2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 萬王之王II 綜合討論+感想區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 迷雪雪
go

[貼圖] 萬王之王II 綜合討論+感想區 [複製鏈接]

活動勳章 十週年勳章(賀詞)

我又要迷妹派利是俾我=3=

原帖由 迷妹 於 2008-2-14 03:56 PM 發表
個衰仔好鬼曳,成日走黎走去冇時停,你都未派利是比我地

你結左婚仲問我攞利是??你個仔仔就有大利是2封

咁做老豆係要派比個女架嘛,唔係咩叫老豆.到死都係老豆,,啜啜你星期日又出黎食飯丫

原帖由 迷妹 於 2008-2-15 02:34 PM 發表
咁做老豆係要派比個女架嘛,唔係咩叫老豆.到死都係老豆,,啜啜你星期日又出黎食飯丫

咁遲先約人地 T^T
聽日約左剪頭髮丫>.<
又唔打電話俾我..你有我電話架喎..
P.S. 依度無人知我叫啜啜架..所以人地會以為你啜啜老豆-.-

十週年勳章(賀詞)

^@^ d畫面都幾令既...不過好似好悶咁 因為我矛玩過=0=

哈哈~~~~終於60lv了 ~.~(2年了...嗚嗚)

現在頂峰是60lv~~
game 裹面d人話萬3 開...萬2 就會關~~~

^^ 迷妹都在~~快d比個女 我抱抱 = =+
仲有.....我是迷國最後的國王呢~~~國家是比我攪掂的~.~
我踢曬你地出國~~之後放曬d錢去開發魔力爐......1個月後上去~~國就給滅 !

乜 有 e 隻 g a m e 架 咩 = = ?
我 宜 家 先 知 =3= "

沒了^^

萬王3~~~ 好似三月封測啦~~~
http://tw.myblog.yahoo.com/taipe ... =1124&next=1068
迷國~國民集合!

HEY HEY!!!我都黎攞利是.......60狂左年半...一上就pk...萬王變垃圾場...你地唔好玩萬3...大陸人加左好多吸血系統落去...我都唔諗住玩....

另外, 我而家做緊地產, 大家有租屋買賣...請大家多多照顧我小弟一下...

上偉...你好DIM  就關你都使錢衝上60........

..................................................................地獄惡魔............漂馬...

HEY HEY...............雪雪錫返個
>>>>>>>>>>>>漂馬<<<<<<<<<<

懷念

一個傻妹,重記得我~開天

原帖由 =乂賢仔乂= 於 2008-2-17 07:23 PM 發表
^@^ d畫面都幾令既...不過好似好悶咁 因為我矛玩過=0=

無玩過唔緊要, 我係想將我既懷念心情話俾大家知~
因為萬2係我一隻好有感情既game, 唔知你感唔感受到呢?

原帖由 tony_lamhk 於 2008-2-21 12:44 AM 發表
現在頂峰是60lv~~
game 裹面d人話萬3 開...萬2 就會關~~~

^^ 迷妹都在~~快d比個女 我抱抱 = =+
仲有.....我是迷國最後的國王呢~~~國家是比我攪掂的~.~
我踢曬你地出國~~之後放曬d錢去開發魔力爐......1個 ...

上偉...你真的好勁...比我更有耐性..
你而家仲有無玩緊D咩game咁呀?

原帖由 緋雪千夜。》 於 2008-2-22 08:25 PM 發表
乜 有 e 隻 g a m e 架 咩 = = ?
我 宜 家 先 知 =3= "

唔知唔緊要, 而家知道就得了!
佢係我最多歡樂既一隻線上遊戲
你都分享下你有感情既線上遊戲啦~

原帖由 tony_lamhk 於 2008-2-22 09:39 PM 發表
萬王3~~~ 好似三月封測啦~~~
http://tw.myblog.yahoo.com/taipei10188/article?mid=1103&prev=1124&next=1068
迷國~國民集合!

又用迷國...我覺得要改名了
因為萬2係我地既有緣相聚既開始..到時諗諗改咩名啦
最緊要係又可以一班朋友一齊玩一齊分享已經係好開心既事情了

原帖由 uk138 於 2008-2-23 09:58 PM 發表
HEY HEY...............雪雪錫返個
>>>>>>>>>>>>漂馬

漂馬, 真係好耐無見你啦~
最近好嗎?

原帖由 ronaldleo 於 2008-2-25 12:46 PM 發表
一個傻妹,重記得我~開天

開天, 我又點會唔記得你呢..
但我好明顯唔係一個傻妹~
其實我都好掛住夢豹豹, 唔知佢而家點呢? 我地已經失去聯絡好耐, 希望佢一齊都安好!
我好有你地心的, 以後多D上黎2000fun丫@@
2000fun除左game版之外, 仲有好多版都值得大家去睇去分享既
(廣告時間...速逃>>>>>>>>>>>>>>>>>)

十週年勳章(賀詞)

原帖由 uk138 於 2008-2-23 21:49 發表
HEY HEY!!!我都黎攞利是.......60狂左年半...一上就pk...萬王變垃圾場...你地唔好玩萬3...大陸人加左好多吸血系統落去...我都唔諗住玩....

另外, 我而家做緊地產, 大家有租屋買賣...請大家多多照顧我小 ...

萬王3比大陸公司簽左...咁關雷爵代理o既萬2咩事=.=

thank you for your post!

HIHI~

大家好~我是極國國王~~魔力寶貝..
有人記得我嗎?
有我的子民及支持者嗎?haha~

壞事做盡既小魔上~

原帖由 魔力 於 2008-2-27 11:05 AM 發表
大家好~我是極國國王~~魔力寶貝..
有人記得我嗎?
有我的子民及支持者嗎?haha~

壞事做盡既小魔上~

魔力>.< 依個post令我好感動~
我以為你地唔記得左我了..
我仲好記得極國係第一個早期的國家,
我新手時時候仲入過去, 果時個國王叫做卡拿,
我第1個game朋友仲叫做無知神使添..
佢對我好好, 所以好記得佢, 但失去聯絡了...唔知係咪改左msn..
後黎台版魔獸世界公測就好多人走晒lu

依個post希望可以延續落去
等我撞番你地D朋友仔^^~

如果出萬3的話, 我可以聯絡到既人有:

卡拿,妹妹,上偉,kwunho,魔術盒的天使,610,
fakefatlam,封靈,o仔,乳酪,小冰雪,悠悠...

不過自從萬2之後, 過左幾年, 大家玩唔玩就唔知lu~
^^

原帖由 魔力 於 2008-2-28 12:13 AM 發表
如果出萬3的話, 我可以聯絡到既人有:

卡拿,妹妹,上偉,kwunho,魔術盒的天使,610,
fakefatlam,封靈,o仔,乳酪,小冰雪,悠悠...

不過自從萬2之後, 過左幾年, 大家玩唔玩就唔知lu~
^^

魔力, 上偉都有回依個post架cc
佢都係2000fun既會員^^
我諗卡拿唔知我係邊個啦@@
我入國時, 仲係一個小小牧師仔
封靈我都有同佢聯絡..不過最近佢又消失左=0=

@@
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 12:04 PM , Processed in 0.050424 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存