2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 比的時間电腦部同事幔幔玩啦吾該哂各位老闆 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: QQmom
go

[分享] 比的時間电腦部同事幔幔玩啦吾該哂各位老闆 [複製鏈接]

開個貼 你都係想比人小下姐,.
唔好講部機快唔快先啦,我都未聽過有game晚上 8.30分最多人ga時間要x護
如果真係為我地想ga 就唔會成日都沒理頭時間 做d沒理頭野啦
重有可能我地文化唔同啦 你係西人 我係亞洲人啦
但係我點睇都唔覺個game 有幾高要求lo
細緻?都係你講姐 如果個game
有時d野 大家心入面一早有定數啦
個game 係好玩 但係個系統真係有問題
你d 電腦部 同事 都真係有問題...

玩過星曲WEB

對的、比d時間人地快攪掂比我地玩
如我的主題

>比的時間电腦部同事幔幔玩啦吾該哂各位老闆<

上面有只狗開4個mon比d細佬妹玩
講真關我地咩事..............吾使咁火
警察叔叔話要捉你....................呀
吾使驚渦..........................傻狗狗
你嫲嫲系大廳.............................
開多個mon比佢玩織布啦.....笨狗狗

玩過星曲WEB

回復 21# CALVIN102914 的帖子

開個貼 你都係想比人小下姐,.
唔好講部機快唔快先啦,我都未聽過有game晚上 8.30分最多人ga時間要x護
如果真係為我地想ga 就唔會成日都沒理頭時間 做d沒理頭野啦
重有可能我地文化唔同啦 你係西人 我係亞洲人啦
但係我點睇都唔覺個game 有幾高要求lo
細緻?都係你講姐 如果個game
有時d野 大家心入面一早有定數啦
個game 係好玩 但係個系統真係有問題
你d 電腦部 同事 都真係有問題

都系个句比d時間人地啦..人地打工架喳
桔子今早公告都應哀左....話明更新內容
無再將問題推到玩家身上...只講有異常,要修復

原帖由 QQmom 於 2009-3-17 01:35 PM 發表
對的、比d時間人地快攪掂比我地玩
如我的主題

>比的時間电腦部同事幔幔玩啦吾該哂各位老闆<

上面有只狗開4個mon比d細佬妹玩
講真關我地咩事..............吾使咁火
警察叔叔話要捉你............ ...

點解依家2kf多左咁多姓膠既小童係度...

我覺得雙方面都有問題
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 04:19 AM , Processed in 0.030133 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存