2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 巨商 《巨商》心得區 朝鮮3隻2轉教學(臣,權,許)必升三寶!
返回列表 發新帖 回覆
go

朝鮮3隻2轉教學(臣,權,許)必升三寶! [複製鏈接]

似乎我既文章比人誤解了,我呢個post係講朝鮮,係人都知其他國既2轉好,但係我係講朝鮮~
申2係另一隻唔錯選擇,但我未升過,所以不發佈~ 另外文章更改左,希望高手再幫幫手~

個人認為必升三寶 (,,)
臣2: 清怪又得,打王又得~ 必升
本人點法: 800法 400力 全血
(清怪及打王點法)

權2: 無敵武將~ 必升
本人點法: 800法 2500血 全力
(力會影響技術扣怪,所以加力好重要,驚死可以加多D血)

許2: 打王佳寶~ 必升
本人點法: 1000法 全力
(400-500力大致上可以秒到好多怪,驚死可以加血)
升法:
方法唔會太快,但會好安全~!
需要兵: 大定,3隻mp女, 許1,權1,臣1 (建議3隻有哂)
升級次序: --> -->
首頁先 帶許1 去打惡熊 直到 40-90 Lv, 因無其他武將或兵既關系~ 最安全係打惡熊到90Lv
(夠打既可以升到40-50Lv再去打親衛,但要小心~!)
先放大定, 許1 再係多怪地方狂放技,就可以(唔夠魔,搵mp女)~
就咁升完許2 , 之後升權2 喇~
首頁先權1 應該吸引 30 Lv 上, 未夠1萬戰既人,可以再打惡熊或親衛,直到90Lv
如有其他兵或武將幫手的話,各位可以打幽靈海底王,無既人講打返惡熊或親衛~!
(只要狂爆暴雷,再搵mp女後補就可以~)
就咁可以升完權2 , 之後升臣2 喇~
臣2 升Lv 比較難,因為佢係單體技~ 所以需要權2幫助~
到時臣1 應該 50 Lv 上, 所以放最後較易升~
未夠1萬戰的人,為有打惡熊或親衛,直到90Lv
夠1萬戰帶臣1 同 權2 去打幽靈海底王
就咁打幽靈海底王 打到 90 Lv
(搵權2 開技頂怪, 臣1再係後邊汁雞~)
就咁有 3 隻2轉, 同樣只係打惡熊,親衛,幽靈海底王,3種打法~
其實升呢3隻2轉既難道只係一般~

另外附送新手搵錢法:
1. 帶兵升Lv (升緊2轉或者升完2轉就易)
2. 打舊太斧 (1把55m-60m,新手不錯吧)
3. 打藍石 (1粒20m,打新手怪,易有)
4. 打80介 (難有,但係1000m 1粒)
5. 解國任直到最尾,有裝~

注: 過左好耐,d資料唔知岩唔岩用!

已有 1 人評分威望 收起 理由
PC@傻駿 + 15 感謝分享!

總評分:  威望 + 15   查看全部評分

但幽靈海底王定唔到=.=好難打架喎@o@

玩朝唔用申2係傻佬~.~

升許把輪咩?

廢到嘔- -

許2仲有冇佢既價值@@"?

西2已經完全勁過佢(係冇裝冇念力師冇陰陽師幫手)

80LV唔需要念力師都可以秒炎王~許2??90LV就應該可以~

90LV西2係冇念力師幫手下放15下就車得死猛蝗(許2係冇可能做得到)

原帖由 武林高手 於 2009-4-5 09:19 PM 發表
個人認為必升三寶 (臣,權,許)
臣2: 清怪又得,打王又得~ 必升
本人點法: 800法 400力 全血
(清怪及打王點法)

權2: 無敵武將~ 必升
本人點法: 800法 2500血 全力
(力會影響技術扣怪,所以加力好重要,驚死可以加 ...

首頁先 帶許1 去打惡熊 直到 40-50 Lv, 再去打幽靈海底王直到 90 Lv
(點解唔打親衛? 親衛比幽靈海底王勁,加上經驗差唔多,幽靈海底王為佳)
就咁可以升完許2 , 之後升權2 喇~
首頁先權1 應該吸引 30 Lv 上, 可以直接去打幽靈海底王直到 90 Lv就咁可以升完權2 , 之後升臣2 喇~
臣2 升Lv 比較難,因為佢係單體技~ 所以需要權2幫助~
到時臣1 應該 50 Lv 上, 所以放最後較易升~
帶臣1 同 權2 去打幽靈海底王, 搵權2 開技頂怪, 臣1再係後邊汁雞~
就咁打幽靈海底王 打到 90 Lv
就咁有 3 隻2轉, 同樣只係打惡熊,幽靈海底王,夠打可以打親衛~
升 2轉,個個都得,只係耐性問題~ 我只係新手,希望有高手帶路~

紅字係個人覺得有問題既地方

50LV許1冇野頂又冇雷公冇燕1定夠打冥海??有機會既,不過要勁裝囉~

暴雷兵冇燕1又冇野頂都可以打冥海??高手~

親衛有幾難打??係我就升權2先啦,打親衛好快就90LV啦~

權2沖出去頂親衛,扣到得1,2行就用大定定哂,俾臣執,好快又90LV啦~

最後到許1先打冥海就好簡單啦,權2沖出去頂,許1後面狂放技(冥海好多時都打唔中權2,所以要好好彩先俾權2執到)

不過我就唔會要許2啦,轉國升雷公好過~許2又廢過臣2,要來冇咩用

係人都知咁升啦,幾本上個個想升2轉都係咁升,但問題係冇10000戰點去打打幽靈海底王

對不起,本人第一次打文章,可能無其他人咁好~
但係希望大家可以多d提點,本人改左D,希望你地再幫幫手睇睇~
本文章只講朝鮮3隻2轉(即係我用過3隻) 其他因為唔熟,所以唔發佈~

點解升許唔升申-___-

原帖由 武林高手 於 2009-4-7 10:18 PM 發表
對不起,本人第一次打文章,可能無其他人咁好~
但係希望大家可以多d提點,本人改左D,希望你地再幫幫手睇睇~
本文章只講朝鮮3隻2轉(即係我用過3隻) 其他因為唔熟,所以唔發佈~

唔緊要既,大家研究下囉

許1打熊到打90LV真係好慢,打親衛仲慢啦,物抗咁高,打極都唔死,打冥海最易升架啦~

真係升左權2,再升臣2,真係唸真要升埋許咪升埋佢囉~

不過我就唔會要許啦,升申,解完任就放入倉/轉國升雷公

有孫子就再

個人認為升權會好D
因為容易D升
許招技一般
命中都幾低(唔算好低,要怪多先高,仲有D低企定定,好果唔係會晒左招技)
權就冇咁麻煩
放完大定就沖過去爆暴雷
升LV一定冇許咁煩
另外
臣2同申2
想打空就申2
唔想就臣2
朝朝窮人必用2轉---許2,權2,申2/臣2(FOR未有錢買明/台/日入既人)

原帖由 小次 於 2009-4-7 10:48 PM 發表
點解升許唔升申-___-

我覺得升許先冇咩問題  升申冇咩用 得打天勁
如果新手一早升左許2既話搵錢都快d  轉左許2秒閻王拎五槍    你秒殺速度快 姐係你出五槍既機率就會提高 呢兩樣野成正比
當你秒閻王搵錢搵到咁上下再食孫子轉申都未遲  如果你先轉申唔轉許我覺得仲難搵錢

原帖由 rewq 於 2009-4-8 02:02 PM 發表

唔緊要既,大家研究下囉

許1打熊到打90LV真係好慢,打親衛仲慢啦,物抗咁高,打極都唔死,打冥海最易升架啦~

真係升左權2,再升臣2,真係唸真要升埋許咪升埋佢囉~

不過我就唔會要許啦,升申,解完任 ...

有道理
許2對新手黎講都幾難用
申2對空就勁
有D任都要打空中怪
有少少用
論到最易用既朝2轉
應該都係權2
開招鐵壁殺過去就得啦

十週年勳章(賀詞)

你睇我隻新手post係咪好過你先._.'

原帖由 砂嵐 於 2009-4-5 11:50 PM 發表
升許把輪咩?

廢到嘔- -

你話許廢??
不如話你唔識用~.~
一野秒左閰王叫廢??

原帖由 ×混沌mx× 於 2009-4-16 11:52 AM 發表

你話許廢??
不如話你唔識用~.~
一野秒左閰王叫廢??

你唔係以為得許2可以秒炎王呀ma 你太天真

3十幾LV既西2已經勁過許2多多聲

原帖由 rewq 於 2009-4-16 07:56 PM 發表

你唔係以為得許2可以秒炎王呀ma 你太天真

3十幾LV既西2已經勁過許2多多聲

無錯
係新2轉推出之後
就好多人唔玩許2啦

thx for sharing

首先,本人應為許1勁過許2,我點都唔升許2
之後,升2轉梗係打親兵,打熊,打幾多星期,人地普通打1星期親兵轉得
再者,你既臣2清怪及打王點法應該係谷戰配點法『800法 400力 全血』叫清王,梗係800法1000hp,全力,........咁配法遲早用$買毛
已有 1 人評分Good 收起 理由
砂嵐 + 2 have a good time^^"!

總評分:  Good + 2   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 03:49 PM , Processed in 0.040482 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存