2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 唔係話幫橘子,不過都入黎up下喇"
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 唔係話幫橘子,不過都入黎up下喇" [複製鏈接]

其實點解大家成日都要小橘子呢..?
好話唔好聽..人地都係搵兩餐姐。
唔洗小人地全家呀..?
好多人都好似d冇得打機就發癲既小朋友咁...
但係...
可唔可以企係人地立埸諗下呢..?
大家話多外掛...
咁你估橘子又好想有外掛呀?
個個只係識小橘子唔理外掛...
但係你地估外掛咁易搞掂咖咩??
你估一個防外掛程式就整就整到出黎咖喇??
唔洗時間既??
d人成日得把口係度小人..
咁勁..你黎整呀..
橘子維護你地又小佢...
又話lag..
維護幫你地整又小人..
係唔係都要俾你地小..
想點呀..?
上網速度lag..
你估又係橘子整lag你地咖咩..?
維護整得唔好..
又話人唔做野..
咁科技呢樣野係唔係話100%得先?
科技既野唔係話樣樣一定整到...
都有失敗既時間...
唔洗幾十個post都係小人呀??
打機打遲陣姐..?
唔洗咁燥既..
我唔係話幫橘子..
只係有感而發..
唔中意既可以唔回,可以唔睇,
但係唔好係度嘈,唔該..

我都覺得人地d外掛吾系話封就封哂既-.-

科技既野唔係話有就有..
要時間咖..
有外掛就一定有防外掛?
唔一定咖..

果班外掛全部都係打錢商~
鬼叫香港地咁q多人幫襯幣商買幣咩~
怪就怪香港人貪小便宜啦~

而lag的問題就一定係橘子問題~
雖我係hkbn~但都要幫下pccw
我唔想隻game得返hkbn用戶玩~

橘子hkbn合作分明係想其他用戶跳槽轉買hkbn

heat project都有防外掛程式 nPro
可惜都是有...

版主勁

有人講D野象番個人講人的說話La

回復 6# 1bb 的帖子

版主還是樓主

我半同意啦。
因為有次修server話明修完點知...斷修再斷修超過3次或以上,事不過3嗎,果時仲同人跑緊糧,拎一包斷一次仲要係消糧果老野身邊斷3次。
捉外掛方面我都見到有明顯捉過既,之前見到成班3xlv外掛係到打怪 過左幾 日封左d ,明顯見到d新外掛係低lv再練。
至於lag既成因有好多聽聞:
外掛爆server。
佢限其他網路公司網速,為求玩家轉網路公c。
佢個server根本有問題係到話網絡供應商有問題,但證實唔係網絡供應商問題。
回報交左信等如沒交過白廢心機,都係果幾句,所以因為好多人投訴左佢先有反應,整整佢個server,都算係有反應既。[/color]
今日解決問題我諗可以平息到之前大家既冤氣。
以上是pccw用戶本人意見,如有不應同大家講黎一齊分享。

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

好認同樓主既講法 終於有人肯企出黎幫橙子講好說話

人地gm都系搵2餐姐,你估佢系你工人咩
整得隻免費game出黎比你玩仲呢樣果樣
玩單機game丫笨!咁咪唔lag囉

e+d小朋友一有問題就系唔系都投訴
意見可以比,但唔洗小人掛!?

笑傲無雙

我反而對呢d維護呀...外掛呀...冇咩感覺...
只係覺得有一點不足...就係成日都冇預警咁關ser...= ="
畢竟唔係成日上官網留意d消息....
若果可以ga話...希望關ser既時候有時間提示來
預早下線..咁會比較好d~~

樓主 講既都部都係埋沒良心既說話 >>>人地都係搵兩餐姐。?? 有時好多野都係將心比己  
劉德華都話今時今日既服務態度邊得嫁? 你好 玩家都唔會點叉 爛橙啦 你吾好既 當然係收到好多不滿既投訴。

有感而發下先~
唔係話想插樓主
平心靜氣討論下

(首先表明從來冇公開小過橘子))
其實橘子佢係有聽 有改過
不過  我覺得佢改得唔徹底
就好似防外掛咁  
其實而家有好多現成既防外掛程式俾佢揀 np, gameguard etc..~
但係佢始終都唔肯將一個防外掛程式加落隻game度
寧願日日用唔少時間去check你有冇外掛..
咁你話係咪   有"不足"既地方呢

另外想講少少關於維護
聽到橘子話維護幫我地玩家改善d咩
當然係好事啦
但係  佢維護之前點解唔可以早d通知左先呢?
[我個人]主要都係不滿佢呢點姐..
每次都突然cut左你線
都唔知有幾多無辜玩家因為咁..
而喪失一條小小既生命T^T

對於lag既問題
每次其實我都係朝早唔lag 好順
6點打後就開始有delay  仲愈來愈嚴重
我諗...冇咩可能會係  我地個個既上網公司
到左夜晚就開始傳輸得慢嘛-.-
我諗你都唔否定佢server既問題吧-_-?

打錯

係樓主!!!!!!!!!!!!!!!!!

np=唔係防雙開??, gameguard=呢過好少見,因為玩之前game都係新版np防登防雙開 etc=呢個好少見

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

原帖由 [帥哥]潘西 於 2009-3-31 01:41 PM 發表
我半同意啦。
因為有次修server話明修完點知...斷修再斷修超過3次或以上,事不過3嗎,果時仲同人跑緊糧,拎一包斷一次仲要係消糧果老野身邊斷3次。
捉外掛方面我都見到有明顯捉過既,之前見到成班3xlv外掛係到打怪 ...

1.你估修理呢樣野1次就搞掂咩-,-

佢限其他網路公司網速,為求玩家轉網路公c。
pccw一向有問題,我而家都用緊pccw,同佢既網絡電話
電話有時傾傾下都會冇晒聲,我琴晚仲要上唔到網(唔關冇交錢事,佢地話系佢地內部網絡有問題)
為求玩家轉網路公c  你估真系有人為左佢轉?
而家咁多game,我諗d人唔會為左小小野轉公司囉-,-
外掛+幣商搞lag呢個問題無可否認

回報交左信等如沒交過白廢心機,都係果幾句
千鳩幾人投拆,你估佢地唔洗開會傾下?-,-

只系個人意見=]

etc 即係等等等等  既意思-_-"
其實我唔熟防外掛程式
重點係想講  有好多現成既俾佢揀咁姐-_-"

樓主你係咪第一日玩?.?
我話俾你聽:『
外掛話封 封極都封唔晒
剩捉幾隻雞仔扮有做野
lag機問題有修 仲好勸力咁一個星期修n咁多次
每次修都唔係game到通知一聲
最主要既係 每次修完=冇修一樣!』
你話我地成日小橘子 唔企係佢既立場諗下...
你一定冇做過M記,你明唔明什麼叫以客為主!?
我個時做一日最少要忍三四次俾d客話...
但回頭諗做野就係咁,如果唔係邊有錢開飯...
既然橘子做得代理,點解佢冇責任整好隻game開好個server?
反而要人地幫佢講好說話...你仲盲目咁話大家剩係識小佢?
你有冇企係大家既立場諗下?
點解大家係唔係都要小佢?因為大家得閒無聊冇野做?
你答唔答得出!?我問你!

原帖由 雪左 於 2009-3-31 13:14 發表
其實點解大家成日都要小橘子呢..?
好話唔好聽..人地都係搵兩餐姐。
唔洗小人地全家呀..?
好多人都好似d冇得打機就發癲既小朋友咁...
但係...
可唔可以企係人地立埸諗下呢..?
大家話多外掛...
咁你估橘子又好想 ...

人地雖然都係打工,但係無人出聲咁隻遊戲就會無改善

首先我無估修理呢樣野1次就搞掂,因為佢寫明搞掂可以玩,一入就斷前排d文章有人討論過。
pccw我只用他= =上網跟moov 沒咩問題上網機低於0斷線,只係收錢好準時,一過左又要交多錢補接條費。
為求玩家轉網路公c  ,呢樣野我認同我地dpccw仲有合約係身唔會隨便轉既。
我唔排隨佢地有開會,因為多數都係有人投訴,多數細粒野果d擋住,大粒野好難先收到料。

樓主係唔係雪s左
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 12:41 PM , Processed in 0.038646 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存