2000FUN論壇

搜索
go

我地要搶地!!!!

十週年勳章(賀詞)

>>>過去>>>>>>黃國人都唔講報告~_~
                                  E.G: 有死靈係E4 果D-,-
                                  仲有-.- 有D人比人圍都唔走~3~死人死得太多 其實死4次就好多
                                             仲有D人唔食水 唔買水 400HP仲要沖 `我有時都係~_~`
                                 做到果行野係咁減~_~
                                 雙手戰太小-.-壓唔到路
                                           係國戰壓線 好重要+_+
                                唔識起野 可以比水晶人地起OR出野 唔好是但出左就算
>>>NOW CH左好多野@0@>>>>有報告LA!!!!!!!!
                                                比人圍都會走!!!!勁野
                                                                 食水~~~
                                             不過 都係小左D 雙手戰 壓線 好重要+_+
                                                            工人都識比水晶LA A_A
                                        如果係咁洛去 一直保持A_A 搶回曬D 地
                                                            都係要多D 看頻道 看指揮 記住係國家 唔係自己一個
不過 D人都係散左DD 要推人都係10~11人先推到 唔好走到咁散~_~

實力~技術~團結~~都冇既表演~___~

十週年勳章(賀詞)

其實 有個方法可以保持果行野~_~(你可能講我都知LA~_~) 我自係提吓你姐~_~
E.G 20個人一條路  死左10人  10人可以保持住唔好死 等死左個10個人OR更多人 回來 先攻同推路
唔好得10個人就沖去死

那10個消耗會好快玩完  到時真係好多召0.0
無拉拉多左10隻召出黎

幻想中...............

街人太多~
弓法太多~個個縮哂係後面打~諗住又安全又打到傷
頭到來咪又係人又殺唔到~線又壓唔成
頭5分鐘可以起唔到2枝ob真係西飛利
擴地唔擴前先擴哂後面先~
主線唔搶時間起at走去擴後面同補黑位咁點守
見輸都仲係要前線送死~都唔識去偷ob個d
牆又唔識起~叫人守又冇人守

e個就係黃國

十週年勳章(賀詞)

總之 我地NOW 要CH!
我唔信CH左我地唔係勁國~~~

冇人帶頭沖,
就算有,
d人都唔跟

E句真係經常聽= ="

聽下萛.......

街團邊有合作嫁=__________=
個個都分開打邊到有力量同人死過丫=__________=
睇幻影就知,一班人衢過黎熔左死門,之後即閃,真係團結到咩咁@w@

原帖由 迷失荒稜 於 2009-4-1 09:51 PM 發表
街團邊有合作嫁=__________=
個個都分開打邊到有力量同人死過丫=__________=
睇幻影就知,一班人衢過黎熔左死門,之後即閃,真係團結到咩咁@w@

如果你要打死門既話
我肯定你叫一堆刀遊去佢地一定肯=.=

事實與理論能否接軌....有沒有相交的一日...請施主三思@0@

十週年勳章(賀詞)

可以~_~ 黃國多左好多新人

原帖由 c793793 於 2009-4-1 08:51 PM 發表
冇人帶頭沖,
就算有,
d人都唔跟

我咪就係第一個沖既人黎囉= =
d人跟唔跟都已經唔重要   太多次   佢地死晒   搞到我俾圍

同埋搶咁多做咩= =?
守國任仲好啦....

原帖由 櫻斬 於 2009-4-3 08:07 PM 發表

我咪就係第一個沖既人黎囉= =
d人跟唔跟都已經唔重要   太多次   佢地死晒   搞到我俾圍

我都係沖果d...
都唔知點解d人可以一次過比人打到門口仲可以退=.=
次次都係留我係度,
成班走曬唔知去邊...
我死左佢地就話我係咁死=.=

十週年勳章(賀詞)

搶地型D+_+
多人就唔洗退LA-_-

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 07:45 AM , Processed in 0.033498 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存