2000FUN論壇

搜索
樓主: ~落楓~
go

小肥肥呃人野ar\"/ [複製鏈接]

唉~執迷不悟 睇黎同你呢種人講咁多都係哂9氣.
我唔係盲架,係咪假名我好清楚.
我係+左好友先密,咁都錯的話就一定係GM玩我.
你都幾鐘意影相個wor.
我整左張假相你睇下靚5靚

如果有心屈你既我一早放d假相上黎啦.
點會講1300$咁少,無lala屈你把能.
開呢個話題你估我好過引咩.
其實我覺得自己都好(魚)下.咁都比你呃倒=.=
仲要比你影埋我相\"/
你咪能咪係咁叫我報警.
我都覺得報警好似冇咩用,可能你一早睇穿呢點.
報唔報警我會諗,
你咪再激起我把火,我對你已經好容忍,
到時我走去報警就算告你5入,你都有能排煩.

唔好意思..路過多口....
果d 咩pklexxx 阿桌 0 同O有得翻版ja
d人話樓主認錯人果d...
借問聲  小肥肥同小肥仔點可以模仿到似樣小小

唔好話我知小月巴月巴  or 小月巴子 小肥子 小月巴人子  咁樣好似樣

依d就算用緊外掛囉咩眼睇都會覺得有問題啦下話?!

都有可能係小肥肥+1點 既樓主試下上game 寄信睇下有冇d名 就解開了
不過岩岩樓主睇完新相

事先你都唔知佢諗住呃你..你又會cap到e張相既~~如果樓主係咁小心既人~就唔會做埋e d咁無保證既交易喇~

睇完新相小肥肥
唔通淆底收左皮?

哩個好難諗...盡量唔加粗口

哈哈...上次都有個PKLEXXX密我,叫我借D天書比佢,我跟住話PKLXXXX係邊個黎,佢話佢係琦琦,其後我就叫佢用琦琦個號同我講,結果佢就知難而退無再想昆我了...CCC

原帖由 ~落楓~ 於 2008-7-10 02:00 AM 發表
唉~執迷不悟 睇黎同你呢種人講咁多都係哂9氣.
我唔係盲架,係咪假名我好清楚.
我係+左好友先密,咁都錯的話就一定係GM玩我.
你都幾鐘意影相個wor.
我整左張假相你睇下靚5靚

http://www.manyimage.com ...

原帖由 4asquare 於 2008-7-10 08:09 AM 發表
睇完新相小肥肥
唔通淆底收左皮?

哩個好難諗...盡量唔加粗口

大佬,唔洗訓教咩

原帖由 steven883 於 2008-7-10 11:38 AM 發表
哈哈...上次都有個PKLEXXX密我,叫我借D天書比佢,我跟住話PKLXXXX係邊個黎,佢話佢係琦琦,其後我就叫佢用琦琦個號同我講,結果佢就知難而退無再想昆我了...CCC

**#咁醒既 ,,,裝返只game今晚攻壇

原帖由 k617 於 2008-7-10 02:47 AM 發表
唔好意思..路過多口....
果d 咩pklexxx 阿桌 0 同O有得翻版ja
d人話樓主認錯人果d...
借問聲  小肥肥同小肥仔點可以模仿到似樣小小

唔好話我知小月巴月巴  or 小月巴子 小肥子 小月巴人子  咁樣好似樣

依d就 ...

據我了解好似用少肥仔-.-,,我自已都覺得有d勉強

岩岩去托野都托到

他呢个人《见高缩头,见低黑狗你〉.......他有心骗你-.-......点会甘顺摊比钱你,敢做不敢认的小人/偽君子?

原帖由 676 於 2008-7-10 01:46 PM 發表
他呢个人《见高缩头,见低黑狗你〉.......他有心骗你-.-......点会甘顺摊比钱你,敢做不敢认的小人/偽君子?

真多簡體字,差d睇唔明.

如果 一陣有人開個post話你~傲風~呃人野,你就會走去認?

我諗你都會諗,唔係我做,做咩要認.

小人/偽君子似你多d

個小字同個少字分別咁大,你估我近視ar.
我都講左係+左好友先標既.
唔通少肥仔會變小肥仔?
呢張係我件裝比呃之前影低...有埋psf檔

他个组D人走佬.你都知他点既人啦.楼主我100%十卜你去报警.
他的名气是用来骗人,不要脸的赖皮狗,还要死撑 你是得既=.="

原帖由 ~落楓~ 於 2008-7-10 06:15 PM 發表
個小字同個少字分別咁大,你估我近視ar.
我都講左係+左好友先標既.
唔通少肥仔會變小肥仔?
呢張係我件裝比呃之前影低...有埋psf檔

http://www.manyimage.com/img/200 ... eb209e43d09c4f49e.g ...

哇,原來你預知你會比人呃,影定件裝既相,,,

你仲唔快d拎張相去報警,話係星冰無極鞋卸甲就係你比人呃個件

原帖由 676 於 2008-7-10 07:08 PM 發表
他个组D人走佬.你都知他点既人啦.楼主我100%十卜你去报警.
他的名气是用来骗人,不要脸的赖皮狗,还要死撑 你是得既=.="

我個組不嬲都係個幾個人.其他係合ser先一齊攻海壇打,個個40億咪各自返歸,有咩問題?

原來我d名氣可以用黎呃人架,得閑試下先 ,,

原帖由 小肥仔仔 於 2008-7-10 08:15 PM 發表

哇,原來你預知你會比人呃,影定件裝既相,,,

你仲唔快d拎張相去報警,話係星冰無極鞋卸甲就係你比人呃個件

我係因為留個記念先影呢張相,但係怪我太蠢之後個d冇影底.
你條屎弗鬼咪能係到串.你呢種x家產一定不得好死.
原本我覺得玩game唔洗咁努氣要報警咁大陣仗.
不過而家諗深一層你呢種狗公唔慘死唔得.
而家我比你呃9左我仲一值對你好聲好氣.
你個仆x呃左人仲係到串.你個能樣冇得救架喇.
如果我屈你的話我呢世孤苦伶仃,留洛街頭做過街老鼠.
你呢種人既所作所為我好睇你唔起.
個d野值5值$唔重要,因為影響5倒我生活.
千幾蚊對於我黎講話多5多.話小5小.
如果你係比5起$既同我講聲我5怪你.
不得你個人咁狗西同你講呢d都係冇用.
比你呃到唔係我5好彩.係你自掘墳墓.

原帖由 ~落楓~ 於 2008-7-11 02:12 AM 發表

我係因為留個記念先影呢張相,但係怪我太蠢之後個d冇影底.
你條屎弗鬼咪能係到串.你呢種x家產一定不得好死.
原本我覺得玩game唔洗咁努氣要報警咁大陣仗.
不過而家諗深一層你呢種狗公唔慘死唔得.
而家我比你呃 ...

真金不怕洪盧火,,,你都係快d去報警拉尻個騙子啦~~

比一个令人相信的理由?肥西你无钱吃天王,死娃又怕无面,最多我地吾守lor.比你攻又点话姐.
吾好去骗人吖嘛=.=.搞到D差佬都......又浪费甘政府之源=Q=

原帖由 676 於 2008-7-11 11:30 PM 發表
比一个令人相信的理由?肥西你无钱吃天王,死娃又怕无面,最多我地吾守lor.比你攻又点话姐.
吾好去骗人吖嘛=.=.搞到D差佬都......又浪费甘政府之源=Q=

比人屈都要理由,你傻能左丫?,無錢吃天王呢句岩你多d,前晚壇戰未見過你爆天王,靜係見到你不斷化骨,

人地個個係上面博命,你成日企係下面唔係做咩,,冇天王爆又怕死唔敢上黎?

你唔係有門鏈,我驚你7巧,正露都吃唔起!垃圾

守唔守你話事架?唔好係度扮晒大佬啦,face_l_18: 我要真係要攻你地守得住咩....成日以為自已好能勁....挑
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 12:11 PM , Processed in 0.034455 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存