2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 不成熟刀遊一大堆
樓主: my_road
go

[游俠] 不成熟刀遊一大堆

原帖由 bunderwehr 於 2008-8-16 04:05 PM 發表

你慳d啦 咁撚大堆廢話咪又係想話比人知你比人懲死好唔gur 簡單d講 無你呢d弱智法師咁易比人殺 點會有咁多人玩懲戒丫

1.本人唔係法師

2.我要指出,我唔係因為俾人懲死而不忿,只係對有部份刀遊隱→毒→隱( 非亂水 )... 等等手法衝人傷感到反感

3.正如我所講,根本冇可能防到所有刀遊,正如你係都要搵事黎搞,我點講都係冇用
    有人刻意要暗算你、為難你,你講野、做事點小心都好,總會有百密一疏既時候

4.並唔見得刀遊係針對法師黎懲,本團就經常有盾戰滿血俾刀遊懲既事發生

原帖由 my_road 於 2008-8-16 04:08 PM 發表

1.本人唔係法師

2.我要指出,我唔係因為俾人懲死而不忿,只係對有部份刀遊隱→毒→隱( 非亂水 )... 等等手法衝人傷感到反感

3.正如我所講,根本冇可能防到所有刀遊,正如你係都要搵事黎搞,我點講都係冇用 ...

哦係咩係咩 繼續兜丫 繼續比你口中講所講既不成熟刀遊殺囉 人地唔係用bug 唔係用外掛 比人殺既自己唔撚檢討下 仲係度大條道理  呢d戇鳩仔無論玩咩職都要話其他唔公平 乜乜物物架啦

你低b??又唔比懲戒爆hp果d...又唔比懲戒汁尾..唔洗出啦咁...咩都唔比出

老實說
日服就是殘廢遊一大堆
港服就是肛擊遊一大堆
果然都是玩太多Heatproject才會這樣(愛殺人)

原帖由 bunderwehr 於 2008-8-16 04:15 PM 發表

哦係咩係咩 繼續兜丫 繼續比你口中講所講既不成熟刀遊殺囉 人地唔係用bug 唔係用外掛 比人殺既自己唔撚檢討下 仲係度大條道理  呢d戇鳩仔無論玩咩職都要話其他唔公平 乜乜物物架啦

唉 - - 你呢種人真係好煩,死都要嗌一餐

冇得還手就話人兜 - -

唔好將我同屈人用外掛既人擺埋一齊

究竟要講幾多次先明 - -

我係不滿部份刀遊利用隱身+懲戒等設定衝人傷

咁樣做除左你有機會上到十大之外,唔見得有咩得著

你咁樣做令自己俾人圍,只會累死自己果邊

你咁樣做上到十大就開心得過 =] 你既同伴就叫苦連天

如果你係都要話我呢樣果樣既,我冇計

如果你係講得岩既,我會認同

"哦係咩係咩 繼續兜丫" 小朋友嗌交見得多 =]

其實你試下轉職試下唔同既職業你就明白GA 啦,如果刀遊用左懲戒就冇晒MP,唔走佬唔同企係到比人打....
因為我轉過3種職.玩得咁強都係盾戰C_CV

原帖由 0衛0 於 2008-8-16 04:19 PM 發表
你低b??又唔比懲戒爆hp果d...又唔比懲戒汁尾..唔洗出啦咁...咩都唔比出

我要澄清

我只係希望唔好咁多刀遊為左衝人傷令自己身陷險境

咁樣做你自己固然上到十大

但你死埋死埋咁多次只會害我自己國家,ok ?

就好似修亞等地形不斷有人落崖,最後令我方由優勢最尾變成落敗一樣

唔係唔俾出,而係要考慮清楚當時處境

原帖由 my_road 於 2008-8-16 04:22 PM 發表

唉 - - 你呢種人真係好煩,死都要嗌一餐

冇得還手就話人兜 - -

唔好將我同屈人用外掛既人擺埋一齊

究竟要講幾多次先明 - -

我係不滿部份刀遊利用隱身+懲戒等設定衝人傷

咁樣做除左你有機會上到十 ...

講到天花龍鳳咁我唔buy呢套架 明明係自己廢 唔妥比人懲死上黎出垃圾post 又唔敢認 學咩人講國家民族大義呀 入game轉頭又比人懲死  咪繼續怪其他人囉  唉 唔好自己呃自己咁低能啦

原帖由 0衛0 於 2008-8-16 04:19 PM 發表

諗下條柒頭比人懲死對住個mon個樣 緊係激到面都紅晒 呢d滿口仁義道德既柒頭就係咁架啦 其實好撚簡單就係輸唔撚起上黎出垃圾post 係度博同情 佢自己咪可以好過d囉

原帖由 bunderwehr 於 2008-8-16 04:35 PM 發表

講到天花龍鳳咁我唔buy呢套架 明明係自己廢 唔妥比人懲死上黎出垃圾post 又唔敢認 學咩人講國家民族大義呀 入game轉頭又比人懲死  咪繼續怪其他人囉  唉 唔好自己呃自己咁低能啦

我回埋呢次唔會再回 =]

唔想再同你糾纏落去

閣下言下之意係掃唔到遊、俾人懲到就係廢 =] ?

咁我諗總括 3 地 fez 玩家冇一個唔廢

閣下係唔服既儘管講你既 point 同理據出黎

唔該唔好一味話人低能 / 兜、侮辱對方就了事 =]

咁樣只會顯得你技窮

另外,閣下言下之意係支持刀遊盲目懲戒、衝人傷 ?

如果係咁,我冇野好講

再者,我如果係因為俾人懲死唔忿氣上黎搞事,一早開左,唔洗等到而家

我只係頭先打完一場見有刀遊衝人傷唔理合作、處境上黎講下

如果你係都要話我俾人懲死唔忿氣,請隨便

on9樓主,,每個職都有佢ge用途,,d人比刀遊磨血,,就會番後,,有助壓線

原帖由 my_road 於 2008-8-16 04:43 PM 發表

我回埋呢次唔會再回 =]

唔想再同你糾纏落去

閣下言下之意係掃唔到遊、俾人懲到就係廢 =] ?

咁我諗總括 3 地 fez 玩家冇一個唔廢

閣下係唔服既儘管講你既 point 同理據出黎

唔該唔好一味話人低能  ...

唔係bug 唔係外掛 人地點玩關你撚事咩  有人一刀流有人鐘意殘廢 吹呀? 洗唔撚洗同你大家普攻互砍呀戇鳩仔 人地懲戒上十大係佢本事, 你咪開隻刀遊試下囉, 到時有人又話雙手戰剩係識巨龍重壓呀 空口講白話咪撚扮到好撚有point啦柒頭  你問下人掃唔到隱遊係邊個問題我都廢事講 你咪唔好認囉 不過你呃自己就叻 呃人既技巧就差d喇

我玩刀遊已經好耐冇玩懲戒同隱身
次次玩都一定過萬...
但係樓主話毒蛇係咁用
毒蛇先有用....慢慢扣人血...不過用完就走
又真係gag左d 我經常都係毒蛇...之後殘廢大餐

喂!你係咪話緊我呀= =
我個game名叫尾刀流-____-
不過我唔玩硬膠一刀流
我玩殘廢的-0-

玩過星曲WEB

大家原來以為懲戒 好易 一出就必中 仲可以無傷返黎

我就2用 1SET廢技 →隱身 → 懲戒→1條血

懲戒 很好的技能 至小 對上戰士 不會較易跟他們換血

殘廢流?對上戰士 繳械換300血以上 而且破足失敗 有什麼用

還有破足成功 一路側田 因為有痛楚忍耐 佢唔會比你打到停低....一路咁跳到d破足完就再見...

對上法師 這技能更是游俠恩物 法師會火大的技能  跳一下 500血以上  

而殘廢對上法師 有什麼用 一大堆冰c 控  你可以埋身嗎?繳械 換冰c 接著是追不到

對上游俠 懲戒  也可以跳400以上  

殘廢流?一起繳械 等16秒?浪費時間  

而樓主說:汁雞一大堆 難道你沒有試過去汁雞?   

懲戒戰士沒有用?戰士 用懲戒一下 他的血沒有了約3分1  

阻止了他立即跳上前巨龍的機會 有什麼不好?

忍影世界

咁樓主有咩高見??
你係味俾刀遊汁死左黎開post??

十週年勳章(賀詞)

唉,用懲戒就話人不成熟
人地去懲d1000hp既人都好有用架
可以令到敵人去後方補血
幫手壓前線

出懲戒係衝擊倒數唔係衝人傷 如果條友淨係用懲戒都同你差唔多傷 什至高傷過你 可以檢討下

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ICE玄 於 2008-8-16 06:37 PM 發表
出懲戒係衝擊倒數唔係衝人傷 如果條友淨係用懲戒都同你差唔多傷 什至高傷過你 可以檢討下

GJ,講得好

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 06:36 PM , Processed in 0.033154 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存