2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 比的時間电腦部同事幔幔玩啦吾該哂各位老闆 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 比的時間电腦部同事幔幔玩啦吾該哂各位老闆 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

隻game系好game幾本吾大食錢 ‧如回材料又有錢又有經、但
我最不滿是成日話系我地玩家出問題、如防火牆&顯卡
跟本是game大食RAM、相對要求很高、對每條草&水等等都有設定要求、
所以咪成日lag和彈game‧我本人看法是电腦無4核&2GB RAM幾本可放廢這game
現在只好等D电腦高手想辦法攪翻掂、吾好再大隻講話我地玩家出問題、問題在隻game呀

其實都我我地錯、点解我地要支持e只game、吾玩咪咩事都無啦、桔子电腦部又吾使做等出糧。

真慘

講真我唔想爆晒粗插你,
簡單一句:『證據!?』

玩過星曲WEB

小朋友吾識字就返學校問老師、去官綱睇下從星期六13號就話玩家防火牆問返題后再多1個問題
就是我地玩家顯卡問題、直到星期日14號晚上8點就死左司服。
只game要求好精緻可在設定看看吧‧幾本草地、水面等等都可自我設定!
這點證據足夠嗎.................

我講是事實我們這班家不是第1天玩online
為什么只新game出問題就推到玩家們身上
点解官方吾好好地自我返醒抓出問題去解决
到今天17號就知哀認錯,作出新回應!

2009/03/17 3/17(二)登入異常與斷線問題修正更新
眾仙友注意︰
尋仙遊戲原廠商及營運團隊已不眠不休趕緊修復登入異常問題,但由於問題修復需時,所以會定於明天(2009/03/17)9:00am進行優質化維護。
而這次更新維護後,將會改善斷線頻密的情況,與此同時也會一拼解決「oxf6」Error登入問題!
【車公廟】伺服器重新開放時間會再另行公佈給各仙友知道~

不便之處,敬請原諒!

好明顯你條友系桔子GM啦咁大返應。
請看看我主題先講啦
比的時間电腦部同事幔幔玩啦吾該哂各位老闆

謝謝你的閱讀

講真我真係睇唔明你第一篇文章
書面語得黎又唔似書面語,又唔係口語...請問閣下是從外星來的嗎?.?
然後,你話:『跟本是game大食RAM、相對要求很高、對每條草&水等等都有設定要求、
所以咪成日lag和彈game‧我本人看法是电腦無4核&2GB RAM幾本可放廢這game
現在只好等D电腦高手想辦法攪翻掂、吾好再大隻講話我地玩家出問題、問題在隻game呀』
好笑,大把人都唔係將設置set到最高,又何來既食ram呢?再講...
請閣下用齊你A,B,C眼睇清楚呢個Post:
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
人家是什麼配置...你是什麼配置?
隻game要求高 所以係我地自己搞到彈game
你真係識講=]而且官方都成認左係佢地自己既錯,唔關玩家事,
個d咩防火牆根本唔關事,大把玩家冇開防火牆佢都叫人關...
返去外星啦,火星人...

玩過星曲WEB

我講緊桔子不負責任有問題就推到玩家們身上
衣個game是新司服要比d的時間佢運作&改善
我有錯嗎
好明顯你是GM

玩過星曲WEB

回復 4# tokyo5324616 的帖子

我講緊桔子不負責任有問題就推到玩家們身上
衣個game是新司服要比d的時間佢運作&改善
我有錯嗎
好明顯你是GM

2009/03/17 3/17(二)登入異常與斷線問題修正更新
眾仙友注意︰
尋仙遊戲原廠商及營運團隊已不眠不休趕緊修復登入異常問題,但由於問題修復需時,所以會定於明天(2009/03/17)9:00am進行優質化維護。
而這次更新維護後,將會改善斷線頻密的情況,與此同時也會一拼解決「oxf6」Error登入問題!
【車公廟】伺服器重新開放時間會再另行公佈給各仙友知道~

不便之處,敬請原諒!

AMD 1.7GHZ CPU
1G DDR2RAM
ATI9550 128M
同時4開(採集)的路人甲漂過~
當然= =2個鐘左右就會死1個尋仙...

你話:『跟本是game大食RAM、相對要求很高、對每條草&水等等都有設定要求、
現在只好等D电腦高手想辦法攪翻掂、吾好再大隻講話我地玩家出問題、問題在隻game呀』
好笑,大把人都唔係將設置set到最高,又何來既食ram呢?再講...
請閣下用齊你A,B,C眼睇清楚呢個Post:
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
人家是什麼配置...你是什麼配置?
隻game要求高 所以係我地自己搞到彈game
你真係識講=]而且官方都成認左係佢地自己既錯,唔關玩家事,
個d咩防火牆根本唔關事,大把玩家冇開防火牆佢都叫人關...
返去外星啦,火星人...
浪費我手力又要copy多一次

笑傲無雙

其實彈game我覺得唔關電腦配置事..反而會覺得係自動尋路問題...我昨晚試過自己手動行路

斷線問題之後就少好多

小弟部機
window vista 64bit
cpu:intel i7 920
ram:12 gb
hdd:1tb
display:nvidia gtx 285
試過同時開8個ac都唔lag~
但係我一樣會彈game...關咩q電腦配置問題
唔識唔好係度(汪汪)!

自動尋路冇問題,我勁少斷線
可能我部機廢,得內置70GB容量= ="

呢次係最後一次機會啦。。
成日cut已經令我對隻game灰曬
今次講到明會將cuting問題解決
再係做唔好
我不會浪費時間了

玩過星曲WEB

其實彈game我覺得唔關電腦配置事..反而會覺得係自動尋路問題...我昨晚試過自己手動行路

斷線問題之後就少好多

對的。問題是新服所以耍比時間去更新&修正問題
我今早都跟桔子客服通左电話,叫佢地吾好搬字過紙
明明是新服問題,做公關的就死板扳搬字過紙
話我地玩家台电腦防火牆&顯卡出問題
應好似今早17號的新公告,更新&講声sorry
我地咪可以接受

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 QQmom 於 2009-3-17 09:40 AM 發表
隻game系好game幾本吾大食錢 ‧如回材料又有錢又有經、但
我最不滿是成日話系我地玩家出問題、如防火牆&顯卡
跟本是game大食RAM、相對要求很高、對每條草&水等等都有設定要求、
所以咪成日lag和彈game‧我本人看法 ...

彈game多數系自己部電腦問題=-.-

玩過星曲WEB

回復 10# 849876 的帖子

小弟部機
唔識唔好係度(汪汪)!

幾多開都系假像都是掛機、你操作2個角色打怪睇下吾卡死才怪
少廢話啦外掛狗、系到掛機玩跑商
看清楚我主題啦
>比的時間电腦部同事幔幔玩啦吾該哂各位老闆<

原帖由 QQmom 於 2009-3-17 12:28 PM 發表
小弟部機
唔識唔好係度(汪汪)!

幾多開都系假像都是掛 ...

多開就外掛...你低b嫁...
我部機出4個mon俾我d細佬妹玩~~
每個人一個分身做採集~
唔熟電腦咪q係度扮大袋啦~
你呢挺9成係識得砌一兩部垃圾機就扮q晒神童果d~
全港9成報紙雜誌出版商用既server都係我黎做管理嫁~
咪q係我面前show野啦..我玩電腦果陣你仲係玩緊gameboy炸~
死傻仔話隻game食ram..咩叫食ram呀~~食邊隻ram呀
食ram又點搞到你斷線呀~
解析下俾我聽~~

我支持橙仔 希望佢整番好la

打機肯定會食ram架喇~試過打打下俾佢食到自動重新開機~但係斷線問題一定唔關我地玩家事

點解變左口水大戰嫁=.=
我只係想快d玩到隻game姐..........
一係快d轉公司會好d......隻game唔會成日斷線...
大家打機都多啦,
我想問下邊個公司成日斷線得最多丫??????
本人感覺係GASH.......因為我有玩佢其他GAME
佢隻隻GAME都成日斷嫁啦=.=

電腦部門既員工...
9點鐘返工~只少6點先放工~
我諗等佢地放工~先有可能維護完啦...

睇下電視 電影 漫畫 動畫 msn 傾電話 etc ...仲好啦...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 03:34 AM , Processed in 0.041026 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存