2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 高達街機系列 GvsG Next幾個問題
返回列表 發新帖 回覆
go

GvsG Next幾個問題

美少女高達個神掌有無得hit end?如果有點出?
卡碧利令人唔郁得個招點出 射程大概有幾遠?
V2 著AB裝時間係咪長左? RELOAD時間都係長左?

多謝各位

原帖由 saberchaos 於 2009-4-3 01:40 PM 發表
美少女高達個神掌有無得hit end?如果有點出?
卡碧利令人唔郁得個招點出 射程大概有幾遠?
V2 著AB裝時間係咪長左? RELOAD時間都係長左?

多謝各位

美少女高達狂戰士之後先有HIT END

卡碧尼令人唔郁果招??係既就係後格

V2 AB今作得返16秒~RELOAD時間無留意..挑機你唔會有第2次變裝..電腦多數用黎回BR..問題不大

原帖由 思艾奈 於 2009-4-3 03:11 PM 發表

美少女高達狂戰士之後先有HIT END

卡碧尼令人唔郁果招?プレッシャー?係既就係後格

V2 AB今作得返16秒~RELOAD時間無留意..挑機你唔會有第2次變裝..電腦多數用黎回BR..問題不大

果招好似唔係後格黎架彼
我見係Weapon果度有既  開左之後要人地格你先會有效果

原帖由 killer0159 於 2009-4-4 05:54 PM 發表

果招好似唔係後格黎架彼
我見係Weapon果度有既  開左之後要人地格你先會有效果

就咁出無人理你果陣係一堆紫氣圍住機身..格你o的氣(?)就會擴大到差唔多有核彈既範圍嘛

咪後格囉~
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:56 AM , Processed in 0.026974 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存