2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 刀遊必知10大守則!!!!!想玩刀遊既話就一定要睇晒去,,如 ...
樓主: 乂夜舞
go

[游俠] 刀遊必知10大守則!!!!!想玩刀遊既話就一定要睇晒去,,如果唔係就走寶啦!! [複製鏈接]

重擊和fate的zabaniya一樣道理
要在對方前線靠殘廢遊擾亂
到他們只能逃的時候
重擊就發揮了很大的作用
而且又可以嚇一嚇人....
._.

版圖達人 十週年勳章(賀詞)

如果得1個自己友比成十幾個人追住既話,我建議你當睇唔到算啦....因為冇咩機會可以救番佢........

睇完呢句
諗起個情況 笑左出黎

無腦懲戒玩法...
見到滿血既人我一定會去打佢(對方多人除外=.=)因為你殘廢到佢死..咁先係最過引最爽..

小妹都係一個小小刀遊
自從2x級之後都好少話以隱身跳插人為樂...
你想傷高排名高經驗高分數高星介多,一定要玩殘,破武破足漆黑呢3招真係好萬能...
刀遊最重要既係破足完結左你都殺唔到人既話就要識得放手,let them go另搵目標,貪字通常都係得個死字 XD
刀遊唔係中間無雙既材料,所以唔應該出現係一個超過10個對方人士既戰場入面....
如果你下下係主戰場隱身淨係等跳插無血既人,基本上你1場殺唔到幾個人,同無貢獻無乜分別

刀遊...人傷好高= =
24lv可以有3萬+人傷(冇召)...我做過====>我唔係咩高手...講錯唔該唔好笑
響中間一樣可以用殘廢殺人...講真我e家都冇一個刀遊有懲戒/7黑
殘廢...破足完時間係可以捉...一開始你破佢足佢多數跳黎跳去
不過如果你隱左佢又睇你唔到...
破足多數可以連到破武之後佢一定走人...出毒蛇就可以追...毒蛇中左之後只要佢停一停
出破防...佢小跳都一定食...一係就你好彩...中ping甲人/lag機...
破防之後可以用力破/毒蛇打多下...
咁佢再跳個下岩岩洛地硬正個下出破足可以連住個破足因為之前果個會岩岩冇左
之後加多下破武= =又連左lo...把武器一擰出黎又冇左...好慘
之後比你點打佢都一定死硬[不過一定要破足,破武都lv3]
不過可惜...響中場好難有1p1既情況出現
多數比人地圍...破武3lv可以保命
要留心睇下人地幾時想打你...打之前就好跳...之後連破武...破到破唔到都好唔好想打多幾下
7黑le...的確淆低用一流,不過唔好諗住人地一定睇你唔到...中完7黑都好可能追住你黎打
7黑同毒霧一樣,最好自己跳洛山之後用...戰,刀遊...近攻都食曬...之後用小跳有可能易d走
上面係我既個人之見je...唔岩請回我post...指點一下我e個得廿幾lv既刀遊...
id:ser2藍國:囡囡請你食野XD
可以響e到回/入game回^^
多謝大家幫忙

小妹已經無數次用漆黑黎殺人...
你唔黑,係人無血都會向自己人堆果到走(你撞到新手自己撞牆咁另計=.=)
而且漆黑亂陣好好用,用黎掩護隊友進攻/防守都好有用,就算有d戰士好叻叻中完黑都識追你,但係個主動權其實係你到(佢係見到你個紅圈,但係我可以話你聽佢會無哂距離感),你可以帶佢去自己人堆到等佢比隊友圍死又得,扮走拉開佢去無人既地方跟住轉頭比個破武/破足追返佢黎打都仲得

講得幾好
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 01:28 PM , Processed in 0.065815 second(s), 19 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存