2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 高達街機系列 3月29日九龍灣德福VZ戰報
返回列表 發新帖 回覆
go

3月29日九龍灣德福VZ戰報

日期:3月29日
時間:18:00-21:30
地點:九龍灣德福廣場II期頂樓VZ
參與人士:
拉‧魯‧古魯謝(主辦單位)
master84ng(主辦單位)

曾用機體:
拉‧魯‧古魯謝:能天使,德天使
master84ng:百式,鐳射大炮,鏡
曾遇對手使用機體:
能天使,德天使,百式,華沙哥,豬咀,哈瑪‧哈瑪
戰績:1勝8敗(當中有能天使x2,華沙哥+豬咀組合)

第一次正式咁玩gvgn,可能因為轉左1line既關係,被挑機會大增,好多時都未坐暖個屎忽就已經被挑走
個人感覺:要經常性ND,少一次都分分鐘死,可能因為仍然有種慣性:開炮等收炮,唔識ND
見到有好多高實用招式,善用ND做出連槍,一擊脫離等戰術
由於時間太少,加上對手變化不大,,所以未能夠測試其他機體,期待再搞一次活動

原帖由 拉‧魯‧古魯謝 於 2009-3-29 03:31 PM 發表
日期:3月29日
時間:預計5點開始
地點:九龍灣德福廣場II期頂樓VZ
參與人士:
拉‧魯‧古魯謝(主辦單位)
master84ng(主辦單位)
歡迎各版友馬上出動,無論實力如何均歡迎賜教

你地太遲開post哦..應該話係搞果日之前發post會好o的..

我諗依家無邊個係度呢..

原帖由 思艾奈 於 2009-3-29 04:36 PM 發表

你地太遲開post哦..應該話係搞果日之前發post會好o的..

我諗依家無邊個係度呢..

http://www5.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3330853&extra=page=1
呢度咩泥??
係mtr中= =

原帖由 拉‧魯‧古魯謝 於 2009-3-29 05:06 PM 發表

http://www5.2000fun.com/bbs/view ... 53&extra=page=1
呢度咩泥??
係mtr中= =

果度我以為你地私約的說

你地加油~玩完番黎打感想喎

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

你吾明朝先post= =
早1-2日都好啦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 02:10 PM , Processed in 0.028022 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存