2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 萬王之王II 綜合討論+感想區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 迷雪雪
go

[貼圖] 萬王之王II 綜合討論+感想區 [複製鏈接]

活動勳章 十週年勳章(賀詞)

原帖由 laruku瞬 於 2008-1-29 01:04 PM 發表

之前步步都仲有搵人叫埋我出黎玩架  但我自己又唔得閒  所以好多次都無出到
我而家係同KATY  芝芝  仲有雞子得閒玩下MSN咋   仲有卡比都有既@@
如果開返萬3既話  等我叫返佢地一齊返去玩啦  @@  你仲 ...

迷妹之前問人拎左我msn, 而家我地都有msn, 不過佢係咁同我講湊仔經@@ccc
如果開萬3的話...我覺得會撞番好多朋友仔丫>.<
你講既KATY  芝芝  雞子 我都有佢地msn不過間中先講2句咁囉@@ 卡比就無
諗起卡比...我就諗起暴風 XDDD

原帖由 破狼星 於 2008-1-29 04:09 PM 發表
嘩哈哈~
大家好耐無見~
可能大家都唔記得左我啦~_~
LaRuku瞬

快D講你係邊個@@ 我估唔到.../.\

原帖由 kathy0805 於 2008-1-29 07:40 PM 發表
好懷念當日和你一起打機的日子~~

cc我最記得你, 因為你英文名同我一樣^^
第日仲有機會一齊玩game就好了

原帖由 tony_lamhk 於 2008-1-29 07:40 PM 發表
現在55lv了......差5個lv可以做黃金武士.....
希望關服前..升到啦^^
~~上偉~~

上偉....原來你係2000fun有A/C >"<太好了
同埋..你真係一個忠實Fans...原來你仲有係台版萬2玩緊-0-
好利害~~但點解話關服前呢? 公告左又會再度關服了嗎?

下...上偉你仲有玩啊
早知比埋d野你啦= =
我連自己玩到幾lv無玩都唔記得了~_~
只記得佢出左3個大量exp任務果時....我解左2個就無玩= =

十週年勳章(賀詞)

乜咁搞呀= =...咁多萬2人出現=.=...
yo~屎忽瞬=,=~我隻奧義丸法師黎...點同你互片= =
你係唔係搞事= =

原帖由 迷雪雪 於 2008-1-29 22:21 發表

迷妹之前問人拎左我msn, 而家我地都有msn, 不過佢係咁同我講湊仔經@@ccc
如果開萬3的話...我覺得會撞番好多朋友仔丫>.<
你講既KATY  芝芝  雞子 我都有佢地msn不過間中先講2句咁囉@@ 卡比就無
諗起卡比. ...

話說有人有我msn,
今朝先發現果個係我黎= =

原帖由 戒@gaZettE 於 2008-1-29 11:09 PM 發表
乜咁搞呀= =...咁多萬2人出現=.=...
yo~屎忽瞬=,=~我隻奧義丸法師黎...點同你互片= =
你係唔係搞事= =

話說有人有我msn,
今朝先發現果個係我黎= =

係咩-.-有D咁既事咩.....
無人會信你架...
因為...你係壞人...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 迷雪雪 於 2008-1-29 23:23 發表

係咩-.-有D咁既事咩.....
無人會信你架...
因為...你係壞人...

我係自由天國o既小丸~丸大人~
一向我惡哂~
邊個唔信我~我喊比佢睇
何況今次係事實= =+唔洗我擺msn history上黎呀嘛

丸大人係自由第2大佬+第一殺手啊ma~
點會唔信你啊~不過都係壞人一個
岩岩搵反d相....反現我係玩到45lv無玩= =

一定會再有機會一起打機的,如果出萬王3我都想玩~~

原帖由 破狼星 於 2008-1-30 02:58 AM 發表
丸大人係自由第2大佬+第一殺手啊ma~
點會唔信你啊~不過都係壞人一個
岩岩搵反d相....反現我係玩到45lv無玩= =

-.-...連我都呃..
暴風無見咁耐大個仔左咁多-.-..係咪唔記得晒我地啦
改版我都係玩到30lv換左裝就無玩了-_-||

邊有呃你啊~雪雪家姐
我之不過係想睇下仲有無人遁隱我之ma~_~
我下一站係...功夫世界(無玩cb...等ob入去玩下~有無熟人照住我= =?)

原帖由 破狼星 於 2008-2-1 03:10 AM 發表
邊有呃你啊~雪雪家姐
我之不過係想睇下仲有無人遁隱我之ma~_~
我下一站係...功夫世界(無玩cb...等ob入去玩下~有無熟人照住我= =?)

功夫世界, 之前係2000fun有派封測碼架, 你唔拎姐-.-
以後多D黎2000fun玩啦
叫埋阿卡比啦..哈哈

大家好~~~雪雪好~~~係咪好掛住我呢??我係步步呀,我都好掛住大家,我都好懷緬係萬2果陣開心的日子,我近排玩緊洛汗呀,我同3個乖女仲有電聯ga,尤其係小麗麗都有傾下電話架.
係啦~~點解冇我同靚女雪雪影ga相既
已有 1 人評分Good 收起 理由
迷雪雪 + 1 歡迎雲大哥黎到2000fun~哈^^支持

總評分:  Good + 1   查看全部評分

我個陣29LV  單挑蟻后好開心嫁--
我係加美

@@ 有無人記得我
我係KBOW ~

原帖由 fgesagtes 於 2008-2-12 09:05 AM 發表
@@ 有無人記得我
我係KBOW ~

記得~~~咁你記唔記得我係步步先  

大家好我係迷妹呀.e+掛住湊仔冇時間打機(都冇咩好game吸引到我)如果出萬王3我諗我都會玩下.不過我其實好怕同台人溝通kakaakaka.最好全hk人,臭瞬你未死咩ccccccccccc,快d比個msn黎.
已有 1 人評分Good 收起 理由
迷雪雪 + 1 歡迎迷妹妹黎到2000fun~呵~

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 迷妹 於 2008-2-13 04:10 PM 發表
大家好我係迷妹呀.e+掛住湊仔冇時間打機(都冇咩好game吸引到我)如果出萬王3我諗我都會玩下.不過我其實好怕同台人溝通kakaakaka.最好全hk人,臭瞬你未死咩ccccccccccc,快d比個msn黎.

唉........老豆係到都唔hi下我 ,咁快就唔認得我喱個老豆喇.............................................

原帖由 步騖雲 於 2008-2-11 08:51 PM 發表
大家好~~~雪雪好~~~係咪好掛住我呢??我係步步呀,我都好掛住大家,我都好懷緬係萬2果陣開心的日子,我近排玩緊洛汗呀,我同3個乖女仲有電聯ga,尤其係小麗麗都有傾下電話架.
係啦~~點解冇我同靚女雪雪影ga相既

雲大哥@@
我緊係有掛住你啦>.<
都係以前同你地一齊玩開心D

原帖由 onqq007007 於 2008-2-12 01:33 AM 發表
我個陣29LV  單挑蟻后好開心嫁--
我係加美

加美..好耐無見啦>.<

原帖由 fgesagtes 於 2008-2-12 09:05 AM 發表
@@ 有無人記得我
我係KBOW ~

無左印象添@@

原帖由 迷妹 於 2008-2-13 04:10 PM 發表

咦. .......咦....我要喊啦..>.<
我既迷妹黎左2000fun >3<咀你10淡
迷妹=3=我都係因為你..因為申請2000fun ID時申請唔到雪雪..
我個ID就加個迷字~"~變左迷雪雪
咦...人地好掛住你哦..

老豆..啜啜~~~咀你地20啖kakakakaka

原帖由 迷妹 於 2008-2-13 10:39 PM 發表
老豆..啜啜~~~咀你地20啖kakakakaka

乖喇~~咁先之係我個乖女麻.我個外孫近排怎樣呀??聽唔聽妳同迷仔話呢??遲d得閒在找你地出來食飯吧,順便見下我ga外孫. kakaka

個衰仔好鬼曳,成日走黎走去冇時停,你都未派利是比我地
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 11:06 AM , Processed in 0.043873 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存