2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 與一個月前既尋仙相比~
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 與一個月前既尋仙相比~ [複製鏈接]

連線速度:好左~
   的確比剛開ser時好左好多了,
   唔會連線晚晚都過千ping先啦,
   較低d效果順暢好多了
上線人數:少左好多= =
   每個新game都在所難免架啦~
   有d人係鐘意試新野,試完覺得尋仙好就會返黎
遊戲耐玩度:不變
   隻game本身的完成度很高,一個很耐玩的遊戲
   比到我呢d上班族一定的滿足感,
  仙玉是一個好的出現,在game入面又可以用game錢買到仙玉,
  我覺得上班族有錢冇時間,可以用hkd買仙玉黎輔助下升lv亦無可口非,
  所以唔好話人地"港幣戰士"啦,如果隻game冇人買點,個代理食蕉咩~
外掛問題:係有做野架
   呢個問題有邊個game冇架,都唔好怪人唔捉,
   上官網睇返下,係有做野架,玩家亦可以影相舉報
    一起努力捉曬d外掛囉,一人做d,動作快d嘛
   如果你都係見佢唔順眼咪開紅p佢囉~

可借耐久度原是代理賺錢機會~相反都係e 個 game至命傷

奇門角色設定原全係為了平衡各角色能力~減少外掛~
但e個game出名懶人玩現在變得本末倒置~所以少左人流~

一路做做做任...當單game玩~
副本要人幫~就是希望有高 lv 幫手而已<<<e 點人流決定一切=.=so sad

個game好就好在法寶無耐久~要爆都只爆石唔爆法寶~有番咁上下錢就有好野
騎寵算係ok

<完>大家仲支唔支持尋仙呢?

外掛問題 都係不變...
只係個外掛要收錢.. 所以先少左..
但係寧海區依然有外掛..
SD MAIL比客服依然冇理到..

商城買經  我們學生點同上班族既人玩....跑到死死下先做得完跑環
人地就按下就可以完成跑環.......出雙經咪算囉... 唉  明刀明槍 買 經

與一個月前既尋仙相比 簡直無與倫比
SER暢順 人煙希少  岩晒隻GAME個名 成仙緊係要 過D人煙希少的生活 唔係點 修心養性
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 11:54 AM , Processed in 0.027343 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存