2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

升武將及職業心得@2000fun [複製鏈接]

[原創內容]
1.易升武將10火
其實...玩哩個game..你要升武將既火...唔係話.我係咁按係咁按就得..
頭5火..用『武將升級卷』...因為用武將升級卷都升到頭5火嫁喇..
5-10火..咁就用『武將強化卷』...因為第6火個時..唔係話『武將升級卷』升唔到..但係用佢..等陣爆左..咁你未好唔抵囉..
用『武將強化卷』..你唔可以一野就升哂d卷佢嫁..你一過用哂50張.都冇可能升到10火嫁...你幾分鐘幾分鐘咁升
咁好易出到10火既武將...不過10火..可能要花費5-10張『武將升級卷』同埋 30張『武將強化卷』

2.買點索會一野捉到!?
你捉寵...係咪好難捉呀???點解成日見人收..捉寵個條『禮物出既個條縛龍索』??
係因為..用左個條索...捉『南霸天(勁過金牌武將..係豪傑既技能師)..』..你可以打到佢冇咩血..之後一用個條索..一捉..
就捉到嫁喇...所以..捉勁寵..最好就用點數既縛龍索(多數會改做點數物品)..又易捉..賣番出去比人仲可能有賺tim..(記得捉勁寵係要有好多人想收個d..)
我既方法得出的寵在下圖..
本人唔夠等捉南霸天..所以冇南霸天..
3.用咩職業好?
我覺得最好就係用『鬼謀』或『豪傑』..
『鬼謀』...係法師...好多game..法師都好勁既...吞2唔例外...法師只要有sp藥..就可以..很強很強...因為封測既時候..
sp藥都係好平好平..所以升鬼謀..你掛一晚...1lv都可以升到10-20lv嫁喇..
『醫者』不好的是..佢既技..只係攻擊力很廢...但要學復活術...就要學好多好多技先可以學到..咁不如搵個勁既ac升好左
.先帶醫者升喇..
『豪傑』.我未玩過.但係豪傑既武將唔錯..佢係就係快..但係..佢既攻擊力都唔錯..唔會防禦力過高.得個『肉盾』既睇法..
最少起馬..解任都可以出一分力..
『猛將』唔係話唔好...但係冇咩用..攻得1分..但防就3分...淨係解任做肉盾..就諗唔到有咩用..但如果做肉盾..就要全+體
質..我諗都會唔錯既@v@

4.學習技能
學習技能都好有學問嫁wow..因為好多好多技能..你唔可以下下每種技升到佢100%..咁你既技能一定唔勁..
一定唔夠人打..點先勁d呀??你可以按左上角..有個技能..你按左之後..有個野出左黎..你就按個野最右面..見到
佢好似腦圖咁既鍵..個個一按..就見到自己職業既技能..個度有d技話明..xxx既前技要咩...如果你想學個招技..
你既前技就要好似佢咁加..但係唔好加多..加多既話.你遲d既技能..就唔夠武點加嫁喇..因為最少都有20種技..
學到個招..先好加佢要個種既前技..咁先可以玩得開心.打得勁嫁ma

143.7 KB, 閱讀權限: 10, 下載次數: 2

十週年勳章(賀詞)

thx.you.share.this.

thx.................................

玩過星曲WEB

謝謝你 讓新手學到很多

謝謝分享

十火寵 d火係紅色?!==

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

samyip1996 發表於 12-6-6 01:34 PM
十火寵 d火係紅色?!==

感謝分享^^

回覆 Sky〞小誠 的帖子

正準備玩.. thx

thx@@~.......
已有 1 人評分威望 收起 理由
蠢豬... -1 惡意灌水

總評分:  威望 -1   查看全部評分

推推推推推推推推推推推推推
已有 1 人評分威望 收起 理由
蠢豬... -1 惡意灌水

總評分:  威望 -1   查看全部評分

感謝分享
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 05:00 AM , Processed in 0.038608 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存