2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 高達街機系列 [GVG] 咩叫屈機機?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: shing388
go

[GVG] 咩叫屈機機? [複製鏈接]

除左 FEEDOM SEED屈機之外 第2d都唔覺屈 因為我就係用自由mASTER 2000機難打d之外都冇啦 GOD神掌你記住佢有2下唔爆seed都miss到啦 feedon 爆seed真係屈爆

我用太空坦克的....... 囧

我唔明點解要禁機
如果部機有一招100%必中 冇得回避就要禁姐
如果有就唔會有e招 or 同e部機la
你最多話部機勁d or人地勁姐
有冇邊部機用左就一定win呀
係7強機 唔係7禁機囉
部機好用d就唔俾人用 我覺得係d廢柴所為
如果人地用freedom贏你 你咪用freedom挑機囉 性能一樣 同佢鬥技術 咁你都輸既 係人地勁姐
所以我一直覺得最初話要禁機既人係廢柴
係打機世界 只有強者 冇話禁機

陸戰型廢咩- -.............
成日格中人囉-口-....
佢招吉人地上去 開一槍 格得超快-口-
我玩陸戰型 成日打得嬴god 東方-口-.............(2p2 冇得講)小弟玩開1p1
成日d人用god 格中就狂大力按個b-口-佢係唔係打上腦?真係自己打緊- -?
其實我玩陸戰型玩捉心理-3-
小弟可能未見過勁人 只見到傻仔 請不要插我

熊貓/cit

原帖由 無極~ 於 2008-6-26 09:46 PM 發表

個陣seed-d...試過剩係俾人捉住隻仔黎打...-.-""
完全無視我...=.=因為佢用炮西...我用劍西-.-

你用劍西應該可以壓住部炮西打喎....而且佢重要分心打你隻仔,你飄埋去開標連格無一半....打爆佢2部果時走去爆佢仔....
佢要打你仔果時,應該已經拉唔到你啦......要打你仔實要走出黎....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:20 PM , Processed in 0.032782 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存