2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 都見到唔小人傾外掛既問題..小弟亦有己見想發表一下 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 都見到唔小人傾外掛既問題..小弟亦有己見想發表一下 [複製鏈接]

小弟發出呢一個post,,唔係想挑起舌戰,,只係一些分享,,
如有雷同..實屬巧合..請各位不要對號入座

但係一班用外掛既玩家,,真係太自欺欺人了....
無錯,,各玩家都有自由做自已想做既野...但係自由既定義係咩@@?

最基本,,自已既自由唔能夠干擾到人地既自由,,,相反的話,,點解你可以有自由而我無??
我有我既自由係一個場地打怪,,做任務升級,,但係相信我唔可以用我既自由係果一個場地到不停用外掛搶怪....
咁樣唔係已經對唔用外掛既玩家作出左一個好大既干擾咩??..令其他玩家失去左自由咩
但係係最近既post裡面..見到有外掛者大言不慚的說...
"""""我地用外掛,,對人無影響,,又令隻game無咁法汁,,多d人玩""""""
最諷刺既係,,不停趕人走既,,乜唔係外掛使用者咩???
更有外掛使用者以""以掛敵掛,才是王道""的論點
去支持自已使用外掛..
那就回到不用手動既遊戲裡做
腦殘..廢人
但係好肯定咁講,,呢個Game,,一定唔係留你地呢班腦殘同廢人既地方
腦殘同廢人係無罪架.....

..但點解要係到影響其他人呢@@?
4個字,,損人利己
同做賊人無咩分別...
國有國法,,家有家規,,,
警察見唔到你犯案,,拉你唔到唔代表你地冇做錯事"

在此我係到講一句,,希望停止所有影響人,,干擾到人既行為....
反正再撐落去,,做錯既人只會顯得更加無品"

在此更希望代理能夠加快行動...阻止一切唔公平以及破壞規則既事再發生

已有 1 人評分威望 收起 理由
蠟筆小新s + 10 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

講得好...用外掛既人唔岩...橘子垃圾既代理服務更加唔岩...在唔做野橘子真係等汁粒...垃圾到咁 :smilie_/(:

原帖由 SIU豪仔仔 於 2009-3-29 04:02 PM 發表
講得好...用外掛既人唔岩...橘子垃圾既代理服務更加唔岩...在唔做野橘子真係等汁粒...垃圾到咁 :smilie_/(:

好玩既網上遊戲..唔係單方面出色就可以做到
最基本代理以及玩家要合作....
但係可以見到玩家既果一方面..........非常唔合作

講得好!!!!! D死外掛佬 最好死Q晒佢...

有時我係到諗,,,
外掛使用者連玩遊戲都可以咁無出色
呢一o的人係社會工作既時候..會唔會好似打機一樣咁無出色呢..又會有咩貢獻呢...

用外掛不如唔好玩!!

原帖由 快貓~ 於 2009-3-29 03:49 PM 發表
小弟發出呢一個post,,唔係想挑起舌戰,,只係一些分享,,
如有雷同..實屬巧合..請各位不要對號入座

但係一班用外掛既玩家,,真係太自欺欺人了....
無錯,,各玩家都有自由做自已想做既野...但係自由既定義係咩@@?

...

師兄講得好

(同做賊人無咩分別...
警察見唔到你犯案,,拉你唔到唔代表你地冇做錯事")

尼幾句講得好正

好明顯係d幣商開九百幾個外掛係度掛錢喇= ="

原帖由 slash03 於 2009-3-29 10:31 PM 發表
好明顯係d幣商開九百幾個外掛係度掛錢喇= ="

幣商係一個好主要既問題
但係玩家方面呢,,,,,,,,,,,,,,,,,希望大家既眼睛係雪亮既,..頭腦清醒既
識得睇清咩係岩,,咩係錯
用外掛既希望可以停止
而見人用既唔好有個心態,,,話要人掛我又掛

都係果句啦
你有冇用過分享程式非法下載,, 都係犯法 侵犯版權
咁你又去dl?歌or電影

同做賊人無咩分別...

不要對號入座

原帖由 Baby^.^ 於 2009-3-29 10:51 PM 發表
都係果句啦

同做賊人無咩分別...

不要對號入座

我就睇o的外掛使用者可以得戚幾耐
睇下幾時開始會玩封帳^^"
可能唔封都唔定,,但係即管等啦為有

哈你咁樣講開
我電腦裡面又真係無你講既所謂分享程式
但係歌手既碟就一張一張咁排晒我屋企個架裡面^^"

純屬分享個人意見

笑傲無雙 玩過星曲WEB

而家外掛問題好似並唔係最嚴重....
最嚴重似係DELAY問題多D~

e.g 1個幾1身家既人,, 但d錢唔係正途搵返黎,, 但用左3年時間有1億
    有一日你有機會學佢3年搵1億 你會去學佢??
    還是做正義 搵正途既錢 搵十世都搵唔到1億??
      有錢就是萬能
    我諗好多人都有學佢,, 但唔會有人講出黎我搵左1億

呢點我討論外掛收費會失流(部份)玩家
    討論區多人支持手動不代表遊戲入面手動多過外掛
    外掛多唔多人用 反外掛人士一早就爆左出黎,,
      邊到邊到多外掛,, 連怪都殺唔到,,  就証明佔左一部份

不停用外掛搶怪
    7年前既外掛都有得set不會搶怪,,

同做賊人無咩分別...
      警察見唔到你犯案,,拉你唔到唔代表你地冇做錯事

最後討論還討論,, 唔係下下都要出口傷人引起筆戰,,

原帖由 快貓~ 於 2009-3-29 11:00 PM 發表

我就睇o的外掛使用者可以得戚幾耐
睇下幾時開始會玩封帳^^"
可能唔封都唔定,,但係即管等啦為有

哈你咁樣講開
我電腦裡面又真係無你講既所謂分享程式
但係歌手既碟就一張一張咁排晒我屋企個架裡面^^"

...

係就好啦,,  我只怕人做得出不敢認,,
抄你句野,, 不要對號入座

原帖由 Baby^.^ 於 2009-3-29 11:24 PM 發表

係就好啦,,  我只怕人做得出不敢認,,
抄你句野,, 不要對號入座

就是你要話我是對號入座亦沒法子
只是我對外掛使用者一o的既意見^^
希望你可以明白啦

計算機,,都係整懶人,, 令到腦衰退, , 都係一個程式,, 都係害人腦殘,,
改用心算  腦部運動@@"

原帖由 快貓~ 於 2009-3-29 11:50 PM 發表

就是你要話我是對號入座亦沒法子
只是我對外掛使用者一o的既意見^^
希望你可以明白啦

你爭住認我都冇辦法

我只是普通市民,, 入黎分享我既體法,, 討論而已

原帖由 Baby^.^ 於 2009-3-29 11:53 PM 發表
計算機,,都係整懶人,, 令到腦衰退, , 都係一個程式,, 都係害人腦殘,,
改用心算  腦部運動@@"

既然識得咁樣諗
點解仲會有人用外掛呢??
乜遊戲唔係為左比喜歡遊戲既人玩架咩??
點解要變成一個腦殘既活動?

相反你所講既計算
我清楚知道有喜歡計算的人,會常以心算去計數,到自已能力以外先會考慮使用計算機
但係網上遊戲呢??那裡來自已能力以外???

幣商掛幣,,用作賣錢,,個人認為怪不得
佢地聰明,,可以無本生利
若為生計既事,,本人諗為真係無辨法

但係一o的玩家呢??
就只是為左私心
影響到了其他人
問良心可以過得去嗎??

原帖由 Baby^.^ 於 2009-3-29 11:58 PM 發表

你爭住認我都冇辦法

我只是普通市民,, 入黎分享我既體法,, 討論而已face_l_18: face_l_18:

我無意係呢到引起舌戰^^
請閣下可以收斂一下用詞.唔該

仲有一個重點, 就係爛橙D GAME 唔知點解好多都外掛得好猖狂下....

我差不多每次玩爛橙D GAME 都有呢個感覺...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 09:27 PM , Processed in 0.040473 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存