2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 轉貼!某公會某門派某此人的所作所為!公諸如世 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 正義兄
go

[分享] 轉貼!某公會某門派某此人的所作所為!公諸如世

其一 佢比人殺左係咪應該搵返殺佢果個人0 0?
其二 我朋友比人殺左又走去殺哂你地會跳緊舞ge人?
其三 你地用分身殺人 我點知你地邊個打邊個? 分身後面有你地個名?
其四 你地殺左跳舞ge人係事實 你地會長亦都認左 有得講返轉頭話冇殺過?
其五 你地會個25分身唔係我 我亦都唔知係邊個0 0你地自己管唔到 搵唔到係邊個 唔好亂咁賴
       件事係三日前 如果我1早知道左唔會拖到今日先黎post0 0你地殺之前我亦都會去大c度伏你地

原帖由 atigo 於 2009-4-16 02:28 PM 發表
但事情的起因...係 風乂 殺了野生動物 先

知唔知
點解 風乂 殺左 野生動物
件蛋散同 山羊(白羊)無啦啦圍我,我果時掛大師玩緊連連
之後我同風用 [畫影圖形] 殺返佢就係我地既錯?
唔通捉犯都唔得?

我仇人名單都重有佢名(因為佢殺所以得佢名)

我重有俠名加.証明我地用[畫影圖形]

你d圖 証明 某人有份參與@@ 咪只有佢lo..你捉得人犯...人地唔可以報復o_o?
呢個post 我唔會再入....搞gap圖當事實o0o

我地講證據冇用0 0
佢地剩係識得講
回咁耐post都未見過佢地出圖
成班talk友
怪唔得岩岩有個人話網上世界真真假假0 0
因為你地剩係識9up 乜證據都冇0 0

原帖由 神眷百合 於 2009-4-16 03:43 PM 發表
看到風、紅豆、龍一在這裡這麼努力地維護2000fun的尊嚴,真是感動丫

樹大招風,惹人嫉妒  ……  這是我在論壇上經常看到的話,“樹大招風”“哪個遊戲裏面都有大公會被人嫉妒”之類之類的話,看到好多遍

其實我 ...

你遮住自已的眼的話  再大你都係睇唔到
你用心的話 再細小的事項你也睇得1清2楚

每1個人對每樣東西都有歸屬感    你唔可以剝奪其他人對呢樣野的權利

原帖由 神眷百合 於 2009-4-16 03:43 PM 發表
看到風、紅豆、龍一在這裡這麼努力地維護2000fun的尊嚴,真是感動丫

樹大招風,惹人嫉妒  ……  這是我在論壇上經常看到的話,“樹大招風”“哪個遊戲裏面都有大公會被人嫉妒”之類之類的話,看到好多遍

其實我 ...

冰封三尺,非一日之寒,事出必有因。

至於何因,相信之前係論壇上顯見。

原帖由 柒月壹日 於 2009-4-16 03:56 PM 發表
你d圖 証明 某人有份參與@@ 咪只有佢lo..你捉得人犯...人地唔可以報復o_o?

你要證據我都比埋啦...
原來你地既報復就係再開紅殺掛大師既人?
原來d人勁到唔敢明刀明槍打人
唔夠人打就做埋d咁既野
依加重要大聲夾惡咁講

原帖由 ip2009 於 2009-4-16 03:57 PM 發表
我地講證據冇用0 0
佢地剩係識得講
回咁耐post都未見過佢地出圖
成班talk友
怪唔得岩岩有個人話網上世界真真假假0 0
因為你地剩係識9up 乜證據都冇0 0

嗯..你地好多證據??
講來講去..都只有野生動物..同山羊殺了你們
其他人..都只係吹水...無動過手..
而你地..就以一概十...
講到好似人人都有殺咁...你地自己就好岩??
人地會無端端去殺你??真係咁得閒??

原帖由 柒月壹日 於 2009-4-16 03:56 PM 發表
根本只有動物殺你地...佢去殺人

比左list又話gag圖 見唔見到有白羊 唔係剩係得野生動物ar神手
做又唔認 比圖你又話gag圖 夠你gag?@v@
得把口係度作故仔 我地post哂圖就係度潛水

原帖由 atigo 於 2009-4-16 04:00 PM 發表

嗯..你地好多證據??
講來講去..都只有野生動物..同山羊殺了你們
其他人..都只係吹水...無動過手..
而你地..就以一概十...
講到好似人人都有殺咁...你地自己就好岩??
人地會無端端去殺你??真係咁得閒??

高手成日唔記得自己講乜 開頭又話剩係得野生動物 而家post多個
就話講黎講去得動物同白羊 真係唔夠你地黎

小說寫手 十週年勳章(賀詞)

原帖由 handyli 於 2009-4-16 03:58 PM 發表

你遮住自已的眼的話  再大你都係睇唔到
你用心的話 再細小的事項你也睇得1清2楚

每1個人對每樣東西都有歸屬感    你唔可以剝奪其他人對呢樣野的權利

說得好,相信這位和紅豆大大一樣有著強烈的歸屬感

沒有人可以剝奪你有歸屬的權利,也沒有人想去剝奪這樣歸屬的權利

我沒有遮住自己的眼,我說的都是我親眼所見的

有歸屬感自然是好事,只求不要因為這份歸屬,遮住了您的雙眼,認為自身沒有絲毫問題,所有外界的非難都是空穴來風。

係時候推高尋仙版既人氣~~gogogogogo

活動勳章

義仟紛既人根本唔需要再回
講黎都無用
根本唔係理性討論
係咁對上數
數到出年都未數完
你地繼續數上去就會發現你地話搞事個D人而家係邊到
入左咩公會入左咩門派
諗清楚發生咩事先黎鬧啦
我會好明白自己同公會有事就會出手/口幫
但有D野真係要睇清楚先好去幫
你地真係要慢慢數返上去

由頭到尾都無話過我地識得CAP圖個位樓主
只係你地覺得佢係義仟紛既人

另外就係阿婆
阿婆係俾官方鎖之前既幾日已經出左會
一陣又叫我俾返證據
我唔會係佢俾人鎖之前知道佢俾人鎖
都唔會將所有入會出會既人CAP圖做記錄
我做法就好黎好去
如果有會員想出去其他公會玩下我唔會阻止
之後再返黎都無問題
但我唔會CAP圖記錄時間囉

鐘意就殺飽佢
鐘意開分身就開飽佢
講左咁耐你地都係想講自己係正義自己係岩晒
無問題
你地岩晒
我地錯晒
你地大公會唔好蝦我地D細公會啦
我地只不過係快人一步者
咁多個分流既最大最強公會加埋黎恰我地依D蚊型公會
我地會嚇親咖

原帖由 ip2009 於 2009-4-16 04:03 PM 發表

高手成日唔記得自己講乜 開頭又話剩係得野生動物 而家post多個
就話講黎講去得動物同白羊 真係唔夠你地黎

真好笑..幾時話只有野生動物...邊個唔夠邊個黎??
睇清楚先喇...

原帖由 leo19860820 於 2009-4-16 04:00 PM 發表

原來d人勁到唔敢明刀明槍打人
唔夠人打就做埋d咁既野

其實,我有沒有看錯? 剛剛卡德爾放出加俠名那張“復仇圖”,他所要殺的目標名字旁邊似乎有“暫離”兩字

不知道卡德爾大大在復仇的時候,那個“暫離”的人有沒有還手呢? 我怎麼就覺得殺這個暫離的人,跟殺在跳舞的人似乎沒有甚麼區別呢? 被殺者都處於暫離狀態,都不能反抗,似乎也不是引用所提到的 明刀明槍……

原帖由 神眷百合 於 2009-4-16 04:04 PM 發表

沒有人可以剝奪你有歸屬的權利,也沒有人想去剝奪這樣歸屬的權利

有歸屬感自然是好事,只求不要因為這份 ...

過份的貶低人地的歸屬感 就是剝奪緊人地的權利  你的行為不是嗎?

笑傲無雙 玩過星曲WEB

其實我 ...

除左封測果時
GM幫 佢地升家族人數上限
收得比較多人之外

公測到我E+冇玩
我都未仲見倒這棵所謂既大樹 到底邊度比其他樹大 囧

原帖由 handyli 於 2009-4-16 04:08 PM 發表

過份的貶低人地的歸屬感 就是剝奪緊人地的權利  你的行為不是嗎?

貶低~?仲要過分貶低? 邊度邊度? 不如您引用出來,我看看……

我說話一向小心謹慎,不知道哪句話觸犯了您的哪根神經,請明示在下……

原帖由 神眷百合 於 2009-4-16 04:08 PM 發表

其實,我有沒有看錯? 剛剛卡德爾放出加俠名那張“復仇圖”,他所要殺的目標名字旁邊似乎有“暫離”兩字

不知道卡德爾大大在復仇的時候,那個“暫離”的人有沒有還手呢? 我怎麼就覺得殺這個暫離的人,跟殺 ...

原帖由 神眷百合 於 2009-4-16 04:04 PM 發表

有歸屬感自然是好事,只求不要因為這份 ...

你是存心搞事嗎?@_@
你知道我們在討論什麼事嗎?
你有感而發可以開另1個post@_@
但而家唔係討論緊e件事 請不要再點多1個火頭
爬爬文便知道我們在說什麼
我們那隻字有讚揚自己的公會?@_@
這個post只是對部分白目的人的責難
你要再回請開另1個post@_@不要再回一些和主題無關的回復了
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-17 06:20 AM , Processed in 0.037405 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存