2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Lunia 路尼亞戰記 《路尼亞戰記》心得資料區 三修魔師技能點法 (純粹個人睇法 不喜勿插) ...
返回列表 發新帖 回覆
go

三修魔師技能點法 (純粹個人睇法 不喜勿插) [複製鏈接]

http://cansozero.myweb.hinet.net ... 0000000000800400065
上面o係模擬配點器既連接

冰系:

冰球我嫌佢慢唔學 , 但係+爆左攻擊力同實用率都幾好 , 你自己鐘意

冰雨必學 , 用完滾球再用 , 殺怪速度一流

冰牆有人話唔好學 , 但係我打王唔係佢會幾難打下

寒酷之氣我貪佢範圍大 , 有定人效果 @@

火系:

烈焰彈玩pvp 就學 , 淨玩pvm 就學火球術 , 爆開4舊打 @@ 唔係淨打一隻

地獄之火好用過地震 , 又冇地震回技回得咁慢 , 仲有附加效果 , 唔錯

火雨我貪佢有7秒 , 13發 , 大範圍 , 我諗住學

地系:

地震回技慢 , 唔多建議學 , 學地獄火好過

滾球必學 , 配合冰雨 , 殺怪速度一流

大地之拳同冰雨類似 , 仲有打到人訓低既效果 , 唔錯

隕石回得慢 , 但攻高 , 範圍大 , 我諗住學 , 學唔學隨你

能力:

魔力點滿

生命點滿

爆擊睇個人喜好 , 魔力基本上可以免費補 , 唔想晒咁多點既可以學少少 , 最好唔好唔學

歡迎俾意見 , 有好野既我會改一改佢

連技能都未試過就話邊個好,邊個唔好,勁

大地之拳效果同冰錐1樣架 冰錐比大地之拳勁 (你話差唔多 我就話完全唔同冰雨low)

樓主你好似未玩過法c咁........識d唔識d

http://cansozero.myweb.hinet.net ... 0000000000800400065

我覺得咁點好d  個寒酷之氣點1下夠  只係貪佢個3秒無敵時間
烈炎彈一定要點爆   2下208攻 都唔係講笑  同埋cd得7秒  連技 擊退都好用
冰龍同巨石  我覺得要點高  冰龍點爆 巨石8級  因為2招連技都連到好多  放冰龍再巨石  扣到差唔到千
冰雨術要點爆  高攻 清怪勁   同埋點一下深淵巨柱  就係因為你aa再>>as 放深淵 再放冰雨來連技
冰祥 1點夠  我覺得 - -
火龍之心  都係1點  pvp等你有時間回魔    打王又正
冰錐術同大地之拳一定要其中一個  但我就會要冰錐  高攻  用作始技or尾放
地獄之火  有帶跑打作用 不可不點  清怪一流
炎殺火龍波  都清怪ok   pvp  攻擊距離遠  同埋型
火雨術  唔知實用性  不過見d高手法師都點1下
墜星xx術  帶跑 清怪
雙龍滅殺咒  頂    帥爆啦  同6發61攻都ok嫁

+++++
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 10:25 AM , Processed in 0.029700 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存