技卡同寵卡真係冇咩特別o既點

d機率低到咁,不如做多2次生意賺錢買好過 = =
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:41 AM , Processed in 0.029536 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存