2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 轉貼!某公會某門派某此人的所作所為!公諸如世 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 正義兄
go

[分享] 轉貼!某公會某門派某此人的所作所為!公諸如世 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

樓主咪又係25... =]

其實佢地教緊我地野
就自己公會有一個人被殺
就係殺人者果個公會既錯
就可以殺晒果個公會既人
而且唔洗理會果個公會中其他人知唔知咩事
見到就可以殺
下次大家可以照呢個方法做就得嫁啦

講下都犯法o_o""" 我都無行動...家陣搞爛gap 唔比既咪告我lo
有親眼見我殺你跳老舞既人咪post 圖出黎lo.....
小南斗字

不要轉移視線了0_0
我本來都以為係我地ge人係<京獵>殺左你地唔順氣0_0
但你地d對話度真係睇唔出lor
有事必有因
吾會有人一開始就針對你地
係你地做左d野
先會得到今日大家對你地既反感

請講埋係咩事 唔好係度得個up字 我夠可以話你呃過人點@_@係事實黎?
定係你地ge反感係出於妒忌?
殺人我覺得冇咩問題..
殺一個掛緊機 同 殺一個冇掛機既人 有咩分別
目的只有一個 .. 就係要你死
掛緊機  同冇掛機有分別咩?

殺跳緊舞ge人都冇問題0_0你ge品行都幾高
識行識走個d你唔敢殺定殺唔到?
淆到咁都敢咁大聲 好野
老鼠個句係咪講緊你自己架?_?
分身只係個替死鬼而已
殺完人 個名紅左 可以放係到吾理
正身比人殺 會比人流放一個鍾啊
升lv時間寶貴
高lv洗白又要好多錢
你知道嗎!?

驚比人流放or要比錢又要殺?0 0
咁你同叫雞 唔比錢ge人有咩分別
風乂 恐怕這句話說得不對,用分身殺,我想他們無非不想讓你知道他的真身是誰罷了,就如同樓主用個新id發帖,不想讓大家知道他的真身是誰一樣。用分身/馬甲,不一定就是因為知道自己做的事情是白目所為,你說呢?

殺跳舞ge人我諗絕對唔係有品行為lor?我諗冇咩人唔認同 用分身殺只顯示出部分淆底0 0驚影衰自己個會 不知你認同不?

請不要再為自己的白目會員辯護了
我在遊戲中已說了 我不認為你們殺人有問題 但殺跳舞的人絕對非常冇品
本來我以為你在發生這事前是不知情 但想不到你也在場 卻不加以阻止
實在感到無言
希望你自己都懂得思考 究竟係邊個人做錯左
不明是非 不分黑白 只坦護自己的會員 卻不糾正他們的所為是應該的嗎?
講下都犯法o_o""" 我都無行動...家陣搞爛gap 唔比既咪告我lo
有親眼見我殺你跳老舞既人咪post 圖出黎lo.....

你用分身殺 我地掛緊跳舞 點拍ar高手 自己都講埋出黎la
圖就冇啦 寫個服字比你就得 用分身殺掛機叫人比圖 神

笑傲無雙 玩過星曲WEB

(我)局外人:

講禁多做咩
我仲有玩果時
你地義XX殺我地(緣夢)d人在先
不嬲到同你地過唔去

仲記得你地會既"阿婆"o係獵苑打我
又打唔死反而我俾我殺左
密我話見我一次殺我一次
最後o係官方外掛名單見倒佢個名
之後又殺我地笨ka

殺完我地d人仲以為同我地冇咩過節(笑)

已經冇玩既人
冷凌霜字

走左好耐啦以d咁既game-.-
都係果句啦  網上世界冇人知佢身份 先識串人姐
隻game大把d工又唔搵 學又讀完 日日打機
都唔知個醜字點寫  咁大個人仲要老豆老母養你係屋企打機
醒下啦

但事情的起因...係 風乂 殺了野生動物 先

但事情的起因...係 風乂 殺了野生動物 先

我以1敵百殺哂成個ser d人tim0 0gag?
原帖由 Mystical~ 於 2009-4-16 02:27 PM 發表
(我)局外人:

講禁多做咩
我仲有玩果時
你地義XX殺我地(緣夢)d人在先
不嬲到同你地過唔去

得個講字 冇圖0 0
我又應該笑?
我話你唔係自己走 係因為用外掛比人ban左ac 又得?(笑)

原帖由 ip2009 於 2009-4-16 02:40 PM 發表

我以1敵百殺哂成個ser d人tim0 0gag?

得個講字 冇圖0 0
我又應該笑?
我話你唔係自己走 係因為用外掛比人ban左ac 又得?(笑)

笨ka件事當時人o係另一post話係佢殺啦
阿婆話殺我ok我冇證據
當我冇講過
不過官方外掛名單有佢名係事實
係呀我俾人爆acc仲可以上去噴走d幣商上黎出post
之後仲可以派d野俾同會既人呀,爆我acc既人咩都唔拎點做野既

有禁多外掛 官方做野又禁慢既online game
我就唔玩喇

睇下隻game幾時會變到天龍以前咁 俾外掛攻佔
搞走哂d人啦

笨ka件事當時人o係另一post話係佢殺啦

講咁多野你仲未明咩叫證據?

原帖由 ip2009 於 2009-4-16 02:57 PM 發表

講咁多野你仲未明咩叫證據?

自己睇post啦~
post都唔識睇
外掛名單又唔睇o係度嘈

咁你地又有證據??
話殺左跳舞d人??
有定冇..??

原帖由 atigo 於 2009-4-16 03:00 PM 發表
咁你地又有證據??
話殺左跳舞d人??
有定冇..??

算啦~
呢個世界好多痴線佬(唔好對號入座)
將未發生既野,同自己認為係既野就係事實黎既喇

原帖由 atigo 於 2009-4-16 03:00 PM 發表
咁你地又有證據??
話殺左跳舞d人??
有定冇..??

你有冇睇1樓d圖0 0
你地會長亦都認左
咪搞笑 好唔好?

睇完個post以為已經殺曬老舞人士添,原來乜都未做下話 純粹茶煲新聞一則。

唉,以後係門派講d野要小心d~~好多人睇住我地>﹏<。

死啦,昨晚我同門派某會員笑佢要揸夜間小巴添....仲笑佢陪客添........希望果位會員唔好cap圖,
仲有希望小巴聯會唔好追究我同制裁我。

by 無悔

原帖由 HK-Knight 於 2009-4-16 03:24 PM 發表
睇完個post以為已經殺曬老舞人士添,原來乜都未做下話 純粹茶煲新聞一則。

唉,以後係門派講d野要小心d~~好多人睇住我地>﹏

職業無分貴賤0 0你咁樣算係取笑小巴司機?
咁你做咩架?0 0雙失青年?

網絡世界真真假假真係好難分辨  

laughing哥~~Help ~

by 無悔

原帖由 ip2009 於 2009-4-16 03:28 PM 發表

職業無分貴賤0 0你咁樣算係取笑小巴司機?
咁你做咩架?0 0雙失青年?

你係果位會員咩 ?唔係咁岩笑著你呀嘛?若係你一係你出圖啦好無?

但你好似義xx的?唔同我一直識果個朋友係你分身?你係我家族幾耐?有咩目的?不過我無cap圖~若誤會左你~我願意道歉先~sor~

你話我地殺左你跳老舞既人...post圖出黎啦 有仇人list架....睇下咩角色名...
根本只有動物殺你地...佢去殺人..係你地公會既xx瞳 先撩者賤 殺人先....
叫掌門處理我地??叫返紅豆處理左個搞事佬xx曈先啦.......
樓主見圖中有份出字既人 幾日都未有行動....等唔切...以為放d搞gap圖就當發生左件事o_o

小說寫手 十週年勳章(賀詞)

看到風、紅豆、龍一在這裡這麼努力地維護2000fun的尊嚴,真是感動丫

樹大招風,惹人嫉妒  ……  這是我在論壇上經常看到的話,“樹大招風”“哪個遊戲裏面都有大公會被人嫉妒”之類之類的話,看到好多遍

其實我已經離開尋仙快一周了,我只記得離開之前的排行榜,論人數似乎【窮凶極惡】比2000fun這棵樹大;論會員等級似乎【陸羽茶莊】比2000fun這棵樹大,甚至連我所在的和和平平的低調的【與世無爭】都比2000fun這棵寶樹大一些;論家族活力、門派發展度甚麼的,我似乎也沒有看到2000fun獨佔鰲頭……

小弟不才,敢問2000fun這個樹究竟大在哪裡?招來那麼多風?

我怕被插,不敢說2000fun不是一棵大樹,我想,如果2000fun是一棵大樹的話,那麼同樣屬於“大樹”的家族、門派也不會少。可是我流連2000fun尋仙論壇許久,只有這一棵大樹在“招風”,其他“大樹”都很安靜啊……

或許碰到事情多從自身角度找找原因,如果這個院子里只有一棵大樹,被風吹倒了,那麼樹大招風可以說是個原因;可是這個院子裏面很多大樹,只倒了一棵,甚至有的樹比這棵還要大卻沒有甚麼事,恐怕就不能用樹大招風來掩蓋那棵樹內部的蛀蟲了。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 10:56 PM , Processed in 0.036865 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存