2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

最廢永遠都會係醫者!!!!

笑傲無雙

話說本人40 lv 地醫,去打40副本戈時...我一入隊就解散再組,醫者好似無立足之地...
又唔知55 lv之後d技會唔會優化番醫者d技,比人打又痛,打人又唔痛,幫又幫唔到人d嘜,+30智都唔見有咩強化,被動技一無事處,+100hp,sp,比人sm都唔會差戈100 la...

我唔係要鬼謀既攻,係想比番d迴避率同爆擊率姐,or比番多少少hp,sp我地d醫者苦主都好阿...
做到d醫者人見人憎,不如開3個職業仲好la,only see 個榜最高lv戈個都係英雄榜第6頁先見到,d醫者係晒後面食塵!!!

好似有一招被動技1 lv係+物理攻擊!? 我地班玩法既未番去學得+16物攻既針!!?

網龍真係....如果唔修正,日後個英雄榜10頁都無醫者!!!

多謝你既認同,有時真係好火,出d藥+1x0 hp,8x sp,我地100 lv治療醫得人12x 血!?
咁不如食藥,起死回身戈招又係,人地用把傘,又加得多hp,又有sp+,不如用道具仲好,醫者們望望去技能樹到看看95 lv戈招有幾多法攻~~係+26囉,now d鬼謀4x lv ,佢地d招又幾多26↑
,唉,升到40都無用囉,你有昏迷人既技,人地都有混亂,無化....

醫者特別之處係佢無特別!,網龍真識開玩笑

同猛將比防同hp???
同豪傑比出手????
同鬼謀比高攻????
醫者同d+血藥,起死道具比多人用??<----

已有 1 人評分Good 收起 理由
孤星月淚 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

完全同意你的講法........................

笑傲無雙

多謝你既認同,有時真係好火,出d藥+1x0 hp,8x sp,我地100 lv治療醫得人12x 血!?
咁不如食藥,起死回身戈招又係,人地用把傘,又加得多hp,又有sp+,不如用道具仲好,醫者們望望去技能樹到看看95 lv戈招有幾多法攻~~係+26囉,now d鬼謀4x lv ,佢地d招又幾多26↑
,唉,升到40都無用囉,你有昏迷人既技,人地都有混亂,無化....

醫者特別之處係佢無特別!,網龍真識開玩笑

同猛將比防同hp???
同豪傑比出手????
同鬼謀比高攻????
醫者同d+血藥,起死道具比多人用??<----

十週年勳章(賀詞)

力醫60lv 有被動加攻加防技..
100lv招復活好像有另加恢復量..

忍影世界

醫者基本上同第個職係無得比咖喔xDD

笑傲無雙

除非佢55 lv戈招可以醫人過千,如果唔係......

真係,開個猛將用道具玩好過用醫者

忍影世界

補人過千就唔好望啦...過3百都算好...
      比你補一下就千幾血...猛將條血一下滿左...係甘落單挑同補咪你屈哂xDD

其實醫既附加同謀既封印有d近...只係命中差好遠...攻擊一向都唔睇好...醫者不好於武
      我部機太廢3開好難受...唔係我醫者我都會玩...

之前仲口口聲聲話得風豪打得嬴醫者...
到頭來就黎話醫者永遠都係最廢...
好矛盾...
http://www10.2000fun.com/bbs/vie ... 1000150#pid53120152

oscar2177  勁呀!  發表於 12-8-8 12:59 PM
yeehungf  笑了:o)  發表於 12-1-28 02:29 AM

原帖由 楓影Shadow 於 2008-11-11 06:04 PM 發表
之前仲口口聲聲話得風豪打得嬴醫者...
到頭來就黎話醫者永遠都係最廢...
好矛盾...
http://www10.2000fun.com/bbs/vie ... 1000150#pid53120152

哈哈...咁都比你發現到xd

回復 9# 朋友係用黎出賣 的帖子

咁岩佢要係我post咁講xd

笑傲無雙

SEE 裝姐,仲有係LV高D攻防就會有差距,你SEE下D技能樹就知日後係無得玩囉

忍影世界

高lv醫可以封技...昏迷...-6圍...+6圍...+防...+閃...被動+防
    隨機解異狀...補血...複活...-命中...無人講過醫者係攻手...早就講做輔...

而家低lv基本上無咩好做...最多幫謀落50防...幫單挑猛落3rd補血...幫豪落力+
     我之前o岩去火鳳解任都係做呢d野..d謀同豪正一短命低防鬼..解任d血放水甘放

醫者一直都唔受到睇好...好多人唔知練左d咩出黎...又係度宣染..真係想斷哂d醫?!

你都識講醫者啦大哥
每個職都有吾同既好處 同 壞處

你吾系連呢d都吾識分牙?
講到打 醫者 緊系吾夠人打

豪傑物攻 猛將盾 鬼謀法攻 醫者輔

吾明?
講好升 緊系豪同鬼
猛將就算吾算高攻 但有裝備同 物攻打

但醫者 話晒都系一隻法 冇物攻 你可以想佢點樣快升?

系你玩醫者 吾夠人升得快 比人串之後 系到開post?

醫者都有好處既~
起碼d裝唔洗比錢買先喇~!!

而家我豪傑40lv連鞋都冇@@

我覺得

講明係醫者

點解佢補hp..可以補咁少...

lv100技補得120 ..... 食包仲好...仲補埋sp

lv55先學得的技...補200....升盡100lv 俾佢300
到時d血可能已經去到2~3000......

e家o既情況係

豪 打得
猛 多hp
鬼謀 法攻高
醫者 一無事處

笑傲無雙

每個職業都有正有負架啦.

醫師根本吾係用黎打-.-用黎補血

都係睇你點樣升既姐

我又唔覺得醫者真係咁廢囉
你玩得醫者你都唔諗住用黎做打手架啦
醫者d技擺到明玩輔助既
自己唔諗清楚就開黎玩而家又而係度嘈
唔鐘意咪開個豪黎升囉 1日都升到30啦
係度嘈咩野姐

玩e都係輔助姐  冇希望過佢打死人-.-
不過100lv+血補120真係有點....希望可以+多d啦 話55lv有招+血
到30左右補1次哂sp我寧願食個包
不過我玩力e

EC 有招可以+50防..
30招野又勁
有咩問題?

忍影世界

原帖由 kkf8 於 2008-11-12 04:37 PM 發表
我覺得

講明係醫者

點解佢補hp..可以補咁少...

lv100技補得120 ..... 食包仲好...仲補埋sp

lv55先學得的技...補200....升盡100lv 俾佢300
到時d血可能已經去到2~3000......

e家o既情況係

豪 打得 ...

將1lv補技點到100lv...即係tf1將清流點爆佢...無為左小小

至於55lv技點爆有幾多目前真係唔知xDD...但我諗緊佢會唔會出+300hp既紅水?!..就算出左你預佢打甘多...你做乜都無用

其實...醫唔係一無事處...可能係d人未識用同埋未比人接受到...我之前隻16lv醫同人組都唔少人問我野話想練-.-

總之你唔好向扣血呢方向去諗...醫者要做既就係令人出異狀...傷人呢d比打手做吧啦...玩醫者就專心玩醫毒...難譏想做醫生奪命劍?!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 06:44 AM , Processed in 0.046274 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存