2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 紫國弓遊臀 「弓戰冰臀」招生
go

[游俠] 紫國弓遊臀 「弓戰冰臀」招生

因為高lv弓遊好少,,仲要弓遊d技咁多,,個個都唔同玩法,,個個都個人主意,,如果真係成團人弓遊,,打國戰果陣隊頻會勁洗

原帖由 Fox 於 2008-8-20 07:10 PM 發表

咁轉啦!

另外..樓主真係開其他國好喎a_a"

不過樓主真係有信心可以自己帶到50人而又100%服從你a_a"!?

如果我系部隊隊長,我有信心指揮
如果我只系團員,我冇信心

射手,我係幻翼x
如果你開的話...
我支持你...
弓手團又唔係乜野
又唔係屈
係玩技術
我會入團...

算吧啦-3-"
我諗樓主都係唔好哂心機.....
就算你成功組織都唔會好似你所想像咁.....
唔好話50人啦.....
要20個聽哂你指揮都難啦......
同埋又唔係成場得你部隊D人呀....
仲有好多玩家架嗎-3-"

已經在紫國重創工會 幫助弱少麻

笑傲無雙

50個弓手團 只要十個戰士即可破

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

樓主吾好話我潑你冷水.你可能成團人都好勁.但有無諗過2隊ping甲夠打你10隊弓遊?
你成個團都係弓手,點同人地壓戰線?
如果人地開一隊戰士小跳埋身出巨龍大地,後面2隊法c弓手支援?你地守得住?
如果成場玩起野偷塔,人地偷都偷死你啦,你弓遊點偷塔?

好處就係死靈可以屈死,壞處就係當你面對實力有番咁上下既團你地吾會夠戰力守,最終只會比人壓到去主城出吾到去(起埋牆圍死你地)

50人弓遊吾多好,開25弓遊,10法10戰5刀遊都仲有得諗

可能你打得小一些避弓技一流既小跳戰士了,當你一人一下箭雨,一隻戰士計140防,中一下箭雨計盡你扣60,仲要中哂果下都係計最小攻既傷害,由你既射程開始沖埋黎,再加上食左大黃水既戰士可以一直沖埋黎比你射,之後直接打亂你個陣,之後會點,可想而知.好了.你可以說你地可以後退.問題係可以後退到幾多?後到去主城?

玩過星曲WEB

我都認同樓上所講 純50個弓手團係好難去打一場漂亮國戰~~

原帖由 暴力狗 於 2008-8-20 11:42 PM 發表
樓主吾好話我潑你冷水.你可能成團人都好勁.但有無諗過2隊ping甲夠打你10隊弓遊?
你成個團都係弓手,點同人地壓戰線?
如果人地開一隊戰士小跳埋身出巨龍大地,後面2隊法c弓手支援?你地守得住?
如果成場玩起野偷塔,人 ...

我會收30lv上盾戰,你放心了
弓戰冰臀
戰代表盾戰
壓線,肉盾都系lee10個血盾@@

我個時開左個射手團..全團人有50人到..100%全弓遊
但係次次打國戰到係得5-7人到
我地一般會打死左右路.. 去D冇咩人的位
如果你想用弓手"壓線"的話就冇咩可能..
一個大波冰再右一個戰士就足夠打死你吧= =
冇錯你可以用貫骨打後戰線
但係你重係要需要戰士來維持戰線- -
如果50人的弓手團的話打街團的話足夠打有餘
但同團打團戰的話..你去合團好D
by
36lv的NubDuck 黃國的

我地會收盾戰的
弓手始終需要血盾

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:38 PM , Processed in 0.032146 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存