2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 靈異鬼怪區 靈異版 意見區
返回列表 發新帖 回覆
go

靈異版 意見區 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

每個版的興旺,不只是版主們的努力,最重要是會員的意見。

所以我希望收集各會員的意見,知道你們心目中的靈異版是怎樣

同心合力去改善,增加討論氣氛、再次帶動人流。

例如本版有甚麼不足地方、舉行活動之類,提供的意見必須要詳盡。

若意見為合理的話,將會獲加分作鼓勵。

會員對於有關靈異版之問題,仍可在本主題發問。

註:本主題內完全禁止聊天吹水,否則將會扣20分。

建議靈異版搞個叫"靈異經歷投稿活動"  姐係會員post

自己既親身經歷出黎,post完只定限期內 過完限期最後會由

各版主/超版在一個限期內投稿選出最優勢最漂亮最好看的故事

作為冠亞季3個獎,最好要求內容為全書面,咁會清晰d

如果唔係個個用廣東語寫令讀者看不明,這活動就沒人看了

我看了上次的活動,簡直是........................................

亂黎的,希望下次搞呢d活動會參考我意見。

原帖由 神怪 於 2008-4-13 01:27 AM 發表
建議靈異版搞個叫"靈異經歷投稿活動"  姐係會員post

自己既親身經歷出黎,post完只定限期內 過完限期最後會由

各版主/超版在一個限期內投稿選出最優勢最漂亮最好看的故事

作為冠亞季3個獎,最好要求內容 ...

感謝各下之意見。

不過...上次活動舉辦前我地有問各位的意見。 也有提出徵文比賽。
結果是什麼, 請觀看以下的link。

http://www2.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D5

另外, 也請觀賞參加者所交出的文章。 他們也是一些親身經歷。 可惜人數不夠。 但我們相信參加者是用心去做的。 故經與區版商討後以平分春色來加分處理。
http://www2.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

還有一點, 靈異版也加了一些鼓勵會員多發原創文章(包括親身經歷,圖片以及小說)的版規及加分活動, 藉以鼓勵會員多分享。 而不是單單只為了一次的活動, 而分享親身經歷。

另外, 今月的活動是一些比較容易的問答比賽。 是次活動為是參照會員回post習慣而出的。 內容也多在本論壇出現過。期望各下也能抽空參與。  

不過十分高興各下也有同我們相同的想法。

百元商店既故事係一個系列  可以POSt向同一個POST

同埋  現時所以原作者既故事都已經post左向呢個版

所以所有新post都係同人作品黎

既然係靈異版 ,不如整d活動搵班人,夜晚出黎d'出名'地方探靈@@"
但係,安全與否要自負

我想問點申請做靈異版主
我係右上角申請版主果度搵唔到
申請靈異版主有咩途徑?

原帖由 懶惰寶貝 於 2008-6-4 01:34 PM 發表
我想問點申請做靈異版主
我係右上角申請版主果度搵唔到
申請靈異版主有咩途徑?

PM 版主/區版。

原帖由 藍流星 於 2008-7-10 05:03 PM 發表

PM 版主/區版。

版主/區版係邊個?
可唔可以詳細咁教教我  唔該=.=

十週年勳章(賀詞)

原帖由 懶惰寶貝 於 2008-7-20 01:59 PM 發表

版主/區版係邊個?
可唔可以詳細咁教教我  唔該=.=

本版現正進行版主招募
會員可以於論壇右上方按「版主申請」填寫資料便可

原帖由 娜依美亞 於 2008-7-23 01:11 AM 發表

本版現正進行版主招募
會員可以於論壇右上方按「版主申請」填寫資料便可

我當然非常有興趣  不過好似冇回音=.=

活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

建議加分類

靈異新聞、靈異討論、怪異短片、恐怖文章、恐怖貼圖、其他

感覺靈異板不似靈異板
諗唔明點解板規話
1. 嚴禁討論與靈異鬼怪無關之主題。
4. 嚴禁發表過份暴力、血腥或淫穢色情不雅之連結、圖片、影片等等
但都係有好多暴力、血腥既post
定係靈異板本來就係批準人貼d血腥嘔心既圖或影片?
我覺得靈異板就係要靈異鬼怪既野啦
諗唔明個d post同衣個板既topic有咩關係
真係要接受別人意見前
先做好衣個板應有既野
---------------------------------------------------------------------------------
重點係貼d血腥暴力既post
又無d介紹個圖或個影片係點解關於靈異鬼怪
咁未即係純貼血腥圖 有咩意思?
要有18+既圖或片都要話俾人知張圖點靈異鬼怪法

正D主題既區
姐係 有一個區 專講D猛鬼地方既 個種囉

小区电表省电器○“啪啦啪啦”

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 07:11 AM , Processed in 0.036998 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存