2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 刀遊必知10大守則!!!!!想玩刀遊既話就一定要睇晒去,,如 ...
樓主: 乂夜舞
go

[游俠] 刀遊必知10大守則!!!!!想玩刀遊既話就一定要睇晒去,,如果唔係就走寶啦!! [複製鏈接]

原帖由 |民| 於 2008-6-22 05:08 PM 發表

打騎士既目的唔係殺佢,係扣佢血
如果個個好似你咁諗騎士就玩晒

我個意思唔係咁呀.......我唔係話騎士玩晒...我係話比法c,弓手,己方騎士打,,唔係唔打佢....

原帖由 cwskchoi 於 2008-6-22 05:08 PM 發表

比冰法殺到只能夠講你技術上可能有問題~或者我遇到既冰法技術有問題~永遠都比我殺~.~

大佬- -出一下技要哂你好多時間????慢左會救唔到十個隊友?加上你周圍冇敵人~你去搵敵人果時都一定回滿法嫁啦...

你唔係十 ...

冰法會降你速或者冰住你,,等你郁唔到,,到時真係好大獲....冒咁大風險殺一個冰法,,不如打其他人啦,,我諗成個戰場唔係得一個冰法呀.....

出一下技唔係晒我好多時間,,不過你唔洗要時間行過去救佢地咩..??既然有其他人殺個騎士,,不如去做番自己既任務先啦@@

原帖由 乂夜舞 於 2008-6-22 05:14 PM 發表

我個意思唔係咁呀.......我唔係話騎士玩晒...我係話比法c,弓手,己方騎士打,,唔係唔打佢....

我既意思都唔係話要殺佢....只不過係想出一分力姐....周圍又冇敵人~.~自己又滿法~

又唔係急住用法殺人~點解唔放一下技~打唔打得中都冇所謂~打中又可以扣血~

原帖由 乂夜舞 於 2008-6-22 05:20 PM 發表

冰法會降你速或者冰住你,,等你郁唔到,,到時真係好大獲....冒咁大風險殺一個冰法,,不如打其他人啦,,我諗成個戰場唔係得一個冰法呀.....

出一下技唔係晒我好多時間,,不過你唔洗要時間行過去救佢地咩..??既然有其 ...

我係要時間去救佢地- -咁我出一下技都係用我一秒姐?唔通我慢左一秒會死成村人?????

我想問比冰法冰住左之後有幾大獲- -?佢最多咪出多一下冰b....大家滿血計我最多比佢打4百算

之後佢出左兩野冰b仲要冇哂法......佢得一個冰法...仲要食左我兩招技- -得返一半血...

你自己都講過人地中左我招懲戒唔走咩......

原帖由 cwskchoi 於 2008-6-22 05:22 PM 發表

我既意思都唔係話要殺佢....只不過係想出一分力姐....周圍又冇敵人~.~自己又滿法~

又唔係急住用法殺人~點解唔放一下技~打唔打得中都冇所謂~打中又可以扣血~

sorry呀...我理解錯左,,如果你咁講既話都岩既@@

原帖由 乂夜舞 於 2008-6-22 05:25 PM 發表

sorry呀...我理解錯左,,如果你咁講既話都岩既@@

哦...冇關係~~~所以我一開始都講左係睇情況而定@.@

係戰亂緊咁緊係唔好理騎士啦....係冇乜人既地方佢又衝埋黎就緊係請佢食毒@.@

原帖由 cwskchoi 於 2008-6-22 05:25 PM 發表

我係要時間去救佢地- -咁我出一下技都係用我一秒姐?唔通我慢左一秒會死成村人?????

我想問比冰法冰住左之後有幾大獲- -?佢最多咪出多一下冰b....大家滿血計我最多比佢打4百算

之後佢出左兩野冰b仲要冇哂法.. ...

佢冰住你,,你自然唔郁得啦,,佢再食mp水,,再係咁出技冰住你,,你咪可能會死lo,,係咪先??而且有50%機會係身邊有其他敵人,,可能係刀遊一早見到你先隱左,,你先見唔到.....

其實2個講法都係得既,,睇你技術好唔好姐,,好既話咪殺到佢lo,,唔好既話咪行多陣路姐,,岩唔岩??

睇哂囉~不過唔會玩刀遊
因為太屈機啦~

我都唔玩遊俠=.=,戰場上太多人用戰士會好辛苦的

原帖由 fkpsa1723 於 2008-6-22 05:44 PM 發表
睇哂囉~不過唔會玩刀遊
因為太屈機啦~

屈機都唔玩-.-....

原帖由 乂夜舞 於 2008-6-22 05:32 PM 發表

佢冰住你,,你自然唔郁得啦,,佢再食mp水,,再係咁出技冰住你,,你咪可能會死lo,,係咪先??而且有50%機會係身邊有其他敵人,,可能係刀遊一早見到你先隱左,,你先見唔到.....

有刀遊而d野冇得計- -....可能你見到有個人得小小血...你出一下懲戒殺左佢

之後可能有3個刀遊一齊懲戒你添.....

如果佢冰住你...之後佢再出冰b係會解左冰的....而且冰b係要30法一下...滿法都只能出三下....所以佢要狂冰住你係要好高技術

因為佢要下下都打中你冰到你~首先佢要出一下冰c彈開你~之後再出一下冰b冰住你~得返36法~之後食mp藥~但係mp藥係慢慢回的

所以解冰之後佢要出到冰b黎冰你~射唔中你就冇法力打~射中左之後又等回法~等解冰再射過~所以話要下下中係好難~

因為一解冰果下射的話係唔中的~~而且佢食得mp藥~我都食得hp藥~如果射唔中~到時大家都得50%血~

不過你滿法@.@佢冇法~到時最多咪走~(如果係我多數會殺XDD)

講得有小小亂~.~

原帖由 cwskchoi 於 2008-6-22 05:49 PM 發表

有刀遊而d野冇得計- -....可能你見到有個人得小小血...你出一下懲戒殺左佢

之後可能有3個刀遊一齊懲戒你添.....

如果佢冰住你...之後佢再出冰b係會解左冰的....而且冰b係要30法一下...滿法都只能出三下....所 ...

講得真係有d亂...唔係好明-.-
不過冰法冰左你之後,,佢就黎冇mp既話都會走啦,,既然殺唔到不如搵個易d既黎殺啦....

原帖由 乂夜舞 於 2008-6-22 06:13 PM 發表

講得真係有d亂...唔係好明-.-
不過冰法冰左你之後,,佢就黎冇mp既話都會走啦,,既然殺唔到不如搵個易d既黎殺啦....

咁又係~.~不過...你唔打佢又點知佢係冰法呢?.?

上面果到總始黎講就係要狂冰住一個人係一件好難既事................

原帖由 乂夜舞 於 2008-6-22 05:48 PM 發表

屈機都唔玩-.-....

就係屈機先唔玩~無d挑戰性
如果人人都為左遊俠屈機而玩遊俠~
到時上戰場咪個個隱哂身,定哂型,封哂技= =

唔錯喎,好岩使,我做雙修遊

原帖由 cwskchoi 於 2008-6-22 06:14 PM 發表

上面果到總始黎講就係要狂冰住一個人係一件好難既事................

你見到佢用咩技黎打人咪知lo-.-

原帖由 fkpsa1723 於 2008-6-22 06:21 PM 發表

就係屈機先唔玩~無d挑戰性
如果人人都為左遊俠屈機而玩遊俠~
到時上戰場咪個個隱哂身,定哂型,封哂技= =

個人而言....

原帖由 cwskchoi 於 2008-6-22 06:14 PM 發表

冇記錯係冇得狂冰人=.=,因為冰左之後會有一定時間既冰凍免疫

點解無雙修遊
不過都十卜下樓主
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 05:23 PM , Processed in 0.037365 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存