2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 很好很強大....(星介入場票集中討論貼)
樓主: ificanfly
go

[其他] 很好很強大....(星介入場票集中討論貼) [複製鏈接]

原帖由 mshadow 於 2008-9-17 01:29 AM 發表
香港咩都貴
生活指數高

收呢個價我唔覺得有咩問題
高過台灣好正常姐

唔使真錢都要嘈
不如你地開隻game比我玩
樓上個位我完全同意

吐糟一下, 閣下認為香港生活指數高得過日本嗎?

打呢隻game~ 我唔會為裝而煩~ 可能我覺得靚同唔靚都差唔多~ 無咩所謂啦~
再者~ 我係冰雷法~ 所以一路都當呢隻係一隻槍game~ 有勁裝當然好~ 無勁裝我都無所謂~ 只要唔比人打中就唔會扣血~ 唔扣血咁著咩裝都無分別 (諗係咁諗~ 但係成日都比人打中 成日都死~)

佢出左星戒卷~ 得閒有friend 叫咪去玩囉~ 對我呢講算ok o既~

想講既就係... 武器就改返20000點換...

但係套裝一套要8000x5=40000點...

係佢冇改定係日國服都係要呢個數呢...?

仲有單手武冇左盾?咁點解都係20000點換

橙仔出就係出星介卷..不過要20星介真係好過火 就算你有星介.....你要洗到?時,洗n日,洗到你傻啦

原帖由 -§冰封§- 於 2008-9-17 03:23 PM 發表
想講既就係... 武器就改返20000點換...

但係套裝一套要8000x5=40000點...

係佢冇改定係日國服都係要呢個數呢...?

仲有單手武冇左盾?咁點解都係20000點換

テンブトウギ 18 10 - 120R 17,100 メルファリア公式ガイドブック
購入特典
テンブセット 5点
トレード不可  編集

http://fewiki.com/index.php?Item ... 6%F1%2F%B6%A6%C4%CC

本身都唔係競技場添

原帖由 囧囧囧乂峰 於 2008-9-16 10:35 PM 發表

不要忘記有好多有錢仔買寶石入場卷...
佢出星介卷 根本唔會有任何收入...
星介入場卷出左
都只會令佢搵小左...

你忽略了玩家長玩,佢一定會有機會買商成物品(eg:點武)
我記得中六有個方法系計那個物品所終生帶來的總收入(本書放在學校...明天先講)

原帖由 全職學生三世 於 2008-9-17 05:29 PM 發表

你忽略了玩家長玩,佢一定會有機會買商成物品(eg:點武)
我記得中六有個方法系計那個物品所終生帶來的總收入(本書放在學校...明天先講)

仲用教科書黎衡量社會orz..
人地係真正做生意..你拋書包都無用
所謂道場劍法同實戰劍法係差好遠
你真係讀書讀上腦-.-
同埋長玩同買點武係2回事
你以為個個老手都會追裝@@?
佢地唔識打game錢收gash?(佢地隨時可以唔需要用hkd玩..
新人就一定肯俾錢玩?(發現係咁輸..orz
種種唔可能因素..係唔可以用一套道理講得清
同埋佢有邊套裝係靚到要人買幾套?
買點裝不外乎貪靚同要頂防
大家又係邊樣多=]

又唔想比錢買點玩....

又想玩...20粒星戒姐.....

係世界上冇野係唔付出有收穫嫁.....

原帖由 ルナ 於 17/9/2008 04:03 PM 發表

テンブトウギ 18 10 - 120R 17,100 メルファリア公式ガイドブック
購入特典 テン&# ...

仲死...又唔係頂防野...3職共用...戰士就算強化到頂都唔夠正常裝高...

佢仲要40000點一套...

如心佢出包包仲好啦...出包仲多人買...又可以吸引新血...

有D人見到有包包買...睇下睇下就可能會玩...

走左果D見到個包吸引又可能玩返...

我有個fd雖然有玩開..不過好少上網睇呢D資料...

只係去D店度睇野...成日問我有冇包出...想買D包...

點知佢又唔出...個fd就成日話佢咁耐都唔出D包...

我真係唔明港Gash既市場推廣部點做野...

請佢返黎...好似做唔到D咩成績咁...雖然我唔知內部係點...

但係外人睇落去真係好失敗...老實講...感覺上請我返去仲好過請埋D二打六...

起碼我自問我一定做到野...而且我唔係果D怕高層果種人...有野一定直話直說...唔like既炒我冇所謂...我有料唔怕冇人請...

希望Gash好好攪好呢隻Game...其他人我唔知...我覺得隻game真係好有前途...如果唔係開頭攪咁多野出黎...

可能而家人數會係而家真實既3,4倍...如果唔係既話...日本點會咁耐都仲有咁多人支持...

希望有一日可以好似巨商咁...忽然反彈到高峰...

想當年巨商都係出左兩,三年先忽然勁多人玩...

原帖由 幻瞳Evangeline 於 17/9/2008 05:39 PM 發表

仲用教科書黎衡量社會orz..
人地係真正做生意..你拋書包都無用
所謂道場劍法同實戰劍法係差好遠
你真係讀書讀上腦-.-
同埋長玩同買點武係2回事
你以為個個老手都會追裝@@?
佢地唔識打game錢收gash?(佢地隨時 ...

題外話...

道場劍法果D叫"劍道"...任何時候都係用竹刀...

實戰劍法我地叫"劍術"...練習時用木刀,正常會帶"日本刀(*注1)"...

而日本刀亦分好多種...例如 打刀,"翼"刃刀,小太刀,脅差 等等...

*注1:日本刀為總稱,因為對武士/浪人黎講,佢地會認為日本做既刀比其他地方既好,同時亦可以叫作太刀,野太刀,武士刀等...

你想點=   =?  打一埸換一把武器?

原帖由 -§冰封§- 於 2008-9-17 07:07 PM 發表

題外話...

道場劍法果D叫"劍道"...任何時候都係用竹刀...

實戰劍法我地叫"劍術"...練習時用木刀,正常會帶"日本刀(*注1)"...

而日本刀亦分好多種...例如 打刀,"翼"刃刀,小太刀,脅差 等等...

*注1:日本刀 ...

囧..只係學土方打柳生4天王果時所言而已orz
當時佢地都係真劍勝負..

我自己就得一把大太刀..好似長160cm..未開鋒的

原帖由 電視乂炎斬 於 2008-9-16 09:09 PM 發表

的確
唔講我唔知
你原來以前都做過版主黎?!!!!!!!
(私底下話埋俾我聽  咩區版主 )

當然唔係依度既版主
X遊既動漫討論版

原帖由 幻瞳Evangeline 於 2008-9-17 01:29 PM 發表

ya..所以都唔明大家嘈d乜-.-
開石嘈都算..而家開星又嘈-.-
即係點..?
仲有人比喻咩請人食飯但係請你食一粒米,你食唔食呢d歪理..(個人認為佢係請你食一個手卷orz
你想像下..大家都係打國戰..2000星戒勁容易儲
...

算了  都係戈句最現實  睇下個競技場幾多人?其中又有幾多人真係玩?  的确  無可置疑係多左人  但你諗下 只game成 千人  有咩理由岩岩開個新系統會係咁

原帖由 幻瞳Evangeline 於 2008-9-17 07:11 PM 發表

囧..只係學土方打柳生4天王果時所言而已orz
當時佢地都係真劍勝負..

我自己就得一把大太刀..好似長160cm..未開鋒的

空境....
人家兩儀家滿恐怖的
用真劍練

原帖由 三爪痕 於 2008-9-17 07:17 PM 發表

空境....
人家兩儀家滿恐怖的
用真劍練

空之境界?
兩儀式@@?
我仲未dl來看看..

有直死的魔眼仲用真劍orz

原帖由 ificanfly 於 2008-9-17 07:16 PM 發表

算了  都係戈句最現實  睇下個競技場幾多人?其中又有幾多人真係玩?  的确  無可置疑係多左人  但你諗下 只game成 千人  有咩理由岩岩開個新系統會係咁

會唔會係d裝唔夠吸引..?
我就覺得開唔開都係咁..反正都係打人
做咩唔打教學/訓練/國戰..?

好心橋子對國家人數方面限制應該更嚴啦...
搞到D人數好似貧富咁..走2極化...多人既愈黎愈多人...少人既愈黎愈冇人玩...
好似藍國咁...一開開到6~7個戰場,都可以有幾個場滿哂50人...而紫國開2個場都唔爆...
上線人數分佈嚴重失衡...高峰時間可以相差3倍以上..
咁搞盞呢隻GAME愈黎愈..唉...

沒有人要迫你買星卷 和 寶石卷的
你覺得貴未唔好買
這遊戲已經比其他遊戲好
有好多ONLINE GAME都係
港幣戰士的天下
身在福中不知福...

永遠人就是這麼貪心...
出左勁技場
就要出星介卷
出左星介卷
又要佢降價...
咁佢仲洗搵錢?

原帖由 卡比妹 於 2008-9-17 01:08 PM 發表

洗唔洗講咁多次7百幾......

說穿了
我是來閃光._.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:51 PM , Processed in 0.041527 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存