2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 大家入來睇發現超級大騙子黑焰->忍及大騙案!!!! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 大家入來睇發現超級大騙子黑焰->忍及大騙案!!!!

大家在尋仙入面辛苦地捉寵,賣東西賺錢!!!
事發今日5點我見有人賣6706原型 緊係問價買,同佢講價好平有交易
咁我叫交易中間交易,交易之時我放了錢,他又放了寵6706,我按了確定,他都按了確定,我再按交易,等了5秒,我問你按左交易未?他話按了交易,但係交易沒有成功,我問他賣唔賣?他說賣...
我們不停地交易廿幾次都沒有成功< 好煩>,是有bug?我叫他擺檔賣比我,他不肯,說擺檔少錢,但我可以同分身交易 ,開始我有懷疑他,再次交易他終於出招  (偷龍轉鳳)小朋友玩意,不停換蛋交易,先6706比你睇等你確定之後佢就換左隻4605垃圾強左按確定騙你錢,我見他換幾次了,當我睇唔到比錢佢,佢傻的!!!!! 大家注意交易時睇清楚交易物品 換野時有!尋仙交易很好有提示! 又有確定 之後交易!
不法之徒很多大家小心注意自己辛苦搵的錢!!!!!!!!!
有可疑交易不成功 叫他 <擺檔>賣野!!!最好的方法!!
公頻叫時,很多朋友比他騙很多錢大家要小心,錢沒有了下次要小心,好人賺錢不難努力就可以, 加油!
今次事件希望可以幫大家減少財物損失!!!

有個朋友提供比他騙另一種方法!
賣隻6706寵   100金 之後交易好多次都不成功,之後有一次交易,交易時他打10金/100銅交易 去騙你錢,大家要注意物品同金錢 先好確定,睇清楚,不要急,不要偷快,有心買賣不要過急!!!
希望大家努力!加油!!!!!打拼!!!!!!!
今日維護之後順左好多 正!!!!!!!!

發post希望大家有公平的交易!!

已有 2 人評分威望 Good 收起 理由
蠟筆小新s + 10 感謝分享!
…啊雪… + 1 提出不法玩家0_0

總評分:  威望 + 10  Good + 1   查看全部評分

十卜大佬/  \*v*~~~

推一推@@

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

咁pk ga= =''

題外話
你要唔要5706 原型黃鼠呢-0- 成長同技點都有8字頭~

十週年勳章(賀詞)

呢個招數又係出現左成十年=.=~
騙子真係回哂帶

原帖由 雲路 於 2009-3-31 07:15 PM 發表
呢個招數又係出現左成十年=.=~
騙子真係回哂帶

橋唔怕舊...最緊要受...重有大把傻仔上當 ...出左幾多年...又有咩分別?

大家要密切留意交易時候,金錢物品,別心急,又有人中伏-.-

我最想知呢條友幾lv
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:08 PM , Processed in 0.034351 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存