2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 巨商 《巨商》非凡神裝‧擁有‧再沒難度
返回列表 發新帖 回覆
go

《巨商》非凡神裝‧擁有‧再沒難度 [複製鏈接]

《巨商》
非凡神裝‧擁有‧再沒難度

在怪物轉職的傳奇改版後,《巨商》再為大家帶來喜訊了,12月巨商將進行大改版,一口氣把版本進度更新到現今韓國及日本的版本,未來亦會依據韓國或日本的改版排程進行版本更新,務求三地版本更新能同步進行。想了解更多有關改版的詳情,那就留意巨商官網的消息喔!今次先為大家介紹版本中最引人矚目的系統 ─ 「經驗值轉換」系統。
神裝輕易到手
   顧名思義,玩家可將傭兵或主角色的經驗值轉換成道具,轉換成功的傭兵經驗值將返回到0,需要重新進行戰鬥增加經驗值,直至再次到達200等級所需的經驗值時,方能再次進行「經驗值轉換」。雖然在經驗值上有所改變,但傭兵所持有的紅利、等級、能力等等則不會改變,而透過「經驗值轉換」系統所得到的裝備,是現時版本中,能力最強、外表最帥、等級最高的一套神裝─「太皇套裝」,試問引入「經驗值轉換」系統又怎不叫大家瘋狂呢?

非一般的200lv裝備
  「太皇套裝」一套五件,包括「太皇頭盔」、「太皇盔甲」、「太皇手套」、「太皇腰帶」及「太皇戰鬥靴」。每進行一次「經驗值轉換」,則隨機得到其中一件。前文提過,「太皇套裝」為現時最高等級及能力的裝備,其能力更遠遠超過以住裝備的能力值,單單是「太皇頭盔」,其防禦力更高達300,遠遠拋離曾是皇者裝備的「金銀頭盔」(防禦力200),可見他的能力不同凡響,更不用說其他太皇裝備啦!
除了萬人期待的「太皇裝備」外,還有其他豐富的改版內容,讓我們下星期再為大家一一介紹吧!

如果大家想了解更多詳細改版內容請參閱巨商官方網頁http://www.gamania.com.hk/gersang/ 喔。

十週年勳章(賀詞)

200LV已經係一大難度A_A

咁姐係12月幾多號會改,,同埋改板係1.8200
1.8400定1.8500

12月巨商將進行大改版,一口氣把版本進度更新到現今韓國及日本的版本,未來亦會依據韓國或日本的改版排程進行版本更新,務求三地版本更新能同步進行。

因為韓巨e家係 1.8500板本
而日巨是1.8200板本

而最強雪姬板 是1.8002板本...
1.8002板本也有任務可以換不死毛..和其他正的道具,,如此跳過,,十分可惜...

唔想送掛-v-"

同步?唔知我有冇睇錯,日巨都好似就黎改板啦-3-

要升就直升ver.18400

原帖由 sunyexynt 於 2008-12-9 12:59 PM 發表
咁姐係12月幾多號會改,,同埋改板係1.8200
1.8400定1.8500

12月巨商將進行大改版,一口氣把版本進度更新到現今韓國及日本的版本,未來亦會依據韓國或日本的改版排程進行版本更新,務求三地版本更新能同步進行。
...

香港版既巨商根本唔會有可能俾你換呢一類既付費物品
俾你換到佢地食咩?
不過人地日本巨商見d玩家無玩一排 就大手筆咁俾d付費物品你
所以識少少日文去玩下都唔錯
而且文化唔同    淨係昆狗都少好多   人又有禮貌

講番改版     自從某版開始  d中文翻譯已經好多出錯
包括npc既名  武器名
係咁多

原帖由 S.P~* 於 2008-12-9 06:05 PM 發表

俾你換到佢地食咩?
而且文化唔同    淨係昆狗都少好多   人又有禮貌 ...

我同意

果日入到日巨,係到放石,

有個日本人問我係唔係放9m(果陣係唔知1=100m)=]

我話"yes" - -

佢問係唔係9,000,000? - -

睇到o晒- -

佢都好有耐性咁話我知1m=100m = =

最驚就係唔出活動地圖既新任

原帖由 S.P~* 於 2008-12-9 06:05 PM 發表

俾你換到佢地食咩?
而且文化唔同    淨係昆狗都少好多   人又有禮貌 ...

對,,突然跳過了活動地圖任...

缺小了雙經週...

沒有了好多有用的任務獎品...

最慘的是有雪姬的玩家,,不能享受了屈機板本的雪姬了...

原帖由 ╭星_boy╯ 於 2008-12-9 06:49 PM 發表
最驚就係唔出活動地圖既新任

對,,跳過了,,,

非凡神裝‧擁有‧再沒難度
200 lv先可以換...換完又要200lv先裝得...居然話無難度...囧

原帖由 sunyexynt 於 2008-12-9 07:36 PM 發表

缺小了雙經週...

對,,跳過了,,,

原帖由 sunyexynt 於 2008-12-9 07:36 PM 發表

缺小了雙經週...

對,,跳過了,,,

算吧啦
我地只不過係最低層既玩家
輪唔到我地出聲

原帖由 砂嵐 於 2008-12-9 06:10 PM 發表

我同意

果日入到日巨,係到放石,

有個日本人問我係唔係放9m(果陣係唔知1=100m)=]

我話"yes" - -

佢問係唔係9,000,000? - -

睇到o晒- -

佢都好有耐性咁話我知1m=100m = =

本來m=million 國際性既
係打機既香港人唔知幾時開始用m代表萬
已有 1 人評分Good 收起 理由
砂嵐 + 1 感謝分享!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

最麻煩的是死SERVER 不能同步呢
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:50 AM , Processed in 0.063436 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存