2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 【★官方★】◐開發商遊戲系統建議收集專區◑ ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 夢之小妹
go

[討論] 【★官方★】◐開發商遊戲系統建議收集專區◑ [複製鏈接]

地獄使4轉唔好咁多召喚寵的技
要多d黑暗的技

只係召喚寵
咁冇人做地獄

唔好60lv先4轉
唔係升死人
45lv轉就好

我想死左唔好扣d經,因為我日日都hand機,所以日日都扣,好難先升到

我想4轉唔好咁高lv,50以下啦......,我想狂戰同聖騎4轉的技同個名都好型

^^

我認為D訂單最好有多D錢

^^

仲有神官有召喚技就最好啦!!

一定要綁定,唔係一粒傳石可能會好快升到10金
仲有點解薑硬123456789都係一樣???起碼有d分別啦

分流太少吧-.-?
次次搵場都冇位
訂單 比少少錢都得掛
冇錢洗囉-.-有出冇入
戰士 克 射手 克 侶僧 克 法師 克 戰士
點解射手比祭師克??幾下ko
神官<--不死身
射手比戰士當豆腐咁斬就應該
射手打唔死僧侶也是應該?反而被死又是應該?
我唔夠膽講法師  
有問題自己講
遊俠  攻太低吧-.-?
遠攻低...近攻高-.-姐係冇遠攻高手啦
蓄力之擊係就高攻
有咩用???儲氣???
姐係高攻少少都唔得-.-?
龜波氣功咩
命中太低吧-.-?
下下比刺吉中 自己又打唔中佢
閃就唔要求啦-.-點都冇可能過刺既
其實刺整出黎係咪屈機??-.-"
(隱 暈 隱 暈 隱 暈)唔知技能名
-.-完全冇還擊之力
係咪應該改反唔係100%中??
如果有-.-遊我都覺得要有100%中技能
65lv遊俠點解仲係用緊6lv有既震撼射擊?-.-??
反而刺有遠暈
野性反應 有=冇 不如del佢或好似刺咁加攻 加攻速 加少少閃
遊講閃唔夠閃
講攻唔夠攻
講命中唔夠命中
講爆擊唔夠爆
講爆傷唔夠爆傷
講召喚唔夠勁
講負效果技能唔夠勁
遊俠特色在那???
平平無奇就是特色了吧??
不喜勿插-.-~~
小妹加油吧
祝工作順利

已有 1 人評分Good 收起 理由
藍夢月 + 1 wa,,同我老妖同一類人~@o@

總評分:  Good + 1   查看全部評分

希望官方可以開放一路騎住坐騎一路打怪 這樣正很多 仲有多點活動送點好東西吧
例如 永久翼喔坐騎喔 因為商城那些過份貴了 希望不用抽獎形式吧 過於困難了= =
這遊戲其實不錯玩 希望日後更好

我認為死左之後 扣經驗值由10%減到去5%(當然最好就唔扣經)
   同埋彈game呢個問題呢????
      我係之前上試過1日死成2至3次左右   死到我都想唔玩 想轉第2隻game

我覺得而家神官俾人改得太廢了= =..

明明係一個副本組隊必要的急救存在..但而家出技急救要CD2秒....普通補血技要成2秒出技....大技要3秒...再等埋CD時間打高級D多近戰D的打手都好易會補唔切死人,救得邊只人...都係救得只聖騎= =

而且..D補左血再每秒+血的補技+得咁少血有=無用= =

再而且!!!明明係一個講求快速救人的神官...但D裝啊..武啊...1D都唔+施法速度得把28LV橙杖有+施法..咁對我地高LV有咩用= =

最最衰GE係....點解會係祭司同聖騎有+施法的天賦/套裝個D..係得神官無啊...唔好同我講60個套係..咁低LV個D點玩= =

出招聖錘要2.5秒出得來怪都行到埋身了= =呢招真係有都=廢......囧...

咁搞法...副本搵祭司夠啦..神官有咩用....神官GE特色同應有GE套備根本就做唔到出來..反而射手啊..刺客啊~祭司啊~其他個D職就越改越好...真係超囧..
玩神官已經係比較悶的了..仲要改成咁叫人點玩= =.....

出100%座騎 陸行鳥那些 當然要好高lv先可以用

個人認為現時玩夢之樂章已經冇之前咁多樂趣,後期都只係做重複任升
應該增加普通任務ge經驗令到升lv唔係死打怪,係打任為主(最好修改升lv經驗需求,升1lv實在太難了)
按照目前轉職係,5 15 30,4轉應為50級比較合適(+5,+10,+15,下一轉+20差不多,而且50說難不難說易不易)

補充一點..
狂戰士<一聽名字就知道是攻擊形職業,但係除左把武比較高d攻之外
d技所加ge攻實在太少,元素都差不多1千,狂戰士最強的粉碎擊都只是普攻再加幾百,
與元素相比(2者都是比較高攻)元素有好幾招暈/定位技,狂戰只係得衡風可以暈3秒
與聖騎士相比,狂戰跟聖騎2樣攻擊差不太多,但聖騎本身可以自己補血,高血量,高防,狂戰可能只有衝風係比聖騎好

我想講.
點解副本為什麼不能騎寵=-=..
那個笨蛋想出來的.............!?行死人.

小妹你好:]
我希望用點數買野方面可以平返d,,
好似魔土咁..一舊都幾貴下@@
商店人物頭飾太少了~
可以set打材料去整頭飾!!eg 貓耳,兔耳,帽ect~
銀行位set多d位啦..成日爆,租銀行又要點-_____-"
銀行係個個人都好需要,,點解又要$$呢~?
我都覺得要開聯名戶口!

諗到再比意見你:)

一定要有公會pvp大戰,整番個最強公會爭霸戰!_!

PVP就是王道!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

希望座騎識打下人打下怪@@

PK封頂王最後贏家:聖騎士、狂戰士、刺客(準確率100%)

希望快d出四轉

希望快d出四轉....同埋四轉可以有2個選擇....比如係...聖騎可以轉魔劍士同龍騎士

身為一個地獄使..我希望官方可以做一樣野...
就係改令d召出黎ge怪ge樣
其實我好唔明...地獄呢個職就係玩召怪...
但係偏偏召出黎ge野同係game打ge怪差唔多樣
睇番遊俠雖然淨係可以召到隻豹出黎
但係隻豹係特別設計出黎...仲要令好多..型好多
唔似我地果d.....隻地獄鬼狼同草洞果d一樣樣...
隻"薑"屍又係同黑沼果d一樣樣
隻骷髏法師又係
最勁果隻惡魔又係同迴音果隻一樣!!!
睇番遊俠果隻就特別好多
究竟係我地係召喚師定遊俠係呢?
所以我好希望官方改變下d設計啦.....話曬召怪係地獄ge特色
有人想自己召出黎ge野同平時行行下見到果d一樣架咩?

本人都有點提議,希望小妹聽聽=w=
1.增加特殊裝備和稱號一些能力,這些東西可有可冇,如果新增能力一定會大受歡迎=w=
2.這遊戲中的遊俠的確很廢=口=,希望可以大幅增加命中,因為刺客閃避高,假如單挑,很少有人可以羸過他們,如果利用遊俠的命中相克刺客,就可以令到各職業更特出,狂戰高攻,聖騎高防,刺客高閃,而遊俠高命中=w=
3.增加公會全員1小時的掉寶率和經驗提升的功能,消耗公會的經驗以發動該功能=w=
4.希望精靈升4階時,可以變得更像人型,當然要分開性別=w=
5.希望精靈可以穿鞋,手套,披風,一件飾物和武器,但求精靈和主人更為配合,而且可以發動更多能力=w=
6.提議人物每升10級或5級就增加各抗性1點=w=
7.增加子彈盒和箭盒,盒中可放2500枝箭和子彈=w=
8.希望不要再把任何技能變廢,引起玩家不滿,認為玩家太強,不如把怪變強,每隻怪都會發動技能,增加打怪難度=w=
9.希望增加10至15人副本,2至3組人馬合力把更強大的副本擊破,發揮不同職業的功能,而且制定每種三轉職業應該要有1人存在不要無視某種職業,增加平衡性=w=
10.希望錬金失敗,前一種成功品要保留給玩家,至少不會無手而回=w=
11.提議座騎可以雙人坐和開放自己的座騎給別人坐,自己的座騎跟往自己,由帶頭的人當(的士)帶人去目的地,而且要同%,不至於各人因%不同而走散,按地圖走路的方法有不少地方會卡死,有一次居然走到不同的地方去...當然是有人帶比較好=w=
12.希望召喚的魔石或精靈可以多於1隻以上=w=

以上的是小人一時想出的小意見,但希望可以加以參祥或錄用,多謝!祝開發團和小妹做得開心=w=
順帶一提,本人是小夜曲的泡沫天獄,多找我升lv =w=
已有 1 人評分Good 收起 理由
藍夢月 + 1 正哦~

總評分:  Good + 1   查看全部評分

1.分流太少 經常出現搶怪既/霸埸既情況
2.打世界王神官 祭司經常冇寶箱羅 要調整多D補血計分 最好打世界時有個計分表係旁邊
3.遊俠能力過弱 要求調整遊俠能力
4.各職技能追加屬性傷害
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 10:08 PM , Processed in 0.065557 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存