2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 高達街機系列 投下票,睇下邊部唔係屈機
返回列表 發新帖 回覆
go

投下票,睇下邊部唔係屈機 [複製鏈接]

投你認為唔係屈機既機
唔好投錯,係簡唔屈機既機
(簡隻揪時最好唔好用既機,唔計雙打,
炮西,黑西,天意,傳說呢啲公認既屈機就唔列出黎啦
唔洗講狗既係用既人,唔係機種,
你就當對方係狗既人)
多選投票: ( 最多可選 12 項 ), 共有 22 人參與投票
3.66% (3)
7.32% (6)
10.98% (9)
8.54% (7)
2.44% (2)
13.41% (11)
10.98% (9)
9.76% (8)
6.10% (5)
6.10% (5)
8.54% (7)
6.10% (5)
6.10% (5)
你所在的用戶組沒有投票權限

天意同傳說屈機只係駛用者問題
唔識避就叫屈機,識避就只係當唔存在

大部份機體都係UN,UN,UN,UN
藍渣同禁斷簡直係俵俵者
劍西,S.IMP就係安全回力,走走走
只係打到好悶

其實我想問ij同大鷲 係乜機??

決鬥d高手用得好勁嫁....中一下a就中埋佢儲氣槍

好多機都係使用者問題姐...
你用炮西唔開ab都冇人話你屈架

原帖由 藤原拓海AE86 於 2008-10-2 01:54 AM 發表
好多機都係使用者問題姐...
你用炮西唔開ab都冇人話你屈架

唔開ab都冇人話你屈
因為開bc就會俾人屈呀a"a?

呢d好睇打法

唔通用劍im只用格咩都唔用都會比人話屈?
炮西只開a炮都好難屈人下wo

不知所謂
天意傳說狗?
點及得上突擊自由既掛仔一閃?
仲有超長時間BOOST?
識走位  D仔根本打唔到你幾多下
你連屈機既定意都搞唔清
係到開乜POST
天意傳說唔駛講技術?
一味狗就嬴咩
不撚知所謂

原帖由 onqq007007 於 2008-10-7 01:51 PM 發表
不知所謂
天意傳說狗?
點及得上突擊自由既掛仔一閃?
仲有超長時間BOOST?
識走位  D仔根本打唔到你幾多下
你連屈機既定意都搞唔清
係到開乜POST
天意傳說唔駛講技術?
一味狗就嬴咩
不撚知所謂

用放仔打人話同人鬥技術真係不知所謂,你放仔打佢唔知幾多下,佢先飛到埋你身同你打,放仔拉打講到自己好有撚技術咁,你用返普通機未又係比人收皮!不撚知所謂,你夠狗既話,唔通人地又同你鬥狗咩....你想玩到個個炮西,放仔機呀? 而且又無話大free唔屈,你理解能力出現問題呀?不撚知所謂,你係未覺的未係最屈既機都未算屈呀?

咁你即係明歧視用天意傳說呢D玩家?
識打仔機 1下都唔中
我係旺角個D地方 見D人都唔會點中
放仔一定要拉打?
放仔就=冇技術?
唔駛搵空位放?
你估下下都咁多時間比你放
SOR
我用普通機打個陣有人用天意傳說挑
一樣嬴到
都係個句
比人用仔機打嬴左就語無倫次
你冇話大FREE唔屈
但係冇表明囉
開POST就話 天意傳說呢D最屈機唔駛講
又唔見加埋大FREE 天意傳說呢D最屈機唔駛講?

使用者問題
唔好賴落D機到
好似講到放仔係死罪 一定係拉打同屈機咁
掛仔埋身IS拉打@@?
放仔埋身再博格又拉打?

拉打IS WHAT  洗咩放仔  走晒成個場就算啦
晒時間禁制

原帖由 onqq007007 於 2008-10-7 04:24 PM 發表
使用者問題
唔好賴落D機到
好似講到放仔係死罪 一定係拉打同屈機咁
掛仔埋身IS拉打@@?
放仔埋身再博格又拉打?

拉打IS WHAT  洗咩放仔  走晒成個場就算啦
晒時間禁制

你掛左仔果時已經比普通機強,你掛仔埋身,用掛住果d仔去射果時,人地就一定要避,但係你開仔射人係無硬直,重可以飛,屈到人地無氣就任你魚肉.....人地就只有好無奈咁拉你打,響地下等你飛......等你射完d仔先再埋黎打你......同埋如果人地開格打你果時你射護身仔,你就算中左佢個格,d仔重係會射出黎,你就可以打返佢....明明你中左招,點解咁都可以比人打返?係未唔公平?
重有你話搵時間放仔,其實人地飛起左,你大把時間放仔,你放仔重係響地下放,你放一下野,佢就要飛一飛去避,佢d氣又扣一扣,但係你響地下放仔果時都無扣到氣,人地無曬氣,又係任你魚肉.....話人地技術好就唔會中仔,避你d仔唔洗用氣架?
你話要識得搵時間放仔,睇你個死樣都係果d企響大廈後面狂放仔,等人飛到埋黎你又飛走去第2座大廈再放仔果d人黎.....講到好似好有道理咁....大free都係被公認係屈機既機種,你唔係咁out唔知呀?
如果你用放仔機唔拉打,同人埋身鬥格,響我角度我都唔覺得你狗既.....

睇死我個樣都係搵大夏?
你乜事呀
我不嬲放幾粒仔就埋身格嫁啦
咁我又駛唔駛睇死你係飛成場拉打既人呀
你咁講得 就即係話天意傳說本身唔係狗啦最後個句
咁你就咪一口咬定用呢2部機既就係狗啦
人地飛起  射我 我放仔可以無敵狀態?????
你未見過D人識閃D仔?
無限正義都可以閃晒啦 變飛機
我用咁耐 掛仔既次數都唔過20次
仔都要子彈
你估掛仔可以掛死人咩
15粒子彈  2次掛仔冇晒
放一放出去 又係好快冇晒

原帖由 onqq007007 於 2008-10-7 09:31 PM 發表
睇死我個樣都係搵大夏?
你乜事呀
我不嬲放幾粒仔就埋身格嫁啦
咁我又駛唔駛睇死你係飛成場拉打既人呀
你咁講得 就即係話天意傳說本身唔係狗啦最後個句
咁你就咪一口咬定用呢2部機既就係狗啦
人地飛起  射我 我 ...

你唔玩放仔我一向唔覺得部機係狗喎,
d人避到仔又點?都話空中避都要用氣架,無曬氣未任你魚肉囉....
你話人地識開槍射你,咁你都識得避啦,唔通你傻既企響到食佢一槍...而且佢開完槍係要等一等先可以再攻擊,你放完一粒仔,唔洗等都可以過去打佢....ed係未唔公平呢?
重有,狂放仔果d人一定唔夠子彈,放仔放到唔夠彈用,你都係似住自己d仔勁先同人打....
你掛仔係狗啦,而且你又係傻....無人叫你一野掛曬所有仔響身,最好掛頭頂果3粒仔就夠曬,d仔射法係由頭頂一路射落去,頭頂果3粒係可以最快射出黎,而且用仔屈人氣,d人多數唔識飛,響地下放2粒,之後迴避又再放2粒,見到人地中左仔就駁槍.....教你咁多狗招,睇黎你都係新手一名,你ed野都好似唔識.....重有放仔出去係可以較方向架....教你咁多野,希望你遲d唔好變得越黎越西化......講咁多都係想你知部野有幾西,或者你未預見玩仔高手挑你機....

空中閃仔之後比人捉到落地?
你技術不足?
唔識留boost?
笑了
掛仔唔過5粒即係點  
射完之後比人反射囉
我見過好多呢d情況
d人多數唔識飛???
咁係技術問題姐
放仔一定要係地下放?
新手一名?
看來似係你多d
唔識留氣step落地個下~~
放仔教左方向又點   
可以睇黃睇紅咁step
呢個世界又有大free既漂浮方法
都有直升機step法

好似講到用呢2部機=冇技術+狗+腦殘咁
睇死你咪係新手一名  用d黑西機 9ab

原帖由 onqq007007 於 2008-10-7 11:43 PM 發表
空中閃仔之後比人捉到落地?
你技術不足?
唔識留boost?
笑了
掛仔唔過5粒即係點  
射完之後比人反射囉
我見過好多呢d情況
d人多數唔識飛???
咁係技術問題姐
放仔一定要係地下放?
新手一名?
看來似係你多d
...

講咁多你都係似住自己有仔走去同人打,你唔用仔係未就唔夠人打呀?你唔用仔同突擊,粉紅,飛im有咩分別?點解人地可以唔放仔打,你要放仔打?你放仔為左咩?
你話放仔正常,咁你點解唔直接開槍要放仔?你講到放仔好似無好處咁,咁你以後就唔好放仔,直接用槍同格同人打囉....

同埋人地識避你d仔又點?識避就唔叫屈架啦?
你話人地有技術避你放仔,你打大free你有技術睇準時間檔佢一閃,你夠破到佢啦

step落地....放仔放到你step落地都要中仔呀....情況有d仔buster,同你一齊飛,當你飛到無乜氣既時候,射你一槍,你step,佢放埋儲氣散彈射你,你無氣硬食.....

我唔明你話射完之後比人反射係咩意思....用金機特格反射定係普通機開槍射佢?其實掛仔主要係護住,比人打可以整返停人,可以避佢step,只係支援用,唔係為左主攻....
真係要潛水...

機既特性就係有仔
我鐘意部機似太陽唔比用?
放仔為左爽癮囉
禁2個制  用下快樂桿上下左右
完全玩晒街機幾個制
1$都唔駛蝕
已經有人講左 掛仔一閃 盾檔到仔檔唔到一閃
我格鬥/射夠引到你飛啦
之後都可以捉你落地
放仔為左L型殺法
放仔就叫屈咁得意
咁曉用反射反走晒d 雷射又係叫屈機
漂槍屈機
乜都屈機
冇技術就要話屈機
可憐
我都唔想同一d冇技術就話屈機既人講放仔問題
放仔如果真係屈既話 點解以家咁多人都用大free唔係天意傳說?
你可唔可以解釋到?
點解冇乜人用呢2部機?
唔夠其他機屈?

大把人用放仔機啦,你無野呀?玩盡d可以同你玩水場用2部放仔機....
一閃夠可以破到啦,你無技術破唔到就話屈?
我唔想同d無技術既人講.....講極都係一隻牛

照你咁講 放仔都可以破到啦
你走唔到冇技術姐都係
放仔就話人狗
有病睇醫生
天意傳說 出名590 560最慢既機
係水入面唔一定要有優勢
對住大FREE冇咩作為都係
我係用放仔機嫁
你講到好似用親都有罪咁  一定係狗

原帖由 onqq007007 於 2008-10-15 09:19 PM 發表
照你咁講 放仔都可以破到啦
你走唔到冇技術姐都係
放仔就話人狗
有病睇醫生
我係用放仔機嫁
你講到好似用親都有罪咁  一定係 ...

用都唔係有罪,係狗西啲囉
你仲要講到自己係幾咁有技術咁
但係又要用埋天意傳說啲咁既狗機
講出黎唔怕人笑喎你
個個都認為天意傳說係狗機,你就話唔係
既然你咁有技術,你埋試吓唔好用天意傳說同人打囉
有技術就用咩機都得
唔好答我你既技術淨係局限於天意傳說喎
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 02:17 PM , Processed in 0.037449 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存