2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 唔係話幫橘子,不過都入黎up下喇"
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 雪左
go

[分享] 唔係話幫橘子,不過都入黎up下喇"

原帖由 Smile潔 於 2009-3-31 03:02 PM 發表

根本就係橘子既問題
外掛點解wow可以捉得咁好?
係因為重視隻game,重視d玩家
橘子做過d乜?
佢維護,唔係問題
但係維護唔down聲俾d玩家知就係一個大問題
幾多人因為咁樣浪費曬d仙玉?
血汗錢黎架
維 ...

因為wow冇商城,冇人會缺幣,所以唔會有打錢商想去掛幣

我開一日工已經等於m記兩個月人工..
= =樓主做性行 = =?
武獅同特技=口=

原帖由 [帥哥]潘西 於 2009-3-31 03:10 PM 發表

:smilie_:10:
無奈地笑了~~~

原帖由 [帥哥]潘西 於 2009-3-31 03:10 PM 發表
武獅同特技=口=

笑..
唔識咩行業就上網搵下..
睇多d電視可能都會知..
同埋係"武師"唔係武"獅"..
e家一日搵千蚊既行業大把..
有時唔止幾千..
萬2蚊一日都有..
只係你視野太細..
只係睇到打工既工作..
而睇唔到其他工作姐..

我到企係佢到諗
咁佢又有冇諗過我地
將心比己..
邊有人鐘意對住d機械式打怪咁人玩
邊有人鐘意行兩步又要等佢定完格(我次次都比佢整死)
邊有人鐘意要大量錢換極少點數(比起台灣貴幾多 心照)

係我都同意外掛問題係難搞做唔到都唔怪得佢
但佢有冇認真去做過 佢就連一個防外都冇
e個唔係科5科既問題囉我認為....

另外佢接投數方面一定多嫁喇
我都比佢唔少佢 但佢d回覆次次都係機械式
咩會跟進牙之類....
有陣時真係覺得風馬牛不相及...亂咁比d野我就算

其實最初知道橘子做代表都覺得係ok的
雖然唔多玩佢的game..
但以前巨商都叫ok....
不過佢之前就幾個字斷一次
e家就幾個字定你一次格(6點打後)
佢地都係搵兩餐姐
我地又何妨都係打機姐....
你好我都好 兩羸有何不好
比d心整好 咁佢又有兩餐我地都有機打

原帖由 ~浩宏~ 於 2009-3-31 03:19 PM 發表
我到企係佢到諗
咁佢又有冇諗過我地
將心比己..
邊有人鐘意對住d機械式打怪咁人玩
邊有人鐘意行兩步又要等佢定完格(我次次都比佢整死)
邊有人鐘意要大量錢換極少點數(比起台灣貴幾多 心照)

係我都同意外掛問 ...

幾中意你~夠平心靜氣~
唔似d打機打上腦既傻仔咁^^
係既~其實佢既點數真係貴左d
但係你又唔可以拎台灣同香港比..
因為兩地消費力唔同..
香港真係咩都貴..
所以點數貴都唔出奇..
同埋佢game入面都可以就咁用game錢黎換點數喇~
呢樣都已經保返數..
同埋..
呢隻免費俾你地玩咖,
你地唔中意可以真係唔玩..
你玩呢隻game可以唔俾一分一毫..
所以冇得要求咁多...
好多人成日係度話呢樣唔好果樣唔好...
打機..只係娛樂黎..
係人地代理商免費俾你地既娛樂..
你地仲要求咁多做咩..?

我本多好少回復呢d話題忍唔住d人係到「狗嗡」做擦鞋仔
第一:樓主  你有冇聽過一句說話 顧客永遠是對的<---(你冇做服務行業 你自己要上多d網睇啦 識話人自己就係到「狗嗡」
第二:咁多插佢唔封外掛 因為大家利益受損了 咁簡單都唔明 我同意有人話我拎遠佢日日check下d外掛好過整正什麼防外掛(正所謂:道高一尺魔高一杖)治標唔治本
第三:lag問題:基本雙方面啦 我冇意見 我估佢慢慢加大空間 可以大空間要多d錢呱<---估計
個人意見
                  最後廣告時間a_a:天機  口o口(劍俠)42級
                                         華o陀(天君)42級
                                                                                          歡迎副本及40法寶

笑傲無雙

唉~第一日開acc就開埋d咁既post...想唔比人插都唔得la

唔少下佢, 又點會有進步先!

樓主你唔好講埋d廢話好唔好
而家隻game我有份買點俾錢玩架
佢既商城問題再加埋冇端端斷線,令我損失唔少仙玉啦
佢咁既服務我想唔小爛橙都好難
仲有,咁點解OMG d game又咁成功冇外掛丫
分明就係死爛橙廢,完全唔覺得唔小得佢lo
佢而家唔係冇收入wo,佢食我地錢,d商城野又貴過台版多多聲
咁都唔小得,點先小得呀,你答我丫,自命正義既樓主

點解要開ac 講呢??
唔敢用真身講?
註冊時間2009-3-31 最後登錄2009-3-31

樓主,你咁講野又唔啱la,佢地做得代理,搞好個ser係佢地應該做ga事,佢地做得唔好就要出聲ga la
你話佢地都係打份工,咁d警察係咪唔駛幫你捉賊呀,你ga事又關佢地咩事先,d警察都係打份工姐
仲有ga係,你唔可以話呢隻game係免費ga,都有好多人會買點黎玩,佢只係商城制
除非呢隻game真係完全唔收月費同又唔係商城制ga話,完全冇金錢上ga交易先可以話係免費

樓主又知唔係臭橙整LAG我地-.-
企業同企業間有黑箱作業有又邊個知
我覺得臭橙係抵俾人鬧既-3-
佢D點又唔係平
商城野又貴過台灣大陸好多
但係服務就差幾皮
一咪淨係掛住搵錢-3-
搵錢之餘俾返小小良心好

樓主你係唔係gm?好博屌你講d野.....
1)咁科技呢樣野係唔係話100%得先?
科技既野唔係話樣樣一定整到...
都有失敗既時間

你試睇下間柒橘  代理左幾q多隻gamr先講野啦 幾十隻game科技都咁廢....
完全唔關科技事囉......失敗?幾十隻game比佢代理左 失敗既%都咁高?仲要唔係失敗1次係十幾...值得講係科技失敗既時間?笑左囉.....好似你寫on8呢3個字咁會唔會次次失敗左寫左on9呢3隻字呀..

2)連線問題
官方仲要出q埋方法比我地試係唔係自己網絡問題!ok我試~fk點知係完全唔關事順到嘔個隻ms,,不過佢都仲要話係網絡公司問題值唔值插爆佢?衰左又唔應唔值幫

3)外掛問題
係有心就一早出左防外掛程式啦..宜家有咁隻防外掛既程式
佢連一隻都冇裝到呀....如果佢安左都係防唔到都話冇野講..宜家佢連裝都費事裝...
人地post影埋相
幾十個外掛佬可以掛左成日幾個鐘or成日冇人理既?<可能唔止幾十個可能有幾百個
所以搞到交易ser又有人光明正大咁話賣外掛..又賣錢55蚊100蚊 搞到物價直線上升

4)橘子維護
維左=冇維 好記得上次晚上維左15分鐘 維完入去玩左2分鐘又話維過...大佬未試清楚就開ser...維唔店就唔好話15分鐘啦 公測先黎咁多野維?封測就可以冇事咁搞笑? 跟本就係專搵多人上線個段時間黎維修
維護話維就維gm入ser 倒數5分鐘都得掛??公告又出得遲有時彈左先知佢維護
有時一日可以維4-6次=1-2個月既例行維護啦

5)打機點唔炆法???
你眼前有隻神寵,做緊副本差小小小小就做完冇啦啦一個緊急維護彈晒game你話on唔on8+1先????有金係地都唔識汁啦..因為大家彈晒game

我唔係嘈係反映我對柒橘  肺腑之言...有咁多隻game竟然係可以吸收唔到應有既經驗
仲要懶科技失敗唔好引我笑  你用心諗下啦

原帖由 雪左 於 2009-3-31 03:26 PM 發表

幾中意你~夠平心靜氣~
因為兩地消費力唔同..
香港真係咩都貴..
所以點數貴都唔出奇..
同埋佢game入面都可以就咁用g ...

你都識講打機..只係..
係人地代理商免費俾你地既娛樂..
都娛樂..得唔開公平\外掛 咁仲算係咩娛樂黎?
比人當傻仔咁玩 既娛樂..?

原帖由 kkkybb 於 2009-3-31 02:00 PM 發表

一次過封晒咩-.-封左有得開過隻人再掛
一陣封錯左d人又投拆,又小多次
隻隻game都系咁架啦,都慣晒啦
你第一日玩online game/你咁大過人淨系玩過呢隻game?

你話你做m記果陣比人小
咁你又有冇改下自己工作態 ...

咁唔一次過封晒囉..裝返個防外掛既程式係到當係fu洐下我地都唔做
佢代理d gamr隻隻都係多外掛架啦...完全吸收唔到教訓囉
d外掛都唔知係唔係佢間野放出黎<<<<<<個人意見

原帖由 雪左 於 2009-3-31 03:26 PM 發表

幾中意你~夠平心靜氣~
因為兩地消費力唔同..
香港真係咩都貴..
所以點數貴都唔出奇..
同埋佢game入面都可以就咁用g ...

我都好認同你嘅睇法,我都係為左娛樂
如果lag ge時段,我就玩其他game
不會為封頂 而去升level
等新game一出,我就會轉game
所以不會花錢去玩沒完沒了的遊戲

原帖由 雪左 於 2009-3-31 02:53 PM 發表
[quote]原帖由 tokyo5324616 於 2009-3-31 01:53 PM 發表
首先講左我自己先..
對唔住..
我真係未做過m記..
我冇讀書個時已經出黎做緊武師同特技..
我開一日 ...

你有冇聽過工係冇分高定低架..只要有人做就係好工呀
你話人做m記低等?你夠話自己冇讀書啦又好高等?你柒左啦
你估好似你冇讀書就有得做架啦?咁個個都跟你做緊武師同特技..啦得個講字
你話你做緊武師同特技..?我夠話我係明星.導演啦你都kai 得個講字

首先樓主觀點已經好有問題,唔通唔俾錢玩就唔係客?...
買衫果d就係客?唔買衫就唔係客?咁既思想,我諗你開既店一定唔會好生意,
唔買衫果d你唔會去sell下佢架?討得佢歡心佢一定幫你買架.
其實入得去玩game已經係你既客人,
你而家係向人sell緊樣野,緊係要俾最好服務態度人,
你好服務既點貴既點數個客都買得開心,
因為你俾到件好貨人囉.而家你俾件爛貨我仲要我買?個客俾意見你又唔接受,要你令去搞返店佢者,
都做唔到,咁既售貨員都想搵到兩餐....真係笑.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 08:18 PM , Processed in 0.041815 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存