2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

小弟對服部見解

本人玩三國以有多年,現在講解服部玩法

基本上服部要玩得好,就要睇玩既人既技術有幾高(1),隨機應變(2),懂得快肥(3),滿足以上三點證明你以成攻了

先講講以上3點,技術真係唔洗點講,第一就係隱斬唔好亂用,殺人機會差不多到來時或磨血先用,呢d玩得耐既人都清楚,服部

初期魔少,要懂留魔,用同埋1-2lv隱斬,隱身時較快現身,技能都未cd好,偷殺技巧一樣重要,初期服部最易殺人,中路多會買水,

要配合中路英雄磨至紅血在跑去中路殺,幫中路封水位,令中路有股恐懼感少出塔,令中路更容易壓,對面英雄紅血時,應該會回家埔血,

那時候服部,汁雞機會就來了,睇準時間在空地等待敵方英雄回家時偷殺,如過了一會也沒回家那就放棄好了。

第二隨機應變,服部係一個多玩法既英雄,我玩過咁多種玩法,最容易殺人最容易肥係,點 1, 2 技 5加5級,再點3技,好多人覺得 12技好哂魔,

本人就覺得  12技唔係哂魔,係你地唔識用先哂魔姐,跟本上12技點滿,配合隊友70%以上可以,先隱斬,等待隱斬cd完出去斬人,敵方跑你再隱

再斬2下,再用2技,通常可秒600-700血左右,沒有裝備下(要有技術),最後一定要留120魔,因為回家用,沒有魔了隱斬回家,回滿,再出來殺人,

但也要見敵方英雄轉換加技能方法,見到d秒英最好加5技,不然被快秒。第三就是速肥,這個速肥方法是最重要,本人最快可以8級出退魔,1神速

就是稱霸的時候,快肥就要自己鑽研拉。(以上只是本人的見解,不好不要罵) 還有很多很多沒有說!!

不點黃十的服部
你靠殺人肥?
對面新手唔買眼啊?

請問一下,6級以下..除左黃忠..上下路.會咁快買眼????神手都唔會咁快?同埋靠殺人肥?冇人講過,殺人外仲要汁兵cp強盜.2人一路6-7級都可以比人地更加肥啦..同埋我冇講速肥既方法,因為技術唔好,你點樣都唔會肥唔好意思你睇清楚最後先好回覆啦...

請問你,加黃點會比加第2招好殺?你自己練下..打多d團戰先回覆我啦,以我自己鑽研咁耐打團打路人戰,服部殺人都係加2技容易秒嫁黃點只係血魔防攻速高左...只係耐打左,唔係等於容易殺人,同埋服部升級容易...爆12以經可加黃夠哂容易肥啦,肥唔起唔係我既方法問題..係技術上既問題

我buy你,因為我都係咁玩,2技8lv升爆幾易殺人,試問一開始有咩英可以食到一招300技?full血唔計

支持你!下次繼續@.@

十卜十卜!支持你!

服部真的很強  也是我最愛的角色  我記得當年我看了一篇不點標的玩法  第一次使用  就殺了三十多個 ... 整個是神到不行

不過後來玩家越來越強   我就變肥料了

服部,合毒玉,真的很毒...
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:27 PM , Processed in 0.030759 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存