2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 高達街機系列 gsd愈打愈唔知點先正路喇(有發洩,不滿可以唔睇) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 風風@IFC
go

gsd愈打愈唔知點先正路喇(有發洩,不滿可以唔睇) [複製鏈接]

原帖由 風風@IFC 於 2009-3-11 12:41 AM 發表
愈打愈唔知呢隻game點先唔龜喇....(我都認自己唔勁...唔洗再踩我喇)
今日補完習無聊,對gsd我都愈黎愈唔知咩打法先正路喇
諗住自己一個打下電腦算數,費時打贏左人地又話我拉,到我輸又笑我渣喇,
自己一個打左幾版,有 ...

如果你係smart game打開
我諗我一定見過你
d人係咁,每論打咩game都會講啦,都係睇下咩人講咁解之嘛
如果果條友輸左中2講人,玩咩game都會講~

我覺得槍有槍好,格有格好,唔會話邊個先係王道,
尋日我係深水步打用神盾先比人話當係格機用=.=

得閒約出黎打吧=]

原帖由 tinghei2005 於 2009-3-28 11:58 AM 發表

如果你係smart game打開
我諗我一定見過你
d人係咁,每論打咩game都會講啦,都係睇下咩人講咁解之嘛
如果果條友輸左中2講人,玩咩game都會講~

我覺得槍有槍好,格有格好,唔會話邊個先係王道,
尋日我係深水步打用 ...

我f5左右係smart game玩lor,果陣smart game仲算新機舖,mk88未開既時候,
到mk88開左我就好少去smart game lu
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 08:17 PM , Processed in 0.031919 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存