2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 不成熟刀遊一大堆
樓主: my_road
go

[游俠] 不成熟刀遊一大堆 [複製鏈接]

插完就走....隱身返黎又插多次-3-"
好冇責任感-3-"
令我聯想起越完鬆= ="
[哈哈....不喜勿凸]

原帖由 KaI七味粉 於 2008-8-19 12:22 PM 發表
一刀遊都要玩得聰明- -

我最僧一刀- -"因為你殘遊我都有機會走到唔洗扣咁多

不過一刀黎扣咁多...補返D HP都煩啦

傻豬黎既^o^
懲戒插你.最多都係加多下破武..之後你走直線追唔返-3-"
如果我殘你而又冇人幫..我話知你點走..你肯定死硬^___^"

逃走方法1:跳
逃走方法2:唔跳

但我話你知..跳你中硬..唔跳你食哂...你係咪都要死a_a"

原帖由 jeffrey1025 於 20/8/2008 12:16 AM 發表

我睇你要玩玩戰士
你玩熟左有得聽聲用qe閃
插我之前你有一下聲
破防?咁唔該你都食一下重斬先
唔通當你破我防 但同時食左我招重斬之後 仲想隱身打我?你真係當我傻
我重斬你一下至少400 如 ...

乜我有講我破你防再插你咩?

傻豬黎既...

你話插唔到你600,我咪比個case你講比你知點插你600囉...

仲有,我冇話懲戒係無敵,我只不話見到D人成日話懲戒係垃圾技睇唔過眼姐...

如果係垃圾技既話官方就要改走佢啦,因為有垃圾技所以唔平衡,仲唔改?

佢唔改係因為各技能都有自己既用途,睇下識唔識用既姐...

有時人地戰士幾百血,有痛克,殘佢你有把握殺到佢咪殺law...

我成日見到D人一味聽人講殘技幾勁幾勁,又唔識用,亂用,到頭來比人走甩...

如果一早用懲戒...不知殺左佢幾耐啦...仲晒時間比人走甩咩...

仲有我有玩開戰士...三職玩過晒,全部lv30up,單雙都有玩=]

你個聽聲小跳好利害?跳左會唔中?睇下人地係咩位插你先啦...

仲有出左聲先小跳係會插得中,最多連唔到技...

小跳起跳有硬直,如果跳唔岩位跳得黎都中左...只不過你戰士有痛克先唔會硬直...

試問你冇血中左技都死,仲講乜野出技?

就算係你出得幾多招?人地1000血懲戒你,插完走,最多咪食你一招半招?

最多比你音爆多幾下,都係死唔去...

而且純刀插完你當然係拆埋你武器啦...最多咪食一招重壓...

咁你小跳定重壓?又話跳走,又話反應快放重壓...

邊招都好,你都係殺佢唔到,大家都係扣大家差唔多血...

雖然自己一個懲戒1000血既戰士係低能行為...

但係有時有D戰士仲低能,比人插完仲要唔識走,唔識打返人轉頭,比人拆武斬多幾下先識走...

而且我試過3個遊連插三下秒戰士,1000血唔一定唔插得既,比人暈左1000血我都照插...

唔好講到戰士無敵,其他職就唔駛玩咁先得架...

錯不在技能之上...只錯在用的人身上...

正所謂沒有最強的職業,只有更強的玩家...

就算係遊俠,都可以打win戰士,戰士都可以打win法師,法師都可以打win遊俠...

好多戰士都比人懲戒殺過...難道懲戒就一定唔可以插戰士?

十週年勳章(賀詞)

我用既刀遊連技方法:

隱→足→手→毒蛇→力→足→防/手→毒蛇

以包括你追佢回左既pw,我用佢屈死過滿hp雙手戰(32lv+點武)

原帖由 -§冰封§- 於 2008-8-20 01:21 PM 發表

乜我有講我破你防再插你咩?

傻豬黎既...

你話插唔到你600,我咪比個case你講比你知點插你600囉...

仲有,我冇話懲戒係無敵,我只不話見到D人成日話懲戒係垃圾技睇唔過眼姐...

如果係垃圾技既話官方就要 ...

咁你幾個插我一個就唔洗講啦

不過我就唔明一對一個陣係唔係真係好似你講到咁易俾你插六百血

當你插中 但係我同時又用吹風 單係依幾秒時間相信都可以同你拉開distance 如果你連弓都有咁我只可以 囧

但係我由頭到依家都只係針對緊插人依招可唔可以插戰士黎講  so 唔好off topic講埋弓啦

可能我仲未撞到好似你依種遊俠高手 又可能係我好彩閃岩位  聽聲qe閃真係好多時都閃到

不過我見過大多數遊插人都係鐘意左右插(高手點做我唔知 囧)

正面插者係等食我吹風重斬啦  我諗冇人正面插掛 (高手點做我真係唔知)

至於後方 行到去人地後方唔插法師反而插我咁得意 加上我個位多數係主戰場 者係箭同冰火雷一大堆 係我後面好易俾人打出黎

加上後面會有人幫我反隱

so我多數一聽到聲就係auto波向後qe

再次重申 不如你睇睇我post 有那一次我係話懲戒冇用

我只係講某一班遊用懲戒用到我想笑

不過我真係怕殘遊多過懲戒遊:ro08:

正所謂沒有最強的職業,只有更強的玩家<----認同

我可以講 雙手戰大把低能

最後重申 懲戒同殘用得好 戰士都怕 不過倒轉就係俾人笑

其實懲戒 幾好用
只是要選定落單而已
法c 遊俠 1/2血 雙手戰 盾戰 1/3血
至於1vs1 無論 雙手戰 盾戰 法c 弓遊 只有破腕 漆黑 久戰對刀遊不利

樓主好似唔多鐘意刀遊wo
懲戒完 唔走 唔通企係度俾你打咩
1對1 懲戒完 就走就話小朋友姐
如果人多緊係走啦
不過打戰士 破武+破足+破防+毒蛇 已經比懲戒扣多好多血
玩法呢樣野每個人都唔同wo
唔鐘意人地咁玩又可以點

另外小朋友要上十大
10個有9個都一開始就收水
收夠50粒就出死0
隻死0仲要怕人
果d咪小朋友囉
我都見唔少
懲戒小朋友已經好過死0小朋友好多嫁啦

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 04:10 PM , Processed in 0.048517 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存