2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 b服玩家 集中地 傳說12位守護將士#8/另外__紅國5虎將!? ...
go

b服玩家 集中地 傳說12位守護將士#8/另外__紅國5虎將!?更新中 [複製鏈接]

12高手在在#8

因為一些原因!請某某忍耐一下

學王子講 ..
其實高手 點止12位...
仲有你啊 你啊..!!
不過大家都應該識佢地..
紅國靠灑大家啦..

-----------------------------------------------------------------------

12/29
因本人最近工作關係=少on左好多

發覺出完e個活動之後...成個紅國死灑
12月21日經國正式滅亡 得我地冇地
(個個隱士掛住溝女 成個聖誕都冇on啦-___-)

---

估到邊個黎送你一對翼

沒有這5位人兄
我們紅國還有今天的成就嗎???
以下e 5位最傑出勇士!!係你啦 走唔甩啦~~~

想起半個世紀之前.....三國時期中既蜀國五虎將..關張趙黃馬...你地知唔知邊5個a_a?

獅子五元老之一
究極之渡邊(法師)
外號:龍之封印地-(奇蹟大師)
感想:一公測個時佢就已經玩...睇住我地成班友仔大..我認為佢同藍國音符黃國尼歐冇分別...你返黎啦 邊哥!!!
座右銘:why so serious?

無罪/火使/地靈首領
外號:冰火心之男
感想:紅國仲要靠你啊 我地既徫大將軍~
座右銘:戒不死我就準備吃地獄火吧

Mcolt雞
外號:戰狼既傲慢
貢獻:頭號前線重要人物 就算你係a1 ..佢係g7 只要你一聲 mc哥help me 佢即刻飛過黎幫你@_@
感想:好耐冇見你..你去左邊啊!!!
座右銘:我去左kfc 得閒搵我買毒雞食

我覺得係因為D弓手- -.....

有好多本身會死GE 因為冰左暈左可以比人圍死

點知D冇腦貫 吹走晒佢地比佢地走到

如果唔係可以殺多好多件

十週年勳章(賀詞)

原帖由 KENNETH724 於 2008-11-8 02:29 PM 發表
我覺得係因為D弓手- -.....

有好多本身會死GE 因為冰左暈左可以比人圍死

點知D冇腦貫 吹走晒佢地比佢地走到

如果唔係可以殺多好多件

認同
最近多咗無腦貫遊

紅國你地收皮啦
一直以為自己好勁
其實係一督屎

=.=獅子走左
/.\紅國冇左你咩都做吾到

原帖由 kenson198 於 2008-11-8 05:43 PM 發表
紅國你地收皮啦
一直以為自己好勁
其實係一督屎

廢物 你咩國咩團啊 打返場

6國唔差,係少人左d....

B服紅國12位現今高手

排名不分先後..

中秋月餅(刀遊)
外號:係FEZ有周瑜之稱(美餅郎)

秋葉祐一 (遊俠)又轉刀-.-
外號:氣質不凡..風度偏偏之神秘男(紅國王子)

雷米克斯(雙戰)
外號:本多忠勝-(人間兇器)
貢獻:從來沒有人看見他的斧頭後..還有生存既時間..藍國與綠國的某某這樣對我說的..可想而知他的可怕程度..
座右銘:殺人榜入十大太平常吧了..

一舊雲(雙戰)
外號:中東精銳恐怖份子-(人版合成獸)
貢獻:以自己既生命策劃多次令敵方主水極速消耗事情..到達2008年11月12號為止已經犧牲接近5000次..
座右銘:從來沒我份..犧牲當做例行..我慣了傷心..

巴老橙丁人(火法)
外號:超人迪加-(火力發電廠)
座右銘:我墮入迷網..你卻在過來看..這陷阱..這陷阱..這陷阱偏你遇上..

若君(盾戰)
外號:西洋劍擊女王-(超級無敵反應王)
貢獻:盾戰是一種很講求反應的職業..大部份人見敵人起後立刻按制的反應時間是 0.2 至 0.5 秒..但她卻平均只須 0.1 秒多..
係全場之冠..所以當大家在國戰時候看見她 也不敢和她正面交手...
座右銘: pvp take it esay!!

惡魔彈高(遊俠)
外號:fez地圖王-(一騎當千)
貢獻:國戰召喚高手..洞悉各地圖地形分佈..從而利用最少時間增取最大利益..訊速擊破對方召喚物..以一騎殺7騎最為特出!!!
座右銘:I watched you die !!

刀士(遊俠)轉左弓-.-
外號:桃地再不斬-(浪客武士)
貢獻:他所使用的雙刀劍術已達登峰造極之境..在國戰中一直遵循以劍活人..以劍救世的宗旨..劍朮高超卻從不使用真劍..
一個黑暗可令全軍覆沒..可怕可怕!!
座右銘:紅國邊個夠我靚仔@@?

戮羽幽(戰士)
外號:自豪光榮的勇者-(傳說的魔皇拳 )
貢獻:按我 驕人的戰績..瀟灑既性格..絕不氣餒的風格..利用自己既雙手摧毀敵方生命點數..為紅國取得最後的勝利..
座右銘:???(請捉供)

細ray(法師)<--係唔係?
外號:非常不尋常的男孩-(預言家)
貢獻:傳說..在他的魔杖..擁有透視未來的能力..敵方戰力..水晶分佈..召喚物等..他一一說出擊破方法..化解危機..令我方攻力更上一層樓..!!
座右銘:比利卡 比利那那 撲撲利那 比比路多..巴美奴古拉老古..拉里羅利卜瀑..

花戀x小夜(刀遊)
外號:熱血男兒-(飛天御刀流)
貢獻::按我為紅國而揮出刀殺人是他當時的理想..一心要以刀保衛弱者..鏟除惡人..結束亂世..統一中土..好可怕的殺人數目
座右銘:目標100人斬..戰鬥開始!!

爆爆看(雙戰)
外號:水怪菲比斯-(爆炸狗)
貢獻:就快完全成紅國3職40既爆爆哥..對3職暸終指掌..新手有咩問題搵佢啦..岩架啦..爆爆老師早晨@_@ps(國戰中對面法c好驚佢)完
座右銘:懲介高手..法師黑星!!?

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

紅國冇咩大團帶打姐....

我都說過
綠國不是廢而是懶

另一號外 不日更新..快D睇啦

唔知有無我份呢?

唔知有無我份呢?

咩事!?
傳說十二位隱士!?
咁我唔係應該唔再係戰場上出現嗎=.=""
好令人難為情既說話呢=////=
不過都多謝你喇orz...
比我團既人見到一定會殺左我XDD

同埋....遊俠係"祐一",法師先係"佑一"=.=
兩個人黎唷=口=/

我壓測開始玩起...有冇我份? o.o

唔知有冇我份呢,我都玩左好耐了..

原帖由 三爪痕 於 2008-11-9 11:07 AM 發表
我都說過
綠國不是廢而是懶

懶人病(指
-.-我都係xd

唔知有無我份呢

原帖由 11819933 於 2008-11-12 09:22 AM 發表
唔知有無我份呢?

有啊有啊A_A

原帖由 殺刃 於 2008-11-12 07:10 PM 發表
咩事!?
傳說十二位隱士!?
咁我唔係應該唔再係戰場上出現嗎=.=""
好令人難為情既說話呢=////=
不過都多謝你喇orz...
比我團既人見到一定會殺左我XDD

同埋....遊俠係"祐一",法師先係"佑一"=.=
兩個人黎唷=口= ...

秋爺有咩座右銘@O@?

原帖由 Sh!nG2 於 2008-11-12 07:37 PM 發表
我壓測開始玩起...有冇我份? o.o

wow 你就係獅子

原帖由 小艾莉 於 2008-11-12 11:12 PM 發表
唔知有冇我份呢,我都玩左好耐了..

話我知你個名頭兩個字@_@?
原帖由 kevin987654 於 2008-11-13 10:47 AM 發表
唔知有無我份呢

你係第13個@O@

綠國都有隱士喔...
我成不成名都沒差
因為我是PK
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:44 PM , Processed in 0.058596 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存