2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 萬王之王3 各界法師集起來~~
go

各界法師集起來~~ [複製鏈接]

如果你係法師...又覺得收裝好麻煩既話
以下既活動你一定要參加啦

法系職業一向都唔係俾人睇好既一群
大家覺唔覺特別難收到棉布裝呢?
好正常...少人玩自然少人整裝啦
打開全頻...成班人賣緊d輕鎧,重鎧
睇到就把幾火啦~冇件岩洗既,
能力幾靚都冇q用啦...
法師想合套共嗚裝真係難過登天呀~自己整成套共嗚成本又高

我想各界法師暫時放低界域既區限 交個朋友吧
賣裝既咪係友頻到講聲囉...一係直頭密都得啦
因為我地賣裝既對象有限 (例如我玩左幾個月 向人放裝同買裝來來去去都係果幾條友==)
咁不如7界認真會玩既法師係到留一留名/ 直接+我朋友 -> 名字太帥無法顯示(光界)
大家整到件裝唔岩用 or 轉裝啦 咁咪同大家單聲囉
當然啦 收裝同賣裝係有分lv既...
所以今次我想搵d賣緊11x-12x 防裝既人 同 收緊9x-10x 攻防裝既人做朋友
如果你唔係依個lv之內既 我都歡迎你係個post到留名
我絕對支持較低lv既法師交流買賣裝

如果你唔係法師...但又覺得個post幾好 推一推 唔該

我隻分身想收 LV5X 咒師裝
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 07:03 PM , Processed in 0.027219 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存